TA-ZH1ES

En ny scen för musikaliskt uttryck 

Frigör hörlurarnas fulla potential och hör känsloläget i låtarna som artisten tänkte sig. Det här passar seriösa lyssnare med en kombination av den bästa digitala och analoga ljudtekniken.

LJUDKOMPONENTER

Förstklassig hörlursförstärkare med D.A. Hybrid Amplifier Circuit

TA-ZH1ES
Bild på Förstklassig hörlursförstärkare med D.A. Hybrid Amplifier Circuit

Rek. Ca-pris

19 000,00 kr

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Förbättra upplevelsen med högupplöst ljud från något du lyssnar på till något du känner.

D.A. Hybrid Amplifier Circuit: en revolution inom ljudförstärkning

Med tekniken non-feedback S-Master behålls det digitala ljudets renhet. Vår nya D.A. Hybrid Amplifier Circuit tar det här ett steg längre, då den ökar precisionen och ljudkvaliteten med en analog frammatningsförstärkare. Den analoga förstärkaren korrigerar konverteringsfel som orsakas av att byta förstärkning.

Bevarar känslan

Fånga varje ton och nyans med DSEE HXTM

Hör musiken precis som artisten tänkt sig, med kvalitet nära High-Resolution Audio. Vår nya uppskalningsteknik DSEE HX™ har fyra extra lägen utöver standardläget: kvinnlig röst, manlig röst, slagverk och stränginstrument, för optimal ljudåtergivning.

Konvertera alla källor till DSD

Anpassning av ljud med ny DSD-motor för ommixning

Den nya DSD-motorn för ommixning har dubbelt så hög konverteringsprecision som tidigare modeller och gör att du kan konvertera alla PCM-musikkällor till DSD 11,2 MHz. I tekniken används FPGA (Field Programmable Gate Array) för att konvertera signaler till DSD-ljudformatet.

DSD-ommixning
FPGA
Avancerad FPGA-bearbetning

Kompromisslös ljudåtergivning

För att maximera potentialen hos nya D.A. Hybrid Amplifier Circuit har våra ingenjörer utvecklat förstärkaren med en avancerad FPGA-processor. Det gör att de kan anpassa tekniken och utveckla något verkligt unikt.

DC-faslinjärisering

Bekant analoglikt ljud

Vår DC-faslinjärisering arbetar för att effektivt reproducera fasegenskaperna hos en typisk analog förstärkare. Den matchar fasegenskaperna hos den analoga förstärkaren för att ljudet ska bli mer analogliknande.

DC-faslinjärisering
Strukturell tillförlitlighet ger precisionsljud

TA-ZH1ES har tillverkats med precision utifrån och in för att ge högsta möjliga ljudkvalitet.

Mer om TA-ZH1ES

Läs mer om tekniken och inspirationen bakom vår främsta stationära hörlursförstärkare. 

PCM 32-bitars
Ljudformat som kan hanteras

Få ljudformat på upp till PCM 32 bitar/768 kHz och DSD 22,4 MHz.

4,4 mm balanserad anslutning
Balanserad anslutningskabel med en diameter på 4,4 mm

Det balanserade uttaget med en diameter på 4,4 mm är en ny standard för balanserad hörlursanslutning. Den tydliga kanalseparationen ger precisionsåtergivning och en bred ljudbild.

Ingångsanslutning
Ingångar

Förstärkaren har flera terminaler för att stödja en mängd inmatningsenheter, däribland Walkman®, tv-apparater och PlayStation®-konsoler. 

Utgångsanslutning
Utgångar

Förstärkaren använder olika hörlursutgångar, inklusive både balanserade (4,4 mm, 3-polig minikontakt x2 och XLR4) och obalanserade (stereostandardkontakt, stereominikontakt).

Fyll din värld med banbrytande ljud

Mer om Signature Series

Nöj dig inte med något annat än uppslukande perfektion med hela utbudet av Signature Series-produkter. De har utformats för oslagbar ljudkvalitet och överträffar vanligt ljud eftersom de förbättrar varenda ton.

Specifikationer och funktioner

TA-ZH1ES är Signature Series förstklassiga hörlursförstärkare som utformats för att uppnå högre ljudkvalitet vid hörlurslyssnande.
  • D.A. Hybrid Amplifier Circuit

  • Ny DSEE HX med fem lägen

  • Stöder ljudformaten PCM 32 bitar/768 kHz och DSD 22,4 MHz

  • Ny DSD-motor för ommixning

  • Stöder balanserade (4,4 mm, 3‐polig minikontakt x2, XLR4) och obalanserade (standardkontakt, stereominikontakt) anslutningar

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger