Rek. Ca-pris

8 000,00 kr

(VAT)
Bilder på SA-SW5 300 W extra trådlös subwoofer
Bilder på SA-SW5 300 W extra trådlös subwoofer
Bilder på SA-SW5 300 W extra trådlös subwoofer
Bilder på SA-SW5 300 W extra trådlös subwoofer
Bilder på SA-SW5 300 W extra trådlös subwoofer
Maxa underhållningen med en mäktig bas

Den trådlösa SA-SW5-subwoofern driver vårt hemmabiosystem och soundbar med djupare bas och gör att du uppslukas ännu mer av filmer och musik. Känn hur verklig underhållningen blir med ren, dunkande bas och subtila låga frekvenser.


Djup, mullrande bas

Med 300 W av djupt basljud från ett kraftfullt element på 180 mm och en passiv högtalarenhet ger den här subwoofern större tyngd åt allt du tittar och lyssnar på. Ta del av storslagna explosioner och de djupaste basgångarna du någonsin hört utan distorsion. Du får även tydligare röstkvalitet och extra hög kvalitet för riktigt autentiska soundtracks.

Blockdesign med flerriktat ljud

Vårt hemmabiosystem, soundbar och valbara högtalare har utformats utefter ett gemensamt blockkoncept med flerriktat ljud. Utformningen av SA-SW5 matchar perfekt med det här konceptet. Subwooferns snygga rundade kanter får den att se ut som ett block som sprider ljudet långt. Kombinationen av material med fina texturer gör att subwoofern passar bättre in i vardagsrummet.

Se tekniken inuti

SA-SW5 fyller underhållningen med djup, fyllig bas och rena låga frekvenser tack vare banbrytande ljudteknik som den magnetiska Σ-kretsen och upphängningen med separerade räfflor.

Teknik för förstklassig ljudkvalitet
Den magnetiska Σ-kretsen i genomskärning
Magnetisk Σ-krets för djup, fyllig bas

Den magnetiska Σ-kretsen, som egenutvecklats av Sony, ger djup, fyllig bas genom att maximera den magnetiska kraften som driver talspolen. I jämförelse låter konventionellt formade kretsar mycket av den här magnetiska kraften sippra ut.

Illustration med närbild på upphängning med separerade räfflor
Separarerad Notch Edge

Upphängningen med separerade räfflor – ännu en Sony-utvecklad teknik – förbättrar vertikal amplitudsymmetri som är viktig för klart ljud. Detta uppnås genom koncentriska räfflor på kanten som bidrar till att [/hjälper till med att] kontrollera trycket på in- och utsidan av membranets kant.

Wi-Fi-ikon
Enkel att installera

Ladda bara SA-SW5-subwoofern så ansluter den automatiskt och trådlöst till ditt hemmabiosystem eller din soundbar. Det går snabbt och enkelt utan bekymmer för trassliga kablar.

Specifikationer och funktioner

Höj hemmabiosystemets och soundbarens intensitet. Den här trådlösa subwoofern lockar fram alla dolda djup i filmer och musik med 300 W fyllig och kraftfull bas från ett 180 mm element.
  • 300 W fyllig och kraftfull bas från ett 180 mm element

  • Passiv högtalarenhet för starkare bas utan vindljud

  • Magnetisk Σ-krets för djup och ren bas med mindre distorsion

  • Trådlös anslutning för enkel installation

  • Premiummodell som matchar vårt hemmabiosystem och vår soundbar

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger