Rek. Ca-pris

1 500,00 kr

(VAT)
Kvinna med den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i svart
Trekvartsvy av den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i svart
Trekvartsvy av den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i vitt
Bild framifrån på den trådlösa SRS-NB10-högtalaren med huvudband i svart
Översiktsbild på den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i svart
Ett bättre sätt att jobba hemifrån

Ha telefonmöten. Lyssna på musik. Gå runt med full rörelsefrihet. Den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 gör det mycket mer praktiskt att jobba hemifrån.

Att höra tydligt underlättar arbetsdagen

Högtalaren med fullständigt frekvensomfång är vinklad uppåt så att ljudet optimeras för just dina öron. Därför kan du höra vartenda ord tydligt medan andra i rummet knappt uppfattar något. En passiv högtalarenhet inbyggd i enhetens baksida stärker basen så att ljudet blir välbalanserat och alla möten löper smidigt.

Översiktsbild på trådlös SRS-NB10-nackhögtalare där det specifikt visas var högtalaren med fullständigt frekvensomfång sitter
Trekvartsvy av trådlös SRS-NB10-nackhögtalare, där det specifikt visas var mikrofonerna sitter
Se till du hörs tydligt, även om det är bullrigt hemma

Vad som än händer runt omkring dig hörs alltid din röst tydligt tack vare den exakta röstupptagningstekniken. Den högkvalitativa strålformningstekniken kombineras med två mikrofoner och avancerad ljudsignalsbearbetning. Det gör att SRS-NB10 minimerar rundgång och eko, samtidigt som det producerar kristallklar röstkvalitet till den eller de som du pratar med.

Tryck för att prata, tryck för att lyssna

Ibland pratar du, ibland lyssnar du, och ibland vill du helt enkelt inte att någon ska höra dig och bara ha mikrofonen på mute. Styr enkelt mikrofonen under samtal i olika kommunikationsappar genom att trycka på mikrofonens mute-knapp.

Närbild på mikrofonavstängningsknappen på den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10
Närbild på volymknappen på den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10
Volym precis på den nivå du vill ha den

Höga röster, tysta röster – i telefonsamtal möts en blandning av tonhöjder och röststyrkor. Du kan enkelt justera volymen till en nivå som känns bekväm för dig med hjälp av volymknappen på sidan av den här nackhögtalaren från Sony. Du kan även spela upp och pausa musik du lyssnar på.

Jobb hela dagen, komfort hela dagen

Den här trådlösa nackhögtalaren är lätt och praktisk, och är utformad för jobb hela dagen från det första mötet till det sista samtalet. Den sitter skönt runt halsen och vilar lätt på axlarna, och du kan fortsätta att använda den efter att jobbet är klart – perfekt när du ska lyssna på musik medan du lagar mat eller diskar.

Bild framifrån på den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i vitt
Bekvämt och bra

Så lätt att du knappt märker att du har den på dig. Det flexibla nackbandet baktill gör det lätt att hitta rätt passform.

Kvinna med den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i svart
Håll koll på omgivningen

Tack vare den öppna utformningen kan du vara engagerad i dina samtal och samtidigt vara uppmärksam på vad som händer runt omkring dig.

Kraftfull och praktisk

Inte ens arbetsnarkomaner behöver oroa sig för batteritiden. Den här trådlösa nackhögtalaren är redo att hantera en hel dag fylld med jobbsamtal, musikspellistor, tv-program och annat.

Ikon för 20 timmars batteritid
Fylld av kraft inför dagen

Tack vare upp till 20 timmars batteritid är du alltid redo och kan hålla igång länge, oavsett hur många virtuella möten du behöver vara med på.

Ikon som visar att 10 minuters snabbladdning kan ge upp till 60 minuters användning
Extra batteritid när du behöver det

Om du har dåligt med batteri kan en 10 minuters snabbladdning med USB Type-C ge dig upp till en timmes extra användning till arbete eller nöje.

Sätt igång och jobba. Varva ner till musik.

Anslut två enheter samtidigt, t.ex. en bärbar dator och smartphone. Om du får ett jobbsamtal på den bärbara datorn medan du lyssnar på musik på din smartphone kan du svara med bara ett klick på uppspelnings-/samtalsknappen på vänster sida av nackhögtalaren. När samtalet är slut kan du växla tillbaka till din favoritspellista, utan att behöva ansluta på nytt.

Bild som visar den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 ansluten till en smartphone och en bärbar dator
Stänktålig. Bekymmersfri.

Lyssna på musik medan du gör hushållsarbetet. Med IPX4-designen behöver du inte oroa dig.

Musik och filmer, efter din egen smak

Den här nackhögtalaren har ett tydligt, personligt ljud, även vid låg volym. Anslut den till en tv, smartphone eller musikspelare via Bluetooth® för att se och lyssna på filmer, tv-program och spellistor utan att störa grannar, familjemedlemmar eller andra inneboende.

Stilren design

En läcker och enkel design med en yta av kvalitetstyg gör den här lätta högtalaren till ett nöje att äga.

Översiktsbild på den trådlösa nackhögtalaren SRS-NB10 i svart
Känn kvaliteten

Textilklädda högtalare ger modellen ett förstklassigt utseende och en förstklassig känsla.

Trekvartsvy av två trådlösa SRS-NB10-nackhögtalare, en svart och en vit
Välj färg

Den här högtalaren bär du runt nacken, och den finns tillgänglig i färgen kolgrå eller vit, så att du alltid matchar med inredningen i hemmakontoret.

Ta en närmare titt på SRS-NB10
360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10360-graders produktvy av SRS-NB10
Översiktsbild på tre tallrikar fyllda med olika material: trä och växtfiber, genomskinliga glasbitar och färggranna plastdelar
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara gjorda för att vara snygga utan utformas även med miljön i åtanke. Plast utgör mindre än 10 procent av förpackningsmaterialet för SRS-NB10, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.

Specifikationer och funktioner

En trådlös nackhögtalare som vilar lätt på axlarna och gör hemarbetet skönare. Utformad för telefonmöten och musikuppspelning.
  • Den exakta röstupptagningstekniken förmedlar din röst tydligt

  • Högtalare med fullständigt frekvensomfång ger personligt ljud av hög kvalitet

  • Lätt och skön utformning som känns bekväm hela dagen

  • Upp till 20 timmars batteritid, 10 minuters snabbladdning för 1 timmes speltid

  • Stänktålig IPX4-klassad utformning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger