SRS-XG300 

Högt ljud vart du än går

Högtalaren XG300 är byggd för att ge högkvalitativt ljud vart du än går. Oavsett om du ska ha trädgårdsfest eller är på väg till stranden är det bara att ladda batteriet, greppa handtaget och ta med dig denna tåliga, portabla högtalaren och dess suveräna ljud. 

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Bärbar trådlös XG300-högtalare från X-serien

SRS-XG300
Bild av X-seriens bärbara trådlösa SRS-XG300-högtalare

silverblack

Rek. Ca-pris

3 300,00 kr

(VAT)
Prisbelönt
Belysning
Hållbarhet och bärbarhet 
Samtalsfunktion
Användbarhet
LIVE LIFE LOUD

Livet ska levas på högsta volym. Det innebär att samla vännerna, vrida upp musiken på högsta volym och dansa natten lång till rent och fylligt ljud. Med vårt högtalarutbud i X-serien kan du göra det bästa av varje litet ögonblick, ha fester med fullt ös som du aldrig glömmer och alltid leva livet på max.

Gå dit festen tar dig

Du behöver en högtalare som levererar mäktigt ljud oavsett var du är. XG300 ger dig kraftfullt partyljud och med dess inbyggda belysning kommer feststämningen alltid att vara på topp. Det uppfällbara handtaget gör det även supersmidigt att bära med sig den när du vill ta med dig den ut. När du inte behöver använda handtaget fäller du bara ned det.

Mäktigt partyljud

Tack vare bashögtalarna, de främre tweetrarna och de passiva högtalarenheterna får du ett kraftfullt ljud på festen med en tung bas och tydliga sångröster – oavsett var du lyssnar.

Bild av människor på en konsert
Hör hur den låter live 

Det är något speciellt med ljudet av livemusik. Med LIVE SOUND kan du återskapa den unika stämningen och återuppleva favoritkonserterna om och om igen.

MEGA BASS-ikon
Ge basen extra tyngd

Med MEGA BASS får du en riktigt kraftfull bas. Så när du lyssnar på musik med ett bra beat får du en riktigt slagkraftig bas.

Lys upp vardagen

Ljuskonceptet ”stämningsfull belysning” skapar en modern, elegant och smakfull stämning. Belysningen synkroniseras med musikens rytm och passar alla livsstilar, både till fest och till vardags. Belysningsmönstret kan ställas in via appen Sony | Music Center och du kan lysa upp festen eller rummet helt enligt din stil.

Infällbart handtag

Du kan ta med dig festen överallt tack vare det infällbara handtaget som utformats för att göra XG300 lättare att bära.

Batteriikon
25 timmars batteritid 

Med 25 timmars batteritid när batteriet är fulladdat spelar XG300-högtalaren hela dagen och natten så att du kan hålla liv i festen utan att oroa dig för att musiken plötsligt ska tystna.

Ikon för snabbladdning
Ladda på nolltid

Om du skulle få ont om batteri är det inget att oroa sig för. Med en snabbladdning på bara 10 minuter får du 70 minuters speltid.

Ikon för batterivård
Ta hand om batteriet

Funktionen för batterivård hjälper dig att undvika överladdning och ser till att hålla batteriet i bästa skick längre.

Byggd för att hålla

XG300 är utformad för att följa med dig vart som helst och uthärda lika mycket som du gör. Den är damm- och vattentålig (IP67-klassning), så du kan ta med dig din XG300 till stranden, parken eller vart du vill. Högtalaren fortsätter att spela musik, oavsett hur dammig ytan blir. Högtalaren fortsätter att spela musik, oavsett hur dammig ytan blir.

Bild av människor runt en bärbar dator och X-seriens bärbara trådlösa SRS-XG300-högtalare
Få ett bättre samtalsljud med ekoreducering

Med ekoreducering för bättre möten och samtalskvalitet. Funktionen gör att två personer kan prata samtidigt utan att en av dem avbryts och med flerpunktsanslutning kan två enheter paras ihop samtidigt.

Ikon för appen Sony I Music Center
Sony | Music Center

Styr festen från dansgolvet med appen Sony | Music Center. Välj dina favoritspellistor, sätt nästa låt i kö eller ändra belysningsmönster och ljudläge.

Nerladdningslogga Google Play

Sony | Music Center för Android

Hämta från App Store-logotyp

Sony | Music Center för iOS

Roliga funktioner med Fiestable

Ha det ännu roligare med appen Fiestable. Kontrollera roliga funktioner, som att skapa spellistor, sjunga karaoke och rörelsestyrning.

Bild på en person som dansar
Google Play™

Fiestable för Android

Hämta app

Fiestable för iOS

Bild på råmaterial
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara snygga, utan är även gjorda med miljön i åtanke. Plast utgör mindre än 5 % av förpackningsmaterialet till XG300, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.

Tillgänglighet

Vi anser att tekniken ska göra världen mer interaktiv, mer kreativ, mer underhållande och mer inkluderande. Tack vare den användarfokuserade och inkluderande designen på våra ljudprodukter kan alla kan ta del av Kando-upplevelsen oavsett ålder, förmåga och miljö.

Bild av en person som lyssnar med slutna ögon, en annan som stretchar och en tredje som sitter i en rullstol och målar

Specifikationer och funktioner

Högtalaren XG300 är perfekt för ett mäktigt ljud på en fest utanför hemmet. Oavsett om du är hemma, på stranden, i parken eller vid poolen får du fantastiskt ljud med den här högtalaren, även vid hög volym, och den har en lång batteritid som räcker lika länge som din ork. Med ett praktiskt infällbart handtag är det dessutom bara greppa tag i den och gå.
  • Vatten- och rosttålig enligt IP67

  • Batteritid på 25 timmar och snabbladdning

  • Infällbart handtag

  • Mäktigt partyljud

  • X-Balanced Speaker Unit

HÖGTALARTYP
Woofer (L/R)/Tweeter (L/R)
HÖGTALARSTORLEK
Tweeterenhet: ca φ20 mm, wooferenhet: Ca 61 x 68 mm
BATTERITID
Ca 25 timmar
INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
Stereominiuttag (IN), USB C, USB A (endast för DC OUT)
FREKVENSSÄNDNINGSRÄCKVIDD
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger