TV-APPARATER

4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder

FMP-X5
Bild på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder

Rek. Ca-pris

3 799,00 kr

(VAT)
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder

Funktioner

Inbyggd HEVC-dekoder för 4K-strömning

För 4K BRAVIA®-modeller utan inbyggd HEVC-dekoder (alla modeller som lanserats före 2014), ger FMP-X5 en enkel och effektiv 4K-videoströmningslösning. När mediespelaren är ansluten via HDMI avkodar den 4K HEVC-videofilmer och skickar dem till din 4K BRAVIA®-tv. Det gör att du kan njuta av videoströmning online i hög kvalitet i 60p från tjänster som Netflix . Netflix är ledande inom videoströmning av program som filmats i 4K, däribland Breaking Bad och House of Cards med HEVC.

Uppspelning av filmer i XAVC-S-format

Anslut en videokamera eller en extern hårddisk med hjälp av USB 2.0-porten och titta på dina 4K-hemvideor i XAVC-S-format. Det här formatet, baserat på den professionella XAVC-standarden, är standardformatet för inspelning av 4K-/HD-filmer. Den kan hantera 4K-inspelning i 60 Mbit/s och HD-inspelning i 50 Mbit/s, så att du kan spela in jämna, högupplösta filmer även om de innehåller snabb action.

Enkla anslutningar

Anslut till din 4K BRAVIA®-tv med höghastighets-HDMI 2.0. Säker HDCP2.2 (digitalt innehållsskydd med hög bandbredd) förhindrar obehörig kopiering av digitalt AV-innehåll vid överföring mellan mediespelare och tv . Anslut med en 4K-videokamera eller en extern hårddisk med hjälp av den främre USB 2.0-porten. Med en Ethernet-anslutning till routern får du dessutom ett kraftfullare och mer tillförlitligt nätverk än via Wi-Fi®.

Slimmad och kompakt

FMP-X5 är bara 50 mm hög och 250 mm bred, och tack vare den kompakta designen kan den enkelt placeras på tv-stativet eller i ett skåp. Den blanka, svarta finishen och de stilrena linjerna matchar 4K BRAVIA®-modellerna som lanserats före 2014 och smälter in perfekt i de flesta moderna inredningar. En frontpanel döljer strömbrytaren och USB-porten.

Fjärrkontroll för mediespelare och tv

Styr din 4K-videoströmning och viktiga tv-funktioner med en enda fjärrkontroll. FMP-X5 levereras med en infraröd fjärrkontroll som fungerar med alla 4K BRAVIA®-tv-apparater, så att du får tillgång till onlinevideo och kan justera tv-inställningar utan att behöva byta handenhet.

Specifikationer
Strömma 4K-video online på din 4K BRAVIA®-tv från tjänster som Netflix . Mediespelaren FMP-X5 4K från Sony avkodar 4K-HEVC-video och ger perfekt onlineströmningslösning för alla 4K BRAVIA®-modeller som lanserats före 2014 och som inte har en inbyggd HEVC-dekoder. Du kan också ansluta till en 4K-videokamera via USB och visa dina personliga XAVC-S-filmer.
  • Strömma 4K-video online på din 4K BRAVIA® via HDMI

  • Har stöd för den högeffektiva HEVC-videokodeken (H.265)

  • Praktisk USB-uppspelning av filmer i XAVC-S-format

  • Passar för KD-55X9005A, KD-65X9005A och KD-84X9005A

  • Anslut den externa hårddisken via USB 2.0

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats