Bild av en person framför en tom scen med öronsnäckor från 1000X-serien Bild av en person framför en tom scen med öronsnäckor från 1000X-serien
1000X-serien sätter nya standarder för lyssnarupplevelser utan distraktioner. Njut av den bästa möjliga brusreduceringen och oöverträffad ljudkvalitet så att du kan höra varje liten detalj av din favoritartists musik.
Bild av logotypen för For The Music

PRODUKTSÖKARE

VÅRA REKOMMENDATIONER

INZONE

INTO YOUR ZONE

Skärp sinnena och bered dig på strid. Med våra INZONE-spelheadsetet hör du allt tydligare och kan reagera snabbare så att du fullständigt äger spelet.
INZONE mot grå bakgrund

LinkBuds

Never off

Med LinkBuds är du alltid uppkopplad till vardagslivet. Bär dem bekvämt dygnet runt och hör ljudet från din omgivning obehindrat – utan att ens känna att du har dem på dig. Du kan även enkelt hålla kontakten med andra människor och platser utan att behöva pausa din musik. LinkBuds förbinder vardagen med den underhållning du älskar, var som helst, när som helst.
LinkBuds mot grå bakgrund

LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S är du alltid uppkopplad i vardagen. De är extremt små och lätta, och du kan använda dem hela dagen för att hålla kontakten med andra personer och platser. LinkBuds S växlar automatiskt till optimerat omgivningsljud eller högkvalitativ brusreducering för en lyssnarupplevelse utan distraktioner.
LinkBuds S mot grå bakgrund

WH-1000XM5

DIN VÄRLD. INGET ANNAT.

WH-1000XM5 har två processorer som styr åtta mikrofoner, Auto NC Optimizer-teknik som automatiskt optimerar brusreduceringen efter den miljö som hörlurarna används i och ett specialdesignat element. Hörlurarnas branschledande brusreducering0 sätter nya standarder inom störningsfria lyssnarupplevelser och samtalskvalitet.
Bild på WH-1000XM5

FÖR FÖRBÄTTRAT LJUD

LÄS MER OM LJUDPRODUKTER MED TILLGÄNGLIGHETSFUNKTIONER FRÅN SONY

SUPPORT