”Music Center for PC” upptäcker inte Walkman A100-serien eller ZX500-serien.

Prova följande manöver.

1. Kontrollera uppdateringsinformationen för din Walkman, och uppdatera sedan dess systemprogramvara till den senaste versionen.

Kontrollera supportsidan för din modell.

2. Uppdatera Music Center for PC till den senaste versionen.

3. Koppla bort din Walkman från datorn och anslut sedan om den till datorn med hjälp av en USB-kabel.
      När meddelandet ”Use USB for” visas på Walkman-skärmen så bocka för [File Transfer] och välj [OK].

OBS!:

Om meddelandet ”Use USB for” inte visas på Walkman-skärmen, så lås upp Walkman-skärmen.