Bild av en person som har på sig ett par hörlurar från Sony och trycker på öronkåpan med ett finger, framför en suddig bakgrund Bild av en person som har på sig ett par hörlurar från Sony och trycker på öronkåpan med ett finger, framför en suddig bakgrund

Tillgänglighet för alla,
oavsett behov

Vi anser att tekniken ska göra världen mer interaktiv, mer kreativ, mer underhållande och mer inkluderande. Tack vare den användarfokuserade och inkluderande designen på våra ljudprodukter kan alla ta del av Kando-upplevelsen oavsett ålder, förmåga och miljö.

Enkla ikonbilder på ett öga, ett öra och en hand Enkla ikonbilder på ett öga, ett öra och en hand

Hjälpmedel för syn

Ta del av synhjälpmedel i form av olika funktioner och appar

Kontrollhjälp för din Walkman®

Med TalkBack-funktionen för skärmläsning0 får du åtkomst till funktioner och information på skärmen utan att behöva god syn eller precis pekkontroll på skärmen. När du har aktiverat TalkBack-skärmläsaren sveper du uppåt eller nedåt med två fingrar för att byta skärm och titlar på tillgängliga funktioner och inställningar blir upplästa. Det går fortfarande att justera volym, spela upp, stoppa och spola framåt och bakåt med standardknapparna på enheten.
Bild av en guldfärgad Sony Walkman ur vinkel för att visa knapparna på sidan
Bild på logotypen för Sony Headphones Connect-appen

Styr enkelt hörlurarna med Sony | Headphones Connect

Sony | Headphones Connect-appen har stöd för skärmläsarfunktionen på smartphones för smidig hantering. Justera hörlurarnas inställningar och ljud efter dina behov och preferenser med Sony | Headphones Connect-appen.
Utforska Sony | Headphones Connect
Bild av logotypen för Sony Music Center-appen

Kontrollera enkelt dina trådlösa högtalare med Sony | Music Center

Sony | Music Center har stöd för skärmläsarfunktionen på smartphones. Den samlar praktiskt alla lyssnarfunktioner på ett ställe och ger dig smidig kontroll över trådlösa högtalarfunktioner så att du kan hantera enheterna direkt från din smartphone.
Utforska Sony | Music Center

Hjälpmedel för hörsel

Kontrollera ljudet och justera det efter dina behov

Öronsnäckor med öppen ring-design

LinkBuds har en unik öppen ring-design så att användarna kan höra ljud från omgivningen samtidigt som de lyssnar på information, musik eller annan underhållning. Ringelementet har ett öppet membran i mitten för ljudtransparens. Det gör det smidigt att prata med vänner och höra omgivningen.
Bild av de vita LinkBuds-hörlurarna från Sony. En öronsnäcka är fotad bakifrån och en från sidan

Hör mer av omgivningen

Med omgivningsljudläget0 kan du fortsätta att höra omgivningen samtidigt som du lyssnar på musik. Med Sony | Headphones Connect-appen kan du justera omgivningsljudet i 20 olika nivåer, eller så använder du inställningen för röstfokus så kan du småprata utan att ta av dig hörlurarna.
Bild av omgivningsljudlägets användargränssnitt

Lyssna på säker ljudnivå med Sony | Headphones Connect-appen

Kolla hur säker ljudnivån är när du lyssnar på musik genom att jämföra det ljudtryck som dina hörlurar registrerar med Världshälsoorganisationens (WHO) riktlinjer. Få varningsmeddelanden när volymen är för hög.
Bild på logotypen för Sony Headphones Connect-appen

Hjälpmedel för hantering

Gör det ännu enklare att hantera din enhet med en mängd smidiga funktioner

Speak-to-Chat – för en smidigare tillvaro

Speak-to-Chat-funktionen använder inbyggda mikrofoner och avancerad ljudsignalbearbetning för att känna igen och reagera på din röst. När du inleder ett samtal pausar Speak-to-Chat musiken och låter dig höra ljud från omgivningen. När samtalet är över återupptas musiken igen automatiskt01.
Teckning på en person med hörlurar som pratar med en person utan hörlurar. En pausikon visas uppe till vänster

Den anpassningsbara ljudkontrollen regleras automatiskt enligt vad du gör

Adaptive Sound Control är en smart funktion som känner av var du är och vad du gör och justerar ljudet utifrån omgivningen för en perfekt lyssnarupplevelse. Den känner till och med igen platser som du besöker ofta, som din arbetsplats, gymmet och ditt favoritcafé, och växlar till de ljudlägen som passar för miljön.
Bild på en digital karta med hem-, gym-, kontors- och skolikoner med blå markeringar

Lättåtkomlig kontroll

Hörlurarna har intuitiva pekkontroller så att du smidigt kan använda dina enheter. Du kan till exempel växla från brusreducering till omgivningsljud, spela upp eller pausa musik, hoppa över låtar och mycket annat med bara ett tryck på hörlurens sida0.
Ikonbild av en hand med ett utsträckt finger som rör vid en cirkel

Snabbkoll

Om du behöver kunna höra omgivningen lägger du bara handen över höljet eller öronsnäckan0 så sänks musiken så att du kan höra allt omkring dig.
Teckning på två personer som pratar. En rör vid hörlurarna med ett finger och en pausikonen visas uppe till vänster

Utforska våra bärbara Walkman®-musikspelare

Titta närmare på våra trådlösa högtalare

Läs mer om tillgänglighetsfunktionerna från Sony