TRUE WIRELESS

WF-C500 True Wireless hörlurar

WF-C500
Bild på WF-C500 True Wireless hörlurar

orangegreenwhiteblack

Rek. Ca-pris

800,00 kr

(VAT)
Ta en titt på WF-C500-hörlurarna
En mer njutbar lyssnarupplevelse

Med vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återställs höga frekvenser och svagt uttonande ljud i musiken för en mer autentisk lyssnarupplevelse. Du kan också skräddarsy ljudet efter egen smak med equalizerinställningen i Sony | Headphones Connect-appen.

Logotypen för DSEE

Gör musiken mer naturtrogen

När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den höga frekvenser som gör musiken detaljrik och fyllig. Med vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de så att du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalinspelningen.

Ljud precis som du vill ha det

Skräddarsy ljudet precis som du vill ha det. Välj bland en mängd av förinställningar för att matcha ljudkvaliteten med den musikgenre du lyssnar på. Eller varför inte skapa och spara dina egna förinställningar med funktionen EQ Custom i Sony│Headphones Connect-appen.

Bild som visar hur du anpassar ljudet med equalizerfunktionen i Sony Headphones Connect-appen
Små och lätta med fantastisk passform

De här öronsnäckorna har en nätt design som gör att hörlurarna sitter säkert och bekvämt i öronen. Den rundade formen utan kanter gör dem sköna att ha på sig så att du kan fokusera på det absolut viktigaste – musiken.

Ergonomiskt utformad yta

Sedan vi introducerade världens första öronsnäckor 1982 (MDR-E252) har vi kartlagt enorma mängder data relaterade till öronformer över hela världen. WF-C500-hörlurarna är produkten av den forskningen och kombinerar en passform som matchar örats form, med en ny ergonomisk ytdesign för en mer stabil passform.

Bild som visar WF-C500-öronsnäcka som bekvämt passar in i en persons öra.
Med det lilla laddningsfodralet kan du gå vart du än vill

Det cylindriska laddningsfodralet är otroligt litet och lätt att bära med sig i fickan eller väskan, så att du ta med dig öronsnäckorna vart du än går. Det halvgenomskinliga locket med en textur av frostat glas ger fodralet ett snyggt och lyxigt utseende

WF-C500-öronsnäckor i svart framifrån
Enkla knappfunktioner

Använd knapparna på WF-C500-hörlurarna för att spela upp och stoppa musik, hoppa över låtar eller ändra volym. De ger dig dessutom enkel åtkomst till din smartphones röstassistent som gör det smidigare att ringa och ta emot handsfreesamtal.

Symbol för handsfree
Enklare och tydligare handsfreesamtal

Samtalen flyter på med enkla handsfreefunktioner. Med en högkvalitativ inbyggd mikrofon blir ljudet nu tydligare än någonsin. Du behöver inte ens ta ut mobilen ur fickan.

Ikon för kompatibilitet med röstassistenter
Kompatibel med röstassistenter

En enda knapptryckning ansluter dig direkt till din smartphones röstassistent så att du kan få väganvisningar, spela musik, prata med dina kontakter och så mycket mer.

Ikon för Fast Pair
Hitta hörlurarna enkelt med Fast Pair

Fast Pair gör det enkelt att parkoppla dina hörlurar med dina Android™-enheter. Med bara ett knapptryck i popup-fönstret kan du enkelt och snabbt parkoppla WF-C500 med Android™-enheter. Du kan även enkelt hitta var du lämnade hörlurarna senast genom att ringa dem eller kolla upp deras senast kända plats på din smartphone. 

Ikon för Swift Pair
Anslut enkelt till datorn med Swift Pair

Swift Pair gör det snabbt och enkelt att parkoppla WF-C500-hörlurar med din Windows 10-dator via Bluetooth®. Ett popup-fönster visas på Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Ikon för 10 + 10 timmars batteritid
Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Det smidiga laddningsfodralet ger upp till 20 timmars musik. Och om du har bråttom gör 10 minuters snabbladdning att du får upp till en timmes extra speltid.

Symbol för IPX4
Stänk och svett är inga problem

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett vinner över dessa hörlurar – så du kan fortsätta att röra dig i takt till musiken.

Ikon för en öronsnäcka
En öronsnäcka = perfekt för multitasking

Om du vill lyssna på musik samtidigt som du pratar tar du helt enkelt ut en öronsnäcka från laddningsfodralet och använder den som vanligt.

Ej fastställt

(A) Vanlig BT-reläöverföring H till V. (B) WF-C500, samtidig BT-överföring H/V.

Stabil och tillförlitlig Bluetooth®-anslutning 

Ett Bluetooth®-chip, som för över ljud till vänster och höger öra simultant, tillsammans med en optimerad antenndesign, bidrar till en stabil och högkvalitativ ljudupplevelse. Låg ljudlatens ger även smidig videouppspelning.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

Bild på tre skålar som innehåller hållbart material
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara gjorda för att vara snygga utan utformas även med miljön i åtanke. Ingen plast finns i WF-C500-förpackningen, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.

Specifikationer och funktioner

Upptäck friheten i Bluetooth®-anslutning med våra kompakta och True Wireless Bluetooth®-öronsnäckor WF-C500. De kombinerar högkvalitativt ljud med lång batteritid, inställbart ljud, användarvänlighet och vattentålighet för musikunderhållning var du än befinner dig.
  • DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) återställer ljud med hög frekvens och svagt uttonande ljud som förloras vid komprimering

  • Finjustera ljudet med Sony | Headphones Connect-appen

  • 10 timmars batteritid, totalt 20 timmar med laddningsfodral

  • Stänk- och svettåliga med IPX4-klassning

  • Möjlighet att använda öronsnäckorna separat

ELEMENT
5,8 mm
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
DSEE
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger