Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder
Bilder på 4K-mediespelare med 4K HEVC-dekoder

Funktioner

Inbyggd HEVC-dekoder för 4K-strömning

För 4K BRAVIA®-modeller utan inbyggd HEVC-dekoder (alla modeller som lanserats före 2014), ger FMP-X5 en enkel och effektiv 4K-videoströmningslösning. När mediespelaren är ansluten via HDMI avkodar den 4K HEVC-videofilmer och skickar dem till din 4K BRAVIA®-tv. Det gör att du kan njuta av videoströmning online i hög kvalitet i 60p från tjänster som Netflix . Netflix är ledande inom videoströmning av program som filmats i 4K, däribland Breaking Bad och House of Cards med HEVC.

Uppspelning av filmer i XAVC-S-format

Anslut en videokamera eller en extern hårddisk med hjälp av USB 2.0-porten och titta på dina 4K-hemvideor i XAVC-S-format. Det här formatet, baserat på den professionella XAVC-standarden, är standardformatet för inspelning av 4K-/HD-filmer. Den kan hantera 4K-inspelning i 60 Mbit/s och HD-inspelning i 50 Mbit/s, så att du kan spela in jämna, högupplösta filmer även om de innehåller snabb action.

Enkla anslutningar

Anslut till din 4K BRAVIA®-tv med höghastighets-HDMI 2.0. Säker HDCP2.2 (digitalt innehållsskydd med hög bandbredd) förhindrar obehörig kopiering av digitalt AV-innehåll vid överföring mellan mediespelare och tv . Anslut med en 4K-videokamera eller en extern hårddisk med hjälp av den främre USB 2.0-porten. Med en Ethernet-anslutning till routern får du dessutom ett kraftfullare och mer tillförlitligt nätverk än via Wi-Fi®.

Slimmad och kompakt

FMP-X5 är bara 50 mm hög och 250 mm bred, och tack vare den kompakta designen kan den enkelt placeras på tv-stativet eller i ett skåp. Den blanka, svarta finishen och de stilrena linjerna matchar 4K BRAVIA®-modellerna som lanserats före 2014 och smälter in perfekt i de flesta moderna inredningar. En frontpanel döljer strömbrytaren och USB-porten.

Fjärrkontroll för mediespelare och tv

Styr din 4K-videoströmning och viktiga tv-funktioner med en enda fjärrkontroll. FMP-X5 levereras med en infraröd fjärrkontroll som fungerar med alla 4K BRAVIA®-tv-apparater, så att du får tillgång till onlinevideo och kan justera tv-inställningar utan att behöva byta handenhet.

Specifikationer

Strömma 4K-video online på din 4K BRAVIA®-tv från tjänster som Netflix . Mediespelaren FMP-X5 4K från Sony avkodar 4K-HEVC-video och ger perfekt onlineströmningslösning för alla 4K BRAVIA®-modeller som lanserats före 2014 och som inte har en inbyggd HEVC-dekoder. Du kan också ansluta till en 4K-videokamera via USB och visa dina personliga XAVC-S-filmer.
  • Strömma 4K-video online på din 4K BRAVIA® via HDMI

  • Har stöd för den högeffektiva HEVC-videokodeken (H.265)

  • Praktisk USB-uppspelning av filmer i XAVC-S-format

  • Passar för KD-55X9005A, KD-65X9005A och KD-84X9005A

  • Anslut den externa hårddisken via USB 2.0

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger