WF-1000XM3

Only music. Nothing else.

Pausa resten av världen – det är du musiken. Inget brus, inga kablar och inga störningsmoment. Bara exceptionellt ljud, avancerad brusreducering, och flera timmar med underbar musik.

TRUE WIRELESS

WF-1000XM3 Trådlösa brusreducerande hörlurar

WF-1000XM3
Bild på WF-1000XM3 Trådlösa brusreducerande hörlurar

platinumsilverblack

Rek. Ca-pris

2 600,00 kr

(VAT)
Huvudfunktioner för WF-1000XM3
Avancerad brusreducering

Den brusreducerande tekniken i hörlurarna WF-1000XM3 är den mest avancerade någonsin för True Wireless hörlurar med HD-brusreduceringsprocessorn QN1e. Du kan alltså förlora dig själv helt i musiken.

Produktbilder och genomskärning av WF-1000XM3-hörlurarna
Teknik med dubbla brussensorer

Dubbla mikrofoner – en framåtriktad och en bakåtriktad – på hörlurarnas yta fångar upp mer av ditt omgivningsljud, oavsett om det är flygbuller, stadstrafik eller kontorssorl. 

HD-brusreduceringsprocessorn QN1e

HD-brusreduceringsprocessorn QN1e används till att registrera omgivningsljudet. Med hjälp av den går det inte bara att reducera det omgivande ljudet på alla sekvenser, den förbrukar dessutom mindre energi.

Detalj av kretskortet med HD-brusreduceringsprocessorn QN1e
Enastående ljudkvalitet

De brusreducerande WF-1000XM3-öronsnäckorna är fullpackade med avancerad ljudteknik så att du kan lyssna på musik med enastående ljudkvalitet och slippa störande ljud.

Närbild på WF-1000XM3-öronsnäcka som visar elementet på 6 mm
6 mm-element

Inuti hörlurarna sitter ett pyttelitet men kraftfullt 6 mm-element som ger ett fylligt, klart och heltäckande ljud.

Logotyp för Sony HD-brusreduceringsprocessorn QN1e
HD-brusreduceringsprocessorn QN1e

I den mångkunniga HD-brusreduceringsprocessorn QN1e kombineras digital brusreducering, 24-bitars ljudsignalsbearbetning och en DA-omvandlare (digital-till-analog) med hörlursförstärkare. Resultatet? Enastående ljud med minimal förvrängning.

DSEE HX-logotyp
Skala upp digital musik med DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skalar upp komprimerade digitala musikfiler till i närheten av High-Resolution Audio-kvalitet. 

Trådlös teknik

De brusreducerande WF-1000XM3-hörlurarna har trådlös Bluetooth®-teknik, ergonomisk passform för komfort hela dagen och ger dig trådlös frihet.

Perfekta för tv-serier, filmer och mycket mer

Tittar du på videoinnehåll på din smartphone eller surfplatta? Den avancerade trådlösa anslutningen på WF-1000XM3 synkar det du ser på skärmen exakt med det du hör i hörlurarna för en bättre tittarupplevelse.

WF-1000XM3-hörlurar, magnetiskt laddningsfodral och Xperia-smartphone på ett runt träbord bredvid en bok och glasögon, glasbägare och keramikvas
Illustration som visar hur det nya Bluetooth-chipet sänder ljud till höger och vänster öra samtidigt

(A) WF-1000X H till V BT-reläöverföring.
(B) WF-1000XM3 H/V samtidig BT-överföring

Stabil och tillförlitlig Bluetooth®-anslutning

Bluetooth-chippet som för över ljud till vänster och höger öra simultant gör ljudupplevelsen stabil och högkvalitativ i kombination med optimerad antenndesign. Låg ljudlatens ger även smidig videouppspelning.

Optimerad antenndesign

Placeringen av hörlurarnas Bluetooth®-antenn har optimerats för att garantera bredare täckning. Det bidrar till att hålla signalen stark för oavbruten strömning.

Bild på den optimerade designen på WF-1000XM3-öronsnäckornas antenn.
Utformade för en säker och stabil passform
Bild som visar öronsnäckornas WF-1000XM3 ergonomiska trepunktsstruktur.
Ergonomisk trepunktsstruktur

De brusreducerande öronsnäckorna är ergonomiskt utformade för kontakt med tre olika punkter på örat för säker, bekväm passform.

Bild på gummiytan med hög friktion på öronsnäckorna WF-1000XM3.
Gummiyta med hög friktion

En gummiyta med hög friktion håller de brusreducerande öronsnäckornas passform bekväm och säker i örat så att de inte oväntat glider ut.

Produktbild av hörlurarna WF-1000XM3 med laddningsfodral, USB-C-kabel och ett urval av öronsnäckor.
Allt du behöver

Med de medföljande Triple Comfort-öronsnäckorna i 3 storlekar och långa hybridöronsnäckor i silikon i 4 storlekar hittar du den perfekta passformen för maxad ljudkvalitet och minsta möjliga ljud utifrån. En USB-C-laddningskabel medföljer också.

Ikon för 24 timmars batteritid
Lyssna i upp till 24 timmar   

Vid full laddning ger hörlurarna 6 timmars energi. Det praktiska laddningsfodralet ger ytterligare 3 laddningar, vilket räcker hela dagen. Det är upp till 24 timmars brusfri lyssning. Med avstängd brusreducering är tiden ännu längre – 8 timmars energi vid full laddning med ytterligare 3 laddningar med laddningsfodralet för upp till 32 timmars uppspelningstid.

Ikon för snabbladdning på 10 minuter/uppspelning i 90 minuter.
Snabbladdning när du så önskar

Ibland behövs musik, omgående. Om hörlurarna börjar få slut på batteri kan de snabbladdas i laddningsfodralet i 10 minuter för upp till 90 minuters speltid. 

Bild på WF-1000XM3-öronsnäckor som placeras i ett magnetiskt laddningsfodral.
Praktiskt magnetiskt laddningsfodral

Lägg tillbaka dina brusreducerande hörlurar i laddningsfodralet, så hamnar de på plats med ett betryggande snäppljud tack vare den magnetiska insidan. Med USB-C-kabeln kan du snabbt och enkelt ladda fodralet så att allt är klart för att lyssna nästa dag.

Bild på en hand och ett finger som trycker på en knapp
Prata med ett knapptryck med snabbkontroll

Om du placerar fingret över öronsnäckan sänks volymen och omgivningsljudet släpps in. Då kan du prata med någon utan att behöva ta av hörlurarna. Med intuitiva pekkontrollsinställningar har du full kontroll – tryck till exempel på vänster öronsnäcka för att växla från brusreducering till omgivningsljud. Du kan också tilldela andra alternativ till varje öronsnäcka med Sony | Headphones Connect-appen, som Google Assistent, Amazon Alexa och musikvolymreglage.

Den anpassningsbara ljudkontrollen regleras automatiskt enligt vad du gör

Appen Sony | Headphones Connect har anpassningsbar ljudkontroll, en smart funktion som automatiskt känner av vad du gör – till exempel reser, går eller väntar – och justerar inställningarna för omgivningsljud så att de passar situationen. Du kan även anpassa inställningarna enligt egna önskemål.

Illustration av adaptiv ljudreglering som visar taxi-/bussikoner med ordet ”Transport” och markerad brusreduceringsfunktion
Resor

Lyssna utan avbrott på resan och låt dig uppslukas av musik utan bakgrundsbrus.

Illustration av adaptiv ljudreglering som visar gång-ikoner med ordet ”Gång” och markerad funktion för omgivningsljud 20
Till fots

Håll koll på allt omkring dig, från gatan till kontoret, samtidigt som du njuter av musiken.

Illustration av adaptiv ljudreglering som visar sitt- och ståikoner med ordet ”Stillastående” och markerad brusreduceringsfunktion
Vänta

Hör viktiga meddelanden medan du väntar samtidigt som du minskar bakgrundsbruset.

Hörlurar som anpassar sig efter dig

En närhetssensor i varje öronsnäcka kan upptäcka om du använder en eller båda och anpassar uppspelningen enligt detta.

Bild av en person som tar ut en öronsnäcka ur örat
Pausa musiken

Ta ut en öronsnäcka så pausas musiken automatiskt på båda sidorna.

Bild av någon som sätter öronsnäckan tillbaka i örat
Fortsätt spela upp

Sätt tillbaka öronsnäckan så återupptas musikuppspelningen automatiskt.

Logotyp för appen Sony | Headphones Connect
Ta kontroll över lyssnarupplevelsen

Med appen Sony | Headphones Connect kan du med Ambient Sound Control justera bakgrundsljudets volym och har möjlighet att tillåta att endast röster hörs. Dessutom kan du anpassa ljudnivåerna med equalizern så att det passar din musik.

Bli smartare med din favoritröstassistent

Google Assistant och Amazon Alexaoch Siri

Be din röstassistent hjälpa dig med dagens bestyr. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser och annat.

Logotyperna för Google Assistent och Alexa Built-in
Ikon för handsfreesamtal
Tydligare handsfreesamtal

Samtalen flyter på med enkla handsfreesamtal. WF-1000XM3-hörlurarna ger tydligare röstkvalitet och du kan ta emot samtal med hjälp av en eller båda öronsnäckorna. Det gör att du kan ladda dem växelvis och höra samtal tydligt i bullriga miljöer.

Modern klassisk stil

Alla delar är gjorda i en elegant, diskret stil. Hörlurarna har en stilren och minimalistisk look och laddningsfodralet en taktil och högkvalitativ yta.

Produktbild av laddningsfodralet WF-1000XM3 i ett urval av färger.
Välj färg

WF-1000XM3-hörlurarna och väskan levereras i olika färger så att du kan hitta färgen som passar just dig.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

En personlig hemmabioupplevelse

Med BRAVIA XR™ och en trådlös WLA-NS7-sändare

Njut av en nervkittlande Dolby Atmos®-upplevelse och 360 Spatial Sound som anpassar sig efter just dina öron med BRAVIA XR och de här hörlurarna med en trådlös WLA-NS7-sändare.  

Man som sitter i en soffa i ett vardagsrum och lyssnar med hörlurar på sig via en trådlös sändare
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du den optimala ljudupplevelsen för dig. Appen fotograferar och analyserar formen på ditt öra så att hörlurarna kan skapa ett personligt rumsligt ljudfält när de paras ihop med BRAVIA XR-tv-apparaterna.

Den trådlösa sändaren WLA-NS7 med hörlurar på ett skåp, ansluten till en väggmonterad BRAVIA-tv
Dolby Atmos-upplevelse

Med den trådlösa WLA-NS7-sändaren ansluten till en BRAVIA XR-tv skapas en perfekt uppsättning fantomhögtalare runt dig så att du får en Dolby Atmos-upplevelse. Låt dig uppslukas av scenen och hamna mitt i händelsernas centrum.

Artist_connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

Sony rekommenderar att du alltid uppdaterar dina enheter med deras senaste tillgängliga programvara. Meddelande om uppdatering av programvara för WF-1000XM3, och själva uppdateringarna, levereras via Sony Headphones Connect-appen, som är gratis och tillgänglig i Google Play och Apple App Store.
  • Digital brusreducering med HD-brusreduceringsprocessorn QN1e och teknik med dubbla brussensorer

  • Verkligt trådlös design med trådlös Bluetooth®-teknik

  • Upp till 24 timmars batteridrift för lyssning hela dagen

  • Med snabbkollsfunktionen kan du chatta enkelt utan att ta av hörlurarna

  • Modern klassisk design som sitter säkert i örat

ELEMENT
6 mm, dome-typ (CCAW-talspole)
DSEE HX
Ja
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREKVENSÅTERGIVNING (AKTIV ANVÄNDNING)
-
PASSIV ANVÄNDNING
-
NFC
Ja (fodral)
SLADDLÄNGD
-
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger