Felkod "00001b88" visas och programmet startas inte. (Music Center for PC Ver.1.0)

Ändra inställningen "Startup Type" för tjänsten "PACSPTISVR" till "Manual".

Tips

Om "Disable" är valt som "Startup Type"-inställningen för "PACSPTISVR"-tjänsten visas felkod [00001b88] och programmet går inte att starta.
    Ändra "Startup Type"-inställningen till "Manual" i egenskaperna för "PACSPTISVR"-tjänsten och testa sedan att starta programmet igen.

Windows 10

1. Klicka på [Start] på datorn. Välj sedan [Windows-systemet] under "W" i listan över program.
      Klicka på [Start] och välj sedan [Windows-systemet] under "W" i listan över program.
    2. Välj [Kontrollpanelen] i listan.
      Välj [Kontrollpanelen].
    3. Välj följande:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    4. Dubbelklicka på [PACSPTISVR].
    5. Ändra [Startup Type] till [Manual] och klicka sedan på [OK].
    Proceduren är nu slutförd.
    Testa att starta "Music Center for PC".

Windows 8.1

1. Öppna [Kontrollpanelen] på följande sätt:

Flytta markören till det övre högra hörnet på skärmen [Desktop] för att visa snabbknappen. Välj sedan [Inställningar]. Välj [Kontrollpanelen] på snabbknappen [Inställningar].

Flytta markören till det övre högra hörnet på skärmen [Desktop] för att visa snabbknappen. Välj sedan [Inställningar]. Välj [Kontrollpanelen] på snabbknappen [Inställningar].
    2. Välj följande:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    3. Dubbelklicka på [PACSPTISVR].
    4. Ändra [Startup Type] till [Manual] och klicka sedan på [OK].
      Ändra [Startup Type] till [Manual] och klicka sedan på [OK].
    Proceduren är nu slutförd.
    Testa att starta "Music Center for PC".

Windows 7

1. Klicka på [Start] – [Kontrollpanelen] på datorn.
    2. Välj följande:
      [System and Security] – [Administrative Tools] – [Services]
    3. Dubbelklicka på [PACSPTISVR].
    4. Ändra [Startup Type] till [Manual] och klicka sedan på [OK].
    Proceduren är nu slutförd.
    Testa att starta "Music Center for PC".