Registrera omslagsbilder eller artistbilder manuellt

Du kan registrera omslagsbilder för låtar, spellistor, album osv. när du vill visa omslagsbilder.
    Du kan också registrera artistbilder och visa dem.

Tips

• Om du importerar låtar från en ljud-CD, hämtas musikinformation automatiskt via internet.
      När det finns omslagsbilder registreras de automatiskt.
    • Följande filformat stöds för omslagsbilder och artistbilder:
      • JPEG-format (filtillägg: .jpg)
      • GIF-format (filtillägg: .gif)
      • BMP-format (filtillägg: .bmp)
      • PNG-format (filtillägg: .png)

För att registrera omslagsbilder eller artistbilder manuellt

Tips

• Du kan hämta omslagskonst och registrera dessa bilder automatiskt.
      Klicka på [Skaffa omslagskonst] i steg 4.
    1. Gör klart omslagsbilden eller artistbilden som du vill registrera.
    2. Välj en kategori i [Mitt bibliotek] i sidofältet.
      • Registrera en omslagsbild:
        Välj [Album] eller [Låtar].
      • Registrera en artistbild:
        Välj [Artister].
    3. Klicka på [] för en låt, ett album eller en artist som du vill registrera en omslagsbild eller artistbild för och välj [Egenskaper].
    4. Välj [Omslagskonst] (A) eller [Artistfoto] (C) och klicka på [Välj omslagskonst ...] (B) eller [Registrera artistfoto] (D).
      • Registrera en omslagsbild:
      • För att registrera en artistbild:
    5. Välj bildfilen som du vill registrera som omslagsbild eller artistbild.

Tips

• Du kan också registrera en bildfil som omslagsbild eller artistbild genom att dra och släppa den till bildområdet på fliken [Omslagskonst] eller [Artistfoto] på skärmen [Egenskaper].

Ändra eller ta bort omslagsbilder eller artistbilder

• För att ändra omslagsbilder eller artistbilder

Du kan ändra omslagsbilden eller artistbilden genom att följa proceduren för att registrera en omslagsbild eller artistbild manuellt.

• Ta bort omslagsbilder eller artistbilder

Klicka på [Radera] på fliken [Omslagskonst] eller [Artistfoto] på skärmen [Egenskaper].