Ta bort spår

1. Välj en kategori i [Mitt bibliotek] (A) i sidofältet.
    2. Välj en låt som du vill radera.

Tips

• För att välja flera låtar, välj de olika låtarna medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja alla låtar, tryck på tangenten [A] medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja en följd av låtar, välj låtar medan du håller ned [Shift]-tangenten.
    3. Klicka på [meny(B) för den låt som du vill radera.
    4. Klicka på [Radera].

Skärmen för att bekräfta ditt val visas.

5. Klicka på [Ja].

Om du också vill radera spåret från din dator kan du bocka för [Ta även bort fil (er) på datorn].