SRS-XG500

Ge dig ut och spela

Med högtalaren XG500 har du högkvalitativt ljud med dig vart du än går. Oavsett om du ska ha trädgårdsfest eller är på väg till stranden är det bara att ladda, greppa handtaget och ta med dig den här tåliga, portabla högtalaren och dess suveräna ljud. 

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

XG500 X-seriens bärbara trådlösa högtalare

SRS-XG500
XG500 snett från sidan

Rek. Ca-pris

5 400,00 kr

(VAT)
Bärbar och hållbar
Belysning
Roliga funktioner
Användbarhet
LIVE LIFE LOUD

Livet ska levas på högsta volym. Det innebär att samla vännerna, vrida upp musiken på högsta volym och dansa natten lång till rent och fylligt ljud. Med vårt nya högtalarutbud i X-serien kan du göra det bästa av varje litet ögonblick, ha fester med fullt ös som du aldrig glömmer och alltid leva livet på max.

Kraftfullt partyljud var du än vill

Du måste ju vara där festen tar dig. Det betyder att du behöver en högtalare som kan leverera mäktigt ljud vart du än beger dig. XG500 ger dig kraftfullt partyljud och dess inbyggda belysning gör att du får med dig lite stämning också.

Byggd för att hålla

XG500 har byggts för att hålla. Den har en tålig utsida, den är vatten- och dammtålig enligt IP66 och den har mycket lång batteritid. Den enda frågan är: vart vill du ta med den?

Låt festen fortsätta ute

Högtalarens IP66-klassning för vatten- och dammtålighet gör den redo för i stort sett vad som helst. Det betyder att du kan lyssna vid poolen, i parken och till och med på stranden.

Bild av symbolen för fulladdat batteri.
Låt festen vara längre än någonsin 

Med hela 30 timmars batteritid när batteriet är fulladdat spelar XG500-högtalaren konstant så att du kan hålla liv i festen utan att oroa dig för att musiken plötsligt ska tystna.

Ikon som visar snabbladdningsfunktionen och hur 10 minuters laddning ger 3 timmars batteritid.
Ladda på nolltid

Om du skulle få ont om batteri är det inget att oroa sig för. Med snabbladdning får du 3 timmars speltid på bara 10 minuters laddning.

Bild av batterivårdsfunktionen, med två händer på sidorna av ett batteri som laddas.
Ta hand om batteriet

Funktionen för batterivård hjälper dig att undvika överladdning och ser till att hålla batteriet i bästa skick längre.

SRS-XG500-högtalaren med en hand som håller i handtaget på ovansidan.
Praktiskt handtag för enkel transport

Vill du lyssna i farten? Inga problem. XG500 har ett bekvämt handtag så att du kan ta den med dig vart du än vill.

Ta med dig musiken ut

I XG500 sammanförs X-Balanced Speaker Unit, en effektiv tweeter och passiva högtalarenheter (slavbas) för att ge dig ett kraftfullt ljud som passar perfekt för utomhusfester.

Närbild av XG500-högtalaren med framsidan borttagen så att de interna högtalarenheterna syns.
Ljud att dela med sig av

Tekniken i XG500 skapar bättre ljudkvalitet. X-Balanced Speaker Unit ger djup och tung bas och rena toner även vid låg volym. En effektiv tweeter ger rent och fylligt ljud för höga frekvenser. Passiva högtalarelement optimerar basfrekvenserna för uppspelning av rent basljud. Allt det tillsammans ger ett förstklassigt ljud som är värt att delas med vänner.

Bild av MEGA BASS-logotypen.
Ge basen extra tyngd

Med MEGA BASS får du en riktigt kraftfull bas. Så när du lyssnar på musik med ett bra beat får du en riktigt slagkraftig bas.

Människor som dansar på konsert.
Hör hur den låter live

Det är något speciellt med ljudet av livemusik. Med LIVE SOUND kan du återskapa den unika stämningen och återuppleva favoritkonserterna om och om igen.

Varde ljus

En helt ny stämningsbelysning ger modern och subtil belysning som passar lika bra på festen som i vardagen. Du kan välja mellan ett flertal olika belysningsmönster med Sony | Music Center-appen.

Sjung ut

Om du är nästa stora sångstjärna kan du ansluta en mikrofon till högtalaren och sjunga av hjärtans lust, eller så kan du ansluta en gitarr och använda högtalaren som förstärkare.

Få ut så mycket som möjligt av musiken

XG500 är utformad att passa in i ditt liv. Därför är det helt upp till dig om du vill ansluta trådlöst eller via kabel.

Styr allt från dansgolvet

Ta festen till nästa nivå med Sony | Music Center och Fiestable-appen. Få tillgång till roliga funktioner, optimera ljudet och ta kommandot över vilken fest som helst.

Logotyp för Sony Music Center.
Sony | Music Center

Optimera ljudinställningar, välj låtar och belysningsmönster och hantera enheterna direkt via telefonen. 

Roliga funktioner med Fiestable

Kom åt roliga funktioner för att göra spellistor för festen, sjunga karaoke och mycket annat.

Människor som dansar på en fest.
Nerladdningslogga Google Play

Sony | Music Center för Android

Hämta från App Store-logotyp

Sony | Music Center för iOS

Fiestable för Android

Fiestable för iOS

Specifikationer och funktioner

SRS-XG500 är perfekt för att ta med dig kraftfullt ljud vart du än går. Kombinationen av X-Balanced Speaker Unit, en effektiv tweeter och passiva högtalarenheter ger ett rent och klart ljud oavsett om du spelar musik inomhus eller utomhus. Med en slitstark utsida, vatten- och dammtålighet enligt IP66, 30 timmars batteritid och ett bekvämt handtag kan du ta den med dig överallt.
  • Vatten- och dammtålig enligt IP66

  • 30 timmars batteritid och snabbladdning

  • Handtag för bekväm transport

  • Mäktigt partyljud

  • X-Balanced Speaker Unit

HÖGTALARSTORLEK
Högtalarenhetens diameter (tweeter) 2,5 cm x 2, högtalarenhetens diameter (woofer) 11 cm x 2
BATTERITID
30 TIMMAR
INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
Stereominiuttag (IN), USB A (masslagringsklass), USB A (för laddning av batteri på ansluten enhet), mikrofon-/gitarringång (φ6,3 mm)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger