Artikel-ID : S700025032 / Senast ändrat : 12/07/2018

Så här ansluter du till mobilt bredband med OneClick Internet (Windows 8)

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Så här ansluter du till mobilt bredband med OneClick Internet (Windows 8)

I den här artikeln finns specifika instruktioner för anslutningshanteraren WebToGo® OneClick Internet för Windows 8. Den gäller bara enheter som är utrustade med en 3G/LTE-modul

Allmän information om trådlös anslutning till internet via WWAN finns här.

Så här upprättar du en anslutning.

1. Välj "OneClick Internet" i listan med program.

Välj program

2. Programmet öppnas. Om ditt SIM-kort är PIN-kodsskyddat kommer du att behöva ange koden nu.

Programmet öppnas

3. Vänta tills programmet har upptäckt ditt nätverk.

4. Klicka på knappen Connect [Anslut].

Klicka på anslutningsknappen

5. Nu är du ansluten. Om du vill använda internet kan du starta webbläsaren.

6. Om du vill stänga ner WWAN-anslutningen klickar du på knappen  Disconnect  [Koppla från] i  OneClick Internet.

Tryck på knappen för att koppla ifrån

Anmärkning: Om du inte kan ansluta klickar du på knappen Settings [Inställningar] i OneClick Internet. På fliken Profile [Profil] kontrollerar du att rätt inställningar är konfigurerade för ditt nätverk. Kontakta din mobiloperatör för mer information. För hjälp med OneClick Internet klickar du på knappen Help [Hjälp] i programmet.

Översikt över internetinställningar