Rek. Ca-pris

5 000,00 kr

(VAT)
Närbild framifrån på SA-SW3
Närbild framifrån på SA-SW3-högtalare
Bild ur vinkel på SA-SW3-högtalare
Närbild från sidan på SA-SW3-högtalare
Bild bakifrån på SA-SW3-högtalare
Känn kraften med djup bas

Den kompakta trådlösa SA-SW3-subwoofern, som driver vårt hemmabiosystem och soundbar med extra bas, gör att du uppslukas ännu mer av filmer och musik. Med högre, tydligare bas får du en mer filmisk surroundljudupplevelse.


Fyllig och kraftfull bas

Med 200 W av djupt basljud från ett kraftfullt element på 160 mm ger den här subwoofern med basreflex större tyngd åt allt du tittar på och lyssnar på. Känn den mullrande basen från tunga basgångar utan distorsion. Du får även tydligare röstkvalitet och extra hög kvalitet för riktigt autentiska soundtracks.

Blockdesign med flerriktat ljud

Vårt hemmabiosystem, soundbar och valbara högtalare har utformats utefter ett gemensamt blockkoncept med flerriktat ljud. Utformningen av SA-SW3 matchar perfekt med det här konceptet. Subwooferns snygga rundade kanter får den att se ut som ett block som sprider ljudet långt. Kombinationen av material med fina texturer gör att subwoofern passar bättre in i vardagsrummet.

Teknik för förstklassig ljudkvalitet
Den magnetiska Σ-kretsen i genomskärning
Magnetisk Σ-krets för djup, fyllig bas

Den magnetiska Σ-kretsen, som egenutvecklats av Sony, ger djup, fyllig bas genom att maximera den magnetiska kraften som driver talspolen. I jämförelse låter konventionellt formade kretsar mycket av den här magnetiska kraften sippra ut.

Illustration med närbild på upphängning med separerade räfflor
Separarerad Notch Edge

Upphängningen med separerade räfflor – ännu en Sony-utvecklad teknik – förbättrar vertikal amplitudsymmetri som är viktig för klart ljud. Detta uppnås genom koncentriska räfflor på kanten som bidrar till att [/hjälper till med att] kontrollera trycket på in- och utsidan av membranets kant.

Wi-Fi-ikon
Enkel att installera

Ladda bara SA-SW3-subwoofern så ansluter den automatiskt och trådlöst till ditt hemmabiosystem eller din soundbar. Det går snabbt och enkelt utan behov av trassliga kablar.

Specifikationer och funktioner

Höj effekten från hemmabiosystemet och soundbaren. Med den här trådlösa subwoofern får du riktigt biosurroundljud med 200 W fyllig och kraftfull bas från ett 160 mm element.
  • 200 W fyllig och kraftfull bas från ett 160 mm element

  • Basreflexhögtalare för djupare bas

  • Magnetisk Σ-krets för djup och ren bas med mindre distorsion

  • Trådlös anslutning för enkel installation

  • Premiummodell som matchar vårt hemmabiosystem och vår soundbar

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger