NW-ZX500

Fler vägar till förstklassigt ljud

NW-ZX500 Walkman® har Android™-stöd och Wi-Fi för hämtning och streaming. Du kan få perfekt ljud från alla dina favoritmusikkällor.

Se vad som gör denna Walkman® unik

Ta en titt på tekniken bakom verkligt autentiskt ljud.

Logotyper för High-Resolution Audio och trådlöst High-Resolution Audio
Hög ljudkvalitet
Bild på kretskort
Utformad för förstklassigt ljud
NW-ZX500 Walkman® i svart, stöds av Android™
Wi-Fi-hämtning och -streaming
USB-ikon
Användbarhet
Hi-Res Audio-logotyp
Varje ton precis som artisten avsåg

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med högupplöst ljud. Med High-Resolution Audio registreras och återges digitalt ljud i högre bithastighet än på cd (24 bitar/96 kHz och därutöver), vilket gör att du får ett ljud som ligger närmare originalinspelningen.

DSD-logotyp
Inbyggd 11,2 MHz DSD-uppspelning/PCM 384 kHz

Suverän kvalitet med 11,2 MHz inbyggd DSD-uppspelning med balanserade hörlurar och stöd för PCM 384 kHz/32 bitar.

S-Master HX™-logotyp
S-Master HX™

Den digitala förstärkaren S-Master HX™ minskar distorsionen och bruset i en rad olika frekvenser vilket resulterar i fylligt och rikt ljud.

Logotyp DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ använder AI-teknik för att återskapa fina, akustiska nyanser och klara höga frekvenser som ofta går förlorade vid ljudkomprimering.

Trådlöst Hi-Res Audio 

Strömma musik med högupplöst ljud tack vare LDAC, vår premiumkodek för trådlöst. Tre gånger så hög bithastighet som vanlig BLUETOOTH®-teknik gör att du får suverän uppspelning av all musik. 

Logotyp för trådlös High-Resolution Audio och LDAC
NW-ZX500 Walkman® med balanserad uteffekt
Balanserad uteffekt

En balanserad anslutning med en diameter på 4,4 mm levererar fullständigt separerade vänster- och högerkanaler i kompatibla hörlurar för mindre brus och renare ljud.

Utformad för förstklassigt ljud

NW-ZX500 Walkman® är precisionstillverkad med material och komponenter av hög kvalitet för att du ska få en fantastisk lyssnarupplevelse.

Ram i polerat aluminium
Ram i polerat aluminium

En stadig ram i polerat aluminium skyddar effektivt mot elektriskt brus, vilket gör att NW-ZX500 kan ge klara och stabila bastoner.

Polerat kopparblock

Inuti det kompakta Walkman-höljet är komponenter monterade på ett polerat block som är gjort i koppar. Eftersom blocket i NW-ZX500 är större än dem i tidigare modeller har det mindre motstånd och bättre elektrisk jordning för den digitala sektionen. Det gör ljudet från NW-ZX500 ännu tydligare.

Kopparblock före fräsning
FÖRE FRÄSNING
Kopparblock efter fräsning
EFTER FRÄSNING
Närbild på ett kretskort med FT CAP
Nyutvecklad FT CAP

Den nyutvecklade FT CAP-kondensatorn (högpolymerkondensatorn) är särskilt framtagen för Sony och har justerats av ingenjörer på Sony. Den stärker strömkällan till förstärkningsblocket för en balanserad utgång. Därför kan NW-ZX500 fyllig sång och instrumentation och kraftfulla bastoner.

Logotyper för Bluetooth®, NFC™ och Qualcomm® aptX™ HD
Anslut direkt med NFC™ One touch och Bluetooth®

Trådlös teknik som NFC (Near Field Communication) och Bluetooth® gör det snabbt och enkelt att ansluta musik. Håll bara en NFC-aktiverad enhet mot din NW-ZX500 så upprättas snabbt en smidig anslutning och du kan börja streama musik. Har du inte NFC? Inga problem, anslut via Bluetooth istället. LDAC- och aptX™ HD-ljudkompatibilitet finns.

Vinylprocessorikon
Vinylprocessor

Ge digitala låtar värmen och personligheten från vinylskivans tid, och uppslukas av dina favoritalbums fylliga melodier och dynamik. Njut av subtil återgivning av lågfrekvent resonans, tonarmsresistans och ytljud som ger en autentisk lyssnarupplevelse.

MQA™-logotyp
MQA™-filer spelas upp och avkodas

Master Quality Authenticated är ett ljudformat som komprimerar stora ljudfiler i studiokvalitet utan hörbar förlust så att du enkelt kan spela upp High-Resolution Audio-musik på din Walkman®.

Wi-Fi-kompatibel för direkt hämtning och streaming

NW-ZX500 stöds av Android™ och är Wi-Fi-kompatibel så du kan lyssna på musik på ännu fler sätt. Använd dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman, eller anslut till en dator och få tillgång till hela din musiksamling.

Bild från sidan på NW-ZX500 med USB Type-C™-port
USB Type-C™-port

NW-ZX500 har en USB Type-C™-port för enkel anslutning till flera olika slags enheter.

Bild på kassettband
Användargränssnitt med kassettband

NW-ZX500 har ett särskilt användargränssnitt och skärmsläckare med kassettband. Vilken bild på ett kassettband som visas på Walkman®-skärmen varierar beroende på kodeken för musiken du lyssnar på.

Ikon för 20 timmars batteritid
20 timmars batteritid

Du får upp till 20 timmars mp3-uppspelning i 128 kbit/s eller upp till 18 timmars 96 kHz FLAC-uppspelning av High-Resolution Audio.

NW-ZX500 Walkman med stor pekskärm
Stor pekskärm för enkel hantering

Den 3,6 tum stora pekskärmen på NW-ZX500 är 16 % större än pekskärmen på föregångaren NW-ZX300. Det har aldrig varit lättare att hantera och lyssna på musik.

Bild från sidan på NW-ZX500 Walkman med SD-kortplats
Utbyggbar lagring för spellistor som aldrig tar slut

Förutom det inbyggda minnet på 64 GB finns det också en SD-kortplats så att du kan ta med dig stora musiksamlingar på resan.

Liten och praktisk

Walkman-modellen NW-ZX500 ger ljud med hög kvalitet i en kompakt enhet, så du kan ta med dig din favoritmusik överallt. 

Förstklassig design

Det välvda höljet på NW-ZX500 har en finish i högkvalitativt aluminium och är utformat för att ligga bekvämt i din hand och enkelt komma ner i fickan.

Bild från sidan på NW-ZX500 Walkman med knappkontroller
Intuitiva knappkontroller på sidan

Kom enkelt åt knapparna för uppspelning/paus, byt låt och ändra volymen med de behändigt placerade kontrollerna på sidorna.

Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt dig uppslukas av ljudet omkring dig, med samma känsla som på en livekonsert eller med en artist i en studio. Med 360 Reality Audio känns musiken mer uppslukande och äkta än någonsin förut. Med NW-ZX500-serien får du 360 Reality Audio.

Specifikationer och funktioner

NW-ZX500 är kompatibel med High-Resolution Audio och precisionstillverkad för att ge ett väldigt autentiskt ljud från flera olika musikkällor. Med Android™ och Wi-Fi kan du njuta av dina favoritappar för streaming och musik direkt på din Walkman®. Du kan också koppla den till datorn och komma åt din musiksamling på det sättet. Det har aldrig varit enklare att lyssna på favoritljud.
  • High-Resolution Audio

  • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för ren ljudkvalitet

  • DSEE HX™-uppskalning återställer kvaliteten på komprimerade filer

  • Mindre brus och tydligare ljud med 4,4 ohm

  • Använd Wi-Fi till att streama och hämta musik med dina favoritappar i Android

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger