Hur man använder överföringsskärmen

I det här avsnittet beskrivs överföringsskärmen.

Anslut en ljudenhet, t.ex. en WALKMAN®, till datorn och välj den anslutna enheten i [Överför och hantera] (A) i sidofältet. Överföringsskärmen (B) visas.

Information på överföringsskärmen

(1)

(Överför till enhet)
    Överför det valda innehållet i innehållslistan till enheten.

(2)

Enhetens namn
    Enhetens namn visas.
    (t.ex. NW-A50-serien)

(3)

Destination
    Det går att välja [Systemlagring] eller [Minneskort] som destination.

(4)

Ledigt utrymme
    Här visas det lediga utrymmet på destinationen.

(5)

[Hantera låtar i enheten]
    Klicka här för att se en lista över innehållet på enheten.
    Du kan importera innehållet till datorn eller ta bort innehåll från enheten.

(6)

[Inställningar för enhetsöverföring]
    Klicka här för att visa inställningsskärmen för överföringar.
    Du kan ändra inställningarna för överföringsläget.