NW-A40-serien

Hitta din stil. Förbättra ditt ljud.

NW-A40 passar sömlöst in i ditt liv och finns i unika h.ear-färger som matchar din stil. Få förstklassigt ljud i High-Resolution Audio-format och bättre funktioner för BLUETOOTH®-strömning med LDAC™.

PREMIUM

A40 Walkman® A-serien

NW-A40 SERIES
Bild på A40 Walkman® A-serien

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

Rek. Ca-pris

2 250,00 kr

(VAT)

16 GB och hörlurar

NW-A45HN

Rek. Ca-pris

2 750,00 kr

(VAT)
h.ear-sortimentet
Hear Your Colours

Hitta harmonin med färgerna i h.ear-sortimentet. De finns i fem unika nyanser som passar din stil.

Färger i harmoni

Produkterna i det nya h.ear-sortimentet finns i flera olika färger så att du kan hitta en som passar just dig.. Färgerna är olika nyanser. Testa dem till dina favoritkläder och se hur bra det blir. Otvunget och harmoniskt.

Ta en närmare titt

Se h.ear-sortimentet från alla vinklar och upptäck designfunktionerna.

Hör skillnaden
Autentiskt ljud

Få subtila nyanser i studiokvalitet hos ljud med bättre än cd-kvalitet med High-Resolution Audio. Passion för musiken märks i varje komponent från signal till högtalare, så det känns som om artisten uppträder precis framför ögonen på dig. 

High-Resolution Audio

3,2 gånger mer överförda data

DSD
DSD-uppspelning

Tack vare NW-A40-seriens högkvalitativa PCM-konvertering kan du få det naturliga ljudet och de intensiva detaljerna från DSD-ljudformat.

DSEE HX
Återställ detaljerna i musiken

Genom att återställa de högfrekventa ljud som förloras i komprimeringen återger DSEE HX™ dina digitala musikfiler med ett fylligt och naturligt ljud. 

S-Master HX
Få ut mesta möjliga från High-Resolution Audio

Den digitala S-Master HX™-förstärkaren är optimerad för High-Resolution Audio och minskar distorsion och brus så att du hör alla subtila detaljer i musiken. 

Utformad med precision för oslagbart ljud
Ny lödning maximerar ljudskärpa

Högkvalitativ blyfri lödning ger effektivare elektronisk anslutning mellan komponenterna, till exempel S-Master HX™-förstärkaren. Bara tryck på play och njut av renare ljuduppspelning och förbättrad röstskärpa.

Ny lödning
TIDIGARE LÖDNING
Ny lödning
NY LÖDNING
Nytt kretskort
TIDIGARE KRETSKORT
Nytt kretskort
NYTT KRETSKORT
Nytt kretskort för en ren och tung bas

Kretskortet har optimerats för att förbättra elektricitetens flöde och ge stabil strömförsörjning. Det innebär att du får klarare ljud och ren, stadig bas i musiken.

Bättre Bluetooth-strömning

LDAC™ använder vanlig BLUETOOTH® men har en högsta dataöverföringshastighet på upp till 990 kbit/s – ungefär tre gånger mer än andra ljudprofiler. Resultatet är förbättrad uppspelning som ligger närmare det artisten tänkt sig. Kompatibilitet med HD-ljudformatet aptX™ kommer med en uppdatering av den inbyggda programvaran.

Fler sätt att lyssna på
Brusreducering minskar omgivande ljud

Vill du ha egentid med din musik? Om du aktiverar brusreducering samverkar de kompatibla IER-NW500N/NE-hörlurarna med produkterna i NW-A40-serien och stänger ute omgivande ljud.

Med läget Omgivningsljud släpps viktiga ljud in

När du använder de kompatibla IER-NW500N/NE-hörlurarna kan du aktivera läget Omgivningsljud för att höra både omgivande ljud och musiken.

DAC
Använd NW-A40 som en digital ljudomvandlare

När du ansluter via USB bearbetar enheterna i NW-A40-serien datorns ljudsignal, omvandlar den och levererar bättre ljudkvalitet.

MQA-kompatibilitet
Spelar upp och avkodar MQA™-filer

NW-A40-serien har fullt stöd för uppspelning och avkodning av MQA-filer, så du kan spela upp ännu mer musik i förlustfri kvalitet.

Mer musik nära till hands
16 GB utökningsbart minne
Utöka minnet

NW-A40-serien har 16 GB inbyggt minne, men du kan få mer genom att lägga till ett Micro SD-kort.

45 timmars batteritid
Ladda mindre och lyssna mer

Det snabbladdade batteriet ger dig upp till 45 timmars uppspelning, så du kan lyssna på musik hela dagen.

Specifikationer och funktioner

Njut av bättre ljudkvalitet i världens alla färger. Med High-Resolution Audio hör du musiken som artisten avser, och det avancerade kretskortet med blyfri lödning i audiofilkvalitet gör ljudet kristallklart. Lyssna trådlöst – BLUETOOTH®-strömning via LDAC bibehåller musikens alla detaljer och NFC ger dig en enkel one touch-anslutning.
  • High-Resolution Audio

  • Digital S-Master HX-förstärkare (CXD3778GF) för ren ljudkvalitet

  • DSEE HX™-uppskalning återställer komprimerade musikfiler

  • Enkel BLUETOOTH®-anslutning med NFC™ One touch

  • Digital brusreducering och läge för omgivningsljud

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger