ALLA TV-APPARATER

W800 | HD Ready | High Dynamic Range (HDR) | Smart-tv (Android TV)

W800 Series
Bild på W800 | HD Ready | High Dynamic Range (HDR) | Smart-tv (Android TV)

32 tum (80 cm)

KD-32W800

Rek. Ca-pris

5 000,00 kr

(VAT)

32 tum (80 cm)

KD-32W804

Rek. Ca-pris

5 000,00 kr

(VAT)
W800 BRAVIA-tv framifrån
W800 BRAVIA-tv ur vinkel framifrån
W800 BRAVIA-tv ur vinkel bakifrån
Närbild av ramen till W800 BRAVIA-tv
W800 BRAVIA-tv framifrån med stativ
W800 BRAVIA-tv framifrån

Funktioner

Bild av flygplan som visar HDR-detaljrikedom

High Dynamic Range (HDR)

Den här tv:n ger dig en hisnande film- och spelupplevelse i otroligt detaljrik HDR. Den stödjer en mängd HDR-format, till exempel HDR 10 and Hybrid Log-Gamma.

Logotyp för BRAVIA ENGINE

BRAVIA ENGINE

BRAVIA ENGINE producerar högupplösta bilder med mindre brus från både digitala HD-signaler och analoga signaler med fullständig digital bearbetning. Dessutom maximerar den enhetens kapacitet och förbättrar färg och kontrast så att du kan njuta av bilder med levande färger och djup.

Vänner och familj som ser på underhållning på Android TV

Android TV™

Hitta all underhållning du kan drömma om, lika fort som du kan uttala det. Denna smarta Android TV har avancerad röststyrning som gör att du kan njuta av filmer och program från appar eller sändningar på ett ögonblick.  

Kvinna som styr tv:n med rösten

Voice Search

Hitta ditt favoritinnehåll snabbare än någonsin med hjälp av rösten. Med Voice Search slipper du komplicerad navigering och tröttsamt skrivande – allt du behöver göra är att fråga.

Google Assistant-logotyp

Google Assistant

Din tv-apparat är nu till större hjälp än någonsin. Använd rösten för att hitta filmer, streama appar, spela musik och styra tv:n. Fråga Google om en specifik titel, sök efter genre eller få personliga rekommendationer genom att säga: ”vad ska jag titta på?” Du kan även få reda på sportresultat, styra smarta hemenheter och mycket mer. Tala med Google för att komma igång.

Bild som visar Google Nest Mini i en vardagsrumsmiljö

Fungerar med OK Google

Anslut till en Google Assistant-kompatibel enhet för att styra din tv från Sony handsfree. Du kan hitta och visa dina favoritvideor på din tv från Sony helt med hjälp av rösten. Börja helt enkelt med att säga "Ok Google".

Chromecast inbyggt – logotyp

Chromecast built-in

Med Chromecast kan du casta dina favoritvideor, -spel och -appar till din tv med Chromecast inbyggt i full kvalitet via din mobila enhet. En enkel tryckning på knappen Cast på din Android- eller iOS-skärm är allt du behöver för att visa alla saker du gillar. Casta ditt innehåll och fortsätt sedan att bläddra på din mobil eller surfplatta.

Logotyp för USB HDD REC

USB HDD REC

Lagra dina favorit-tv-program på en extern USB-hårddisk, och titta när du vill. USB-hårddiskinspelning med en knapptryckning och timerinspelning av digitala sändningar på valfri USB-hårddisk med upp till 2 TB kapacitet. Det är bara att trycka på REC medan du tittar på ett program så startas en inspelning som avslutas automatiskt när programmet tar slut.

Ekologotyp för Road to Zero

Återvinn. Förnya. Minska.

BRAVIA-tv-apparater bidrar till att skydda miljön. Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva stätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på.

Se våra miljöfunktioner

Specifikationer

Njut av fantastisk underhållning med bilder så gott som i Full HD, Android TV™ och kristallklart ljud.

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger