Artikel-ID : 00199697 / Senast ändrat : 02/07/2018

Återupptagen: uppdatering av inbyggd programvara för de trådlösa brusreducerande hörlurarna WI-1000X/WH-1000XM2 – 3 juli 2018

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Den 17 maj 2018 lanserade Sony den uppdatering av den inbyggda programvaran med versionsnummer 2.0.0 för WI-1000X/WH-1000XM2. Men i sällsynta fall försvann ljudet i hörlurarnas båda snäckor efter att uppdateringen hade hämtats. Därför avbröt vi genast hämtningen av den inbyggda programvaran.

Nu vill vi meddela att hämtningstjänsten återupptas med en förbättrad version 2.0.1, som löser problemet som nämndes ovan.

Om du redan har uppdaterat hörlurarna till version 2.0.0 och de påverkades av ljudfelet reparerar vi hörlurarna utan kostnad.
Kontakta närmaste Sony-auktoriserade verkstad.

Om du har installerat den inbyggda programvaran med versionsnummer 2.0.0 och allt fungerar normalt behöver du inte uppdatera till version 2.0.1.
Om så är fallet visas inte uppdateringsmeddelandet på skärmen i appen Sony | Headphones Connect.

Vi ber om ursäkt för besväret och tackar dig för din förståelse.