GTK-PG10

Perfekt ljud för utomhusfester

GTK-PG10 har ett utomhuspartyläge som sprider ljudet ännu längre och är anpassad för utomhusbruk. Den har till och med stänktåliga övre paneler som du kan ställa dina drinkar på. 

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

GTK-PG10 Trådlös högtalare för utomhusbruk

GTK-PG10
Bild på GTK-PG10 Trådlös högtalare för utomhusbruk

Rek. Ca-pris

3 300,00 kr

(VAT)
Använd den utom- eller inomhus

GTK-PG10 är trådlös, bärbar och har lång batteritid. Den är perfekt för att lyssna på musik utomhus, oavsett om du gör det på en fest, en picknick eller en campingtur. Fäll upp den övre panelen och ta med dig GTK-PG10 in för att lyssna på musik i litet format.

Bild av GTK-PG10 utomhus
UTOMHUS
Bild av GTK-PG10 inomhus
INOMHUS
GTK-PG10 med de övre panelerna stängda
Klart och tydligt

GTK-PG10 ger dig fylligt och kraftfullt ljud utan att kompromissa med klarheten, både inom- och utomhus. DSP (digital signalbehandling) anpassar automatiskt ljudinställningarna och optimerar prestanda för omgivningen.

GTK-PG10 med de övre panelerna stängda för framåtriktat ljud
Framåtriktat ljud

Med de övre panelerna stängda och de övre tweeter-enheterna riktade framåt projicerar GTK-PG10 ljudet framåt, vilket ger volym och klarhet.

GTK-PG10 i utomhuspartyläge med de övre panelerna öppna
Utomhuspartyläge

Med de övre panelerna öppna och de inbyggda tweeter-enheterna riktade uppåt och utåt sprids ljudet över ett större område, vilket är perfekt för fester utomhus. 

Ikon för 13 timmars batteritid
Ta med dig festen dit du går

Vill du ha fest där det inte finns någon ström? Inga problem. Det inbyggda, laddningsbara batteriet håller festen igång i upp till 13 timmar på volymnivå 25, och i 5 timmar på full volym.

Bluetooth®-logotyp
Bluetooth®-anslutning, för enkel musikströmning

Tack vare Bluetooth®-tekniken kan du strömma alla favoritlåtar och -spellistor från din smartphone till ljudsystemet.

USB-ikon
USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Anslut ett USB-minne, en smartphone eller en surfplatta och spela alla dina digitala filer. Den är kompatibel med formaten mp3, WMA, AAC och WAV så att du kan hålla festen igång och ladda enheten på samma gång.

Ikon för FM-mottagare
FM-radio för favoritprogrammen

Vill du höra en speciell radiopratare, livesport eller radioprogram? Inga problem. Ställ in kanalen med FM-radiomottagaren och lyssna på vad du vill.

Stänktålig övre panel

När den övre panelen är öppen är den perfekt att ställa drinkar och snacks på. Det gör inget om du spiller – den övre panelen har djupa, inbyggda mugghållare och är stänktålig och enkel att rengöra.

GTK-PG10 bärs runt
Lätt att bära med sig 

Ta med högtalaren och festa var du vill. Du flyttar enkelt GTK-PG10 till alla typer av festplatser tack vare dess kompakta, kubiska form och integrerade handtag.

GTK-PG10 på ett stativ
Kompatibel med stativ 

Med det integrerade monteringshålet går det att ställa GTK-PG10 på ett högtalarstativ.

Logotyp för Sony | Music Center
Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Ta kontroll över inställningarna med appen Sony | Music Center. Hämta den till din smartphone och styr musiken trådlöst. Du kan justera ljudinställningar, välja favoritspellistor på telefonen eller en USB-enhet och förbereda nästa låt utan att vara bunden till ljudanläggningen.

Rolig, enkel kontroll med appen Fiestable

Styr uppspelningen från din smartphone via Fiestable-appen som du kan hämta när du har hämtat appen Sony Music | Center. Du kan till och med byta låt och justera volymen genom att prata med din smartphone genom att aktivera röststyrningsfunktionen via Fiestable-appen och säga vad du vill göra.

Smartphone som ansluter till GTK-PG10 Fiestable-appen
Google Play™-logotyp
Sony | Music Center för Android
App Store-logotyp
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Bild av anslutning av flera enheter
Anslut flera enheter

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones eller surfplattor samtidigt med hjälp av Bluetooth®-teknik. Ni kan spela upp låtar från alla era musikbibliotek, vilket ger större valmöjlighet.

Mikrofonikon
Släpp fram popstjärnan inom dig

Oavsett om du vill sjunga med i dina favoritlåtar eller underhålla på festen ansluter du bara en mikrofon. GTK-PG10 spelar upp din röst direkt i högtalaren. 

Specifikationer och funktioner

GTK-PG10 är en bärbar, trådlös och laddningsbar högtalare som är perfekt för utomhusanvändning. Den har till och med ett särskilt utomhuspartyläge som sprider ljudet över ett större område, och en stänktålig övre panel där det går att ställa drinkar. Högtalarens kompakta format och klara ljud gör att den passar lika bra inomhus.
  • Utomhuspartyläge som sprider ljudet ytterligare

  • Stänktålig övre panel med integrerade mugghållare

  • Laddningsbart batteri som ger upp till 13 timmars uppspelning

  • Bluetooth®-anslutning för trådlös streaming av ljud

  • FM-mottagaren gör det möjligt att ställa in radioprogram

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger