Radera en spellista

1. Klicka på [Spellistor] i [Mitt bibliotek] i sidofältet.
    2. Välj en spellista som du vill ta bort från listan över spellistor.

Tips

• För att välja flera låtar, välj de olika låtarna medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja alla låtar, tryck på tangenten [A] medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja en följd av låtar, välj låtar medan du håller ned [Shift]-tangenten.
    3. Klicka på [meny]. Välj sedan [Radera spellista].
    4. Klicka på [Ja].

Tips

• Även om du raderar en spellista finns låtarna i spellistan kvar i [Mitt bibliotek].