Artikel-ID : S700025032 / Senast ändrat : 12/07/2018

Så här ansluter du till mobilt bredband med OneClick Internet (Windows 8)

Så här ansluter du till mobilt bredband med OneClick Internet (Windows 8)

I den här artikeln finns specifika instruktioner för anslutningshanteraren WebToGo® OneClick Internet för Windows 8. Den gäller bara enheter som är utrustade med en 3G/LTE-modul

Allmän information om trådlös anslutning till internet via WWAN finns här.

Så här upprättar du en anslutning.

1. Välj "OneClick Internet" i listan med program.

Välj program

2. Programmet öppnas. Om ditt SIM-kort är PIN-kodsskyddat kommer du att behöva ange koden nu.

Programmet öppnas

3. Vänta tills programmet har upptäckt ditt nätverk.

4. Klicka på knappen Connect [Anslut].

Klicka på anslutningsknappen

5. Nu är du ansluten. Om du vill använda internet kan du starta webbläsaren.

6. Om du vill stänga ner WWAN-anslutningen klickar du på knappen  Disconnect  [Koppla från] i  OneClick Internet.

Tryck på knappen för att koppla ifrån

Anmärkning: Om du inte kan ansluta klickar du på knappen Settings [Inställningar] i OneClick Internet. På fliken Profile [Profil] kontrollerar du att rätt inställningar är konfigurerade för ditt nätverk. Kontakta din mobiloperatör för mer information. För hjälp med OneClick Internet klickar du på knappen Help [Hjälp] i programmet.

Översikt över internetinställningar