Helt enkelt den bättre kameran du vill ha

När du vill ha mer, finns det en kamera som väntar på dig som är enkel att bära men tar bilder som ett proffs.

En vanebildande kamera för utmaningar i vardagen

Spegellösa kameror från Sony tar bildbehandling till en helt annan nivå än vad en smartphone klarar av. Den är lika kraftfull som en proffskamera, men mindre och lätt att använda och förvandlar dina vardagsbilder till vackra filmer och fotografier.

Dramatiska bilder i alla miljöer

Det är en utmaning att ta fängslande bilder, särskilt i svåra ljusförhållanden. En spegellös kamera från Sony med större bildsensor och skarpa objektiv utnyttjar ljuset bättre. Snabb fokusering och ett bredare dynamiskt omfång kan vända det svåra till något vackert.

Mörker ska inte ge sämre foton

Svag belysning med mycket stämning – som din smartphone förstör med en blixt! En spegellös kamera från Sony har en stor bildsensor och smart bildprocessor som tar skarpa bilder med låg brusnivå också utan blixt. Ta minnesvärda foton i alla ljusförhållanden!

Bilder gjorda för att imponera

Vi människor har ett selektivt fokus för att kunna koncentrera oss i en komplex värld. Tack vare de stora sensorerna kan du tillämpa bokeh-tekniken i bilderna och selektivt presentera ditt motiv på ett smickrande sätt.

Se världen från en annan vinkel

Använd en lutande skärm för att fota världen ur ett annat perspektiv. När du har frigjort dig från sökaren eller smartphoneskärmen kan du se mer och göra mer, med färre chansningar. Du vet att du har tagit en bra bild redan första gången.

Sensorstorleken är hemligheten

Bildsensorn är det riktiga ögat i en digitalkamera, så ju större sensor, desto bättre blir bilderna. Med en sensor som är 10 gånger större, eller mer, än en smartphonesensor, förbättras alla aspekter av bilden – fler pixlar, bättre känslighet i svagt ljus och bredare dynamiskt omfång. Du får skarpare bilder, förstoringar och utskrifter.
[1] Smartphone [2] 1.0-typ [3] APS-C-format [4] 35 mm fullformat

1. Spegellös kamera från Sony (35 mm fullformat):Enastående detaljåtergivning från en stor sensor/2. Smartphone:Mycket mindre fina detaljer

Sensorstorlek och prestanda i svagt ljus

Det är lätt att se fördelarna med den mycket större sensorn i en spegellös kamera från Sony. En större sensor ger mindre brus, mer detaljer och en vackrare bild – särskilt när ljuset är svagt.

Bokeh (selektivt fokus)

Till skillnad från en smartphone, möjliggör den större sensorn i en spegellös kamera från Sony ett kort skärpedjup – för att selektivt fokusera på motivet. Den dramatiska effekten ger djup och uttryck, särskilt till närbilder, med ett proffsigt resultat.

Bild på Spegellös kamera från Sony (35 mm fullformat)
Spegellös kamera från Sony (35 mm fullformat)

Observera hur mycket bättre ögat dras till den skarpt fokuserade delen av bilden när den är omgiven av en ofokuserad bakgrund.

Bild på smartphone
Smartphone

Bilder utan bokeh kan se rätt ordinära ut, alltför mekaniska och mindre intressanta eftersom de saknar fotografens känslomässiga engagemang. 

Snabbt fokus som ställs in på motivet

Husdjur, barn och fordon av alla slag står inte stilla. Den anmärkningsvärda hjärnan i spegellösa kameror från Sony låser fast motiv i rörelse med hjälp av flera fokuspunkter, sedan spåras rörelsen och kameran är redo att fotografera när du är det.

Snabbt fokus
Snabbt fokus

Det är en stor fördel med snabbt fokus som omedelbart ställs in på ett motiv i rörelse och förutser vart det ska ta vägen härnäst, så att du enkelt kan behålla fokus och vara redo att fotografera.

Precisionsspårning som täcker nästan hela bilden

Till skillnad från vanliga DSLR-kameror har spegellösa kameror från Sony fokuspunkter i nästan hela bilden för att kunna hitta motivet både snabbt (AF med fasdetektion) och noggrant (AF med kontrastavkänning).

Unikt fokus med ögonprioritet
Unikt fokus med ögonprioritet

Ögonautofokus ger dig oslagbara porträtt med exakt fokus på motivets ögon – en nyckel till fantastiska porträtt. Inget fokuseringsverktyg är mer kraftfullt för till exempel bröllopsfotografering.

Ögonautofokus för djur
Ögonautofokus för djur

Djurfotografering blir aldrig sig likt igen tack vare ögonautofokus i realtid för djur. Kameran känner igen och följer djurens ögon, så att du kan ta fina bilder på husdjur eller vilda djur.

Gjord för snabb och enkel delning

Du är kanske van vid att dela foton online med din smartphone, och det behöver du inte ändra på. Med de spegellösa kamerorna från Sony kan du använda one-touch-delning för att fotografera, överföra till din smarta enhet och dela med dina vänner.

Imaging Edge Mobile
Fjärrfotografera, granska, organisera och dela med Imaging Edge Mobile

Med den kostnadsfria appen Imaging Edge Mobile kan du överföra bilder till din smartphone med trådlös NFC-parkoppling och snabbt Wi-Fi, eller fjärrfotografera med din smarta enhet för att förhandsgranska och styra slutaren. 

Åk vart som helst och fotografera var som helst enkelt

En spegellös kamera från Sony är kompakt och lätt att använda, så den blir snabbt din vardagskamera. Det laddningsbara batteriet, den lutande skärmen och flexibiliteten gör den till en självklar uppgradering för alla fotoentusiaster.

Bild på Kompakt, men med allt du behöver
Kompakt, men med allt du behöver

De spegellösa kamerorna från Sony är överlägsna när det gäller att maximera funktionell användbarhet i ett kompakt och lätt hölje.

Bild på Extern USB-strömkälla
Extern USB-strömkälla

Om batteriet tar slut kan kameran drivas av vanliga bärbara USB-laddare.

Bild på Fotografera och håll kameran i flera positioner
Fotografera och håll kameran i flera positioner

Flera av våra kameror har en lutbar LCD-skärm för att du bekvämt ska kunna fotografera bilder med kameran nära marken eller högt över huvudet i alla ljusförhållanden.

Hitta rätt spegellös kamera

Det finns så många modeller att du inte behöver kompromissa när du väljer den kamera som bäst passar dina behov och önskemål.

En kamera du kan ta med dig varje dag

Den bästa kameran är den du tar med dig. En av dessa tre kompakta, mångsidiga och högkvalitativa kameror kommer troligen att bli din bästa följeslagare när helst du ger dig ut på äventyr.

Kompakt bekvämlighet på en ny nivå

Dessa kompakta, spegellösa kameror överträffar DSLR-fullformatskameror genom att väga hälften så mycket, ge enastående detaljer, känslighet och bildkvalitet – med tyst fotografering som inte stör barn, djurliv eller bordet bredvid på restaurangen.