ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

SRS-X99
Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Rek. Ca-pris

7 300,00 kr

(VAT)
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Funktioner

High-Resolution Audio

Sony har sammanfört en rad olika tekniker för att erbjuda en ultimat ljudupplevelse, från källa till högtalare. För högupplösta ljudfiler återger den digitala förstärkaren och specialiserade tweetrar varje nyans. Det gör att du hör varenda ton som artisten tänkte sig. För mp3-filer skalar den digitala behandlingsprogramvaran upp komprimerad musik för att återställa detaljer som gått förlorade. 

2.1-kanaligt system för kraftfullt ljud 

Få 154 W av kraftfullt ljud från det 2.1-kanaliga högtalarsystemet. Två magnetic fluid-högtalare för mellanregister ger rena och tydliga röster och komplexa melodier och supertweetrar med bred spridning levererar svindlande höga toner och skapar en bred ljudbild. En kraftfull bashögtalare fungerar med passiva högtalarenheter för rungande bas. Så du kan lyssna på musik med klart och kraftfullt ljud, oavsett volym. 

Förstärk basen med en bashögtalare och dubbla passiva högtalarenheter 

Tung bas från en kompakt högtalare. Dubbla passiva högtalarenheter fungerar ihop med en bashögtalare, och de reagerar på luftens rörelse genom högtalaren, vilket skapar artificiell rymd i högtalarlådan. Det här utrymmet gör att mer luft kan flöda genom högtalarna, så att små enheter kan ge överlägset ljud – särskilt vid basfrekvenser. 

Magnetic Fluid-högtalare: renare och kraftfullare ljud 

Genom att eliminera traditionella högtalardämpare och ersätta dem med Magnetic Fluid-högtalarteknik minskas brus och distorsion betydligt. Det ger ett renare och kraftfullare ljud än någonsin. Magnetic Fluid-tekniken utvecklades ursprungligen för NASA:s rymdprogram, och den gör att bättre och effektivare högtalare får plats i mindre utrymmen. Det ger suveränt kompakta högtalare med förstklassigt ljud. 

Supertweetrar 

Genom att montera supertweetrar på framsidan och ovansidan av varje högtalare skapar vi ett stort ljudfält som håller jämn kvalitet över hela området. Det här är ett perfekt komplement till de höga energinivåerna i High-Resolution Audio, och fungerar oavsett hur du placerar högtalarna. 

Digital S-Master HX-förstärkare 

Med den inbyggda digitala S-Master HX-förstärkaren får du bästa möjliga uppspelning av High-Resolution Audio. Det är möjligt genom minskade brusnivåer i de höga frekvensområdena, vilket resulterar i klart och tydligt ljud. 

Musikfilerna återställs med DSEE HX 

Få högre kvalitet än med cd. DSEE HX bygger vidare på vår egenutvecklade DSEE-teknik och uppskalar komprimerade ljudfiler till en nivå som ligger närmare High-Resolution Audio. Genom att återställa originalinspelningens nyanser som gått förlorade vid komprimeringen levererar DSEE HX ett fylligt ljud i studiokvalitet.

ClearAudio+ förbättrar musiken 

Clear Audio+ är en unik teknik som ger en fyllig och högkvalitativ ljudupplevelse. Tekniken bygger på expertisen Sony har inom digital signalbehandling som kommer sig av decenniers arbete med att finslipa ljud. 

Trådlös strömning av hög kvalitet 

LDAC är en ny ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp högkvalitativt trådlöst ljud via Bluetooth®. Med 3x mer överförda data ger LDAC en bättre trådlös uppspelning av all musik. 

One touch-lyssning för att spela musik direkt

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®-inställningarna. *Se kompatibla enheter

Hitta kompatibla enheter

Musik som fyller rummet 

Tack vare strömning via Wi-Fi® kan du lyssna på dina iTunes-favoriter via AirPlay-aktiverade enheter och komma åt musikfiler på DLNA-kompatibla datorer eller medieservern hemma (Home Media Server). 

Låt musiken flöda med uppspelning i flera rum 

Fyll hemmet med dina favoritlåtar tack vare funktionen för uppspelning i flera rum. Funktion för uppspelning i flera rum med olika lägen, bland annat ett gruppläge i vilket samma musik kan spelas upp via flera högtalare samtidigt och ett delat läge i vilket olika musik kan spelas upp via flera högtalare.

Samla din musik med Sony | Music Center

Hämta Sony | Music Center till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® eller Wi-Fi® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator, server eller en musiktjänst online. Du kan också använda appen till att anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud och uppspelning i flera rum. 

Diskret hantering med intuitiva kontroller 

SRS-X99 är avancerad och enkel till både form och funktion. På ovansidan sitter en kontrollpanel i glas med diskreta tryckkänsliga knappar som tänds när du för handen över dem. Dessutom får du enkel kontroll och Bluetooth®-ihopparning utan att den minimalistiska stilen får stå tillbaka. 

Kompatibla format 

Utöver mp3 och AAC har SRS-X99 också stöd för en rad högupplösta filtyper, bland andra: FLAC, WMA och L.PCM (WAV, AIFF). 

Definitive Outline-design 

Tack vare den släta ytan och de rena linjerna smälter den här eleganta enheten enkelt in, men den väcker ändå uppmärksamhet med sin minimalistiska finess. Den accentuerade omkretsen har blivit ett signum för Definitive Outline. 

Ett enkelt sätt att skicka musik till högtalarna

Med Chromecast inbyggt kan du streama musikappar från enheter till högtalare. Tryck bara på castknappen i en musikapp på en Android-telefon eller -surfplatta, iPhone, iPad, bärbar Mac®- eller Windows-dator eller Chromebook. Välj sedan en högtalare eller en grupp med högtalare, så är du igång.

Anslut via USB-A och USB-B 

Anslut alla dina enheter till den trådlösa högtalaren med två typer av USB-portar. En USB-A-port är perfekt för att ansluta och ladda mp3-spelare, iPhone- och iPad-enheter och USB-minnen så att du sedan kan streama högupplösta ljudfiler och mp3-filer. Den andra porten är USB-B för anslutning till dator. Den möjliggör digital uppspelning direkt från musikbiblioteket på datorn utan signalförlust. 

Specifikationer

Suveränt ren uppspelning av låtar med High-Resolution Audio och förstklassigt trådlös strömning. Det är vad du får med de smidigt utformade trådlösa högtalarna SRS-X99. En kombination av ingenjörskonst och snygg design ger överlägset ljud från en enda, elegant högtalare som passar in överallt. 
  • High-Resolution Audio

  • Musiken skalas upp till nära High-Resolution Audio-kvalitet med DSEE HX

  • Den digitala S-Master HX-förstärkaren för rent ljud 

  • 7 högtalare (2 Magnetic Fluid), 8 förstärkare

  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC™ One touch

Högtalare, typ
Supertweeter (övre): Ca 19 mm i diameter x 2/supertweeter (främre): Ca 19 mm i diameter x 2/mellanregister: Ca 50 mm i diameter x 2/subwoofer: Ca 94 mm i diameter x 1
Uteffekt
154 W
Ingångs- och utgångsterminaler
Stereoingång för minikontakt, USB
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Chromecast inbyggt
Ja
Spotify Connect
Ja

Vad innehåller förpackningen

Fjärrkontroll, AAA-batterier (till fjärrkontroll), Nätsladd, Rengöringsduk, Verktyg för att ta loss högtalargallret

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger