WF-C500 TRUE WIRELESS HÖRLURAR

Fullständiga specifikationer och funktioner

WF-C500

Rek. Ca-pris

800,00 kr

(VAT)

Storlek och vikt

Vikt
Ca 5,4 g x 2

Allmänna funktioner

Hörlurstyp
Slutna, dynamiska
Element
5,8 mm
Magnet
Neodymium
Frekvensåtergivning (Bluetooth®-kommunikation)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Volymreglage
Ja
Vattentät
Ja (IPX4)
DSEE
Ja

Batteri

Batteriladdningstid
Ca 2,5 timmar
Batteriladdningsmetod
USB-laddning (med fodral)
Batteritid (kontinuerlig musikuppspelningstid)
Max. 10 timmar
BATTERITID (KONTINUERLIG KOMMUNIKATIONSTID)
Max. 5,0 timmar

Bluetooth®-specifikation

Bluetooth®-version
Bluetooth-specifikation version 5.0
Effektiv räckvidd
10 m
Frekvensomfång
2,4 GHz-band (2 4000–2 4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Ljudformat som kan hanteras
SBC, AAC
Innehållskydd som används
SCMS-T

Laddningsfodral

Batteriladdningstid
Ca 3 timmar
Vikt
Ca 35 g
Mått
Cirka 80,0 x 34,9 x 30,9 mm

Färgalternativ

orangegreenwhiteblack

Vad innehåller förpackningen

  • USB-kabel: Type-C®
Placeholder

Funktioner

De äkta trådlösa öronsnäckorna WF-C500 och ett laddningsfodral i svart mot ljusgrå bakgrund

Liten storlek, kompromisslöst ljud

Våra True Wireless hörlurar WF-C500 är utformade efter att passa öronen perfekt. Men låt inte storleken lura dig. Tack vare DSEE-teknik som återställer fade-out-ljud och höga frekvenser, levererar hörlurarna högkvalitativt och detaljrikt ljud. Dessa Bluetooth®-hörlurarna är dessutom väldigt smartphone-användarvänliga och finns i fyra olika härliga färger.

Flicka som har på sig WF-C500-öronsnäckor i orange och lyssnar på musik på sin smartphone

En mer njutbar lyssnarupplevelse

Med vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återställs höga frekvenser och svagt uttonande ljud i musiken för en mer autentisk lyssnarupplevelse. Du kan också skräddarsy ljudet efter egen smak med equalizerinställningen i Sony | Headphones Connect-appen.

Diagram som visar hur höga frekvenser återställs till komprimerade musikfiler med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)

Gör musiken mer naturtrogen

När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den de höga frekvenser som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de så att du får högkvalitativt ljud som ligger mycket närmare originalinspelningen. [A] Återställning  [B] Återställning av svagt ljud

Bild som visar hur du anpassar ljudet med equalizerfunktionen i Sony Headphones Connect-appen

Ljud precis som du vill ha det

Skräddarsy ljudet precis som du vill ha det. Välj bland en mängd av förinställningar för att matcha ljudkvaliteten med den musikgenre du lyssnar på. Eller varför inte skapa och spara dina egna förinställningar med funktionen EQ Custom i Sony│Headphones Connect-appen.

Ung man med WF-C500-öronsnäckor på sig i grönt

Små och lätta med fantastisk passform

De här öronsnäckorna har en nätt design som gör att hörlurarna sitter säkert och bekvämt i öronen. Den rundade formen utan kanter gör dem sköna att ha på sig så att du kan fokusera på det absolut viktigaste – musiken.

Bild som visar WF-C500-öronsnäcka som bekvämt passar in i en persons öra.

Ergonomiskt utformad yta

Sedan vi introducerade världens första öronsnäckor 1982 (MDR-E252) har vi kartlagt enorma mängder data relaterade till öronformer över hela världen. WF-C500-hörlurarna är produkten av den forskningen och kombinerar en passform som matchar örats form, med en ny ergonomisk ytdesign för en mer stabil passform.

WF-C500-öronsnäckor och laddningsfodral i grönt bredvid en vattenflaska med skivad lime och mint

Med det lilla laddningsfodralet kan du gå vart du än vill

Det cylindriska laddningsfodralet är otroligt litet och lätt att bära med sig i fickan eller väskan, så att du ta med dig öronsnäckorna vart du än går. Det halvgenomskinliga locket med en textur av frostat glas ger fodralet ett snyggt och lyxigt utseende. 

WF-C500-öronsnäckor i svart framifrån

Enkla knappfunktioner

Använd knapparna på WF-C500-hörlurarna för att spela upp och stoppa musik, hoppa över låtar eller ändra volym. De ger dig dessutom enkel åtkomst till din smartphones röstassistent som gör det smidigare att ringa och ta emot handsfreesamtal.

Symbol för röstassistent

Kompatibel med röstassistenter

En enda knapptryckning ansluter dig direkt till din smartphones röstassistent så att du kan få väganvisningar, spela musik, prata med dina kontakter och så mycket mer.

Symbol för handsfree

Enklare och tydligare handsfreesamtal

Samtalen flyter på med enkla handsfreefunktioner. Med en högkvalitativ inbyggd mikrofon blir ljudet nu tydligare än någonsin. Du behöver inte ens ta ut mobilen ur fickan.

Ikon för Fast Pair

Hitta hörlurarna enkelt med Fast Pair

Fast Pair gör det enkelt att parkoppla dina hörlurar med dina Android™-enheter. Med bara ett knapptryck i popup-fönstret kan du enkelt och snabbt parkoppla WF-C500 med Android™-enheter. Du kan även enkelt hitta var du lämnade hörlurarna senast genom att ringa dem eller kolla upp deras senast kända plats på din smartphone. 

Ikon för Swift Pair

Anslut enkelt till datorn med Swift Pair

Swift Pair gör det snabbt och enkelt att parkoppla WF-C500-hörlurar med din Windows 10-dator via Bluetooth®. Ett popup-fönster visas på Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Ikon för 10 + 10 timmars batteritid

Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Det smidiga laddningsfodralet ger upp till 20 timmars musik. Och om du har bråttom gör 10 minuters snabbladdning att du får upp till en timmes extra speltid. 

Symbol för IPX4

Stänk och svett är inga problem

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett vinner över de här hörlurarna – bara fortsätt att följa takten.

Ikon för en öronsnäcka

En öronsnäcka = perfekt för multitasking

Om du vill lyssna på musik samtidigt som du pratar tar du helt enkelt ut en öronsnäcka från laddningsfodralet och använder den som vanligt. 

Ej fastställt

Stabil och tillförlitlig Bluetooth®-anslutning 

Ett Bluetooth®-chip, som för över ljud till vänster och höger öra simultant, tillsammans med en optimerad antenndesign, bidrar till en stabil och högkvalitativ ljudupplevelse. Låg ljudlatens ger även smidig videouppspelning.

360 Reality Audio-ikon

Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt dig helt och hållet uppslukas av ett ljud som omfamnar dig från alla håll. Upplev samma känsla som på en livekonsert eller med en artist i studion. Med 360 Reality Audio når musikupplevelsen nya höjder med mer realistiskt ljud än någonsin tidigare. Med de här hörlurarna får du uppleva 360 Reality Audio.

Bild på tre skålar som innehåller hållbart material

Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara gjorda för att vara snygga utan utformas även med miljön i åtanke. Ingen plast finns i WF-C500-förpackningen, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.