Byta filöverföringsläge

Ändra läget för filöverföring mellan datorn och din WALKMAN® från MTP till MSC.

1. Anslut din Walkman till datorn.
    2. Kontrollera filöverföringsläget.

Öppna Utforskaren i Windows och välj [Dator] - [WALKMAN].

• Om filöverföringsläget är inställt på MTP:
        [Lagringsmedium]-mappen visas på följande sätt. Gå vidare till Steg 3 för att byta till MSC.
      • Om filöverföringsläget är inställt på MSC:
        En lista över mapparna i din Walkman visas på följande sätt. I så fall behöver du inte utföra följande procedur. Använd ”Music Center for PC” som det är.
    3. Ändra filöverföringsläget till MSC.
      1. Öppna [Enhetshanteraren].
        • Windows 7:
          Välj [Start] - [Kontrollpanelen] - [System].
          Välj [Enhetshanteraren] på [System]-skärmen.
        • Windows 8.1:
          Högerklicka på [Start] och välj [Enhetshanteraren].
        • Windows 10:
          Högerklicka på [Start] och välj [Enhetshanteraren].
      2. Utför kommandot [Uppdatera drivrutiner].

Högerklicka på [Bärbar enhet] - [WALKMAN] på [Enhetshanteraren]-skärmen, och välj sedan [Uppdatera drivrutiner].

Välj [Välj drivrutinsprogramvara som redan finns på datorn] på skärmen som visas, och välj sedan [Låt mig välja från en lista över drivrutiner som finns på datorn].

Välj [USB-masslagringsenhet], och välj sedan [Nästa].

Filöverföringsläget ändras till MSC.