Vad är skillnaden mellan ”Music Center for PC” och ”Media Go”?

Music Center for PC” har stöd för nya ljudformat. Huvudfunktionerna i ”Music Center for PC” är att spela och hantera låtar samt överföra låtar till ljudenheter, t.ex. en WALKMAN®, med en dator. ”Music Center for PC” saknar funktioner för video och foton.

Se följande tabell angående funktionsskillnaderna mellan ”Music Center for PC” och ”Media Go”.

Funktionsjämförelse mellan ”Music Center for PC” och ”Media Go
    Allmänna funktioner Music Center for PC ver. 2.0 eller senare Music Center for PC ver.1.x Media Go
    Uppspelning av musik Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Uppspelning med högupplösningsljud (FLAC, DSD) Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    DSEE HX Kompatibel
    Uppspelningskö Kompatibel
    Equalizer Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Hämta bilder och metadata Du kan bara hämta bilder och metadata när du importerar låtar från en ljud-CD. Kompatibel Kompatibel
    Hantering av musikmaterial, redigering av metadata, och stöd för spellistor Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Stöd för podcaster   Filmer stöds inte. Kompatibel
    Uppspelning av filmer och foton     Kompatibel
    Dela upp eller kombinera musikfiler Endast uppdelning är tillgängligt. Kompatibel Kompatibel
    Redigering av låttextfiler     Kompatibel
    Stöd för ljudenheter, t.ex. Walkman Music Center for PC ver. 2.0 eller senare Music Center for PC ver.1.x Media Go
    Överföring av musikmaterial Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Podcast-filöverföring   Filmer stöds inte. Kompatibel
    Film- och fotoöverföring     Kompatibel
    Import av musikmaterial från ljudenheter Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Överföring/import av spellistor Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Överföring av låtar eller spellistor som ännu inte har överförts Kompatibel
    Överföring av låttextfiler Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Separat överföring av ljudfiler för språkinlärning Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Övrigt Music Center for PC ver. 2.0 eller senare Music Center for PC ver.1.x Media Go
    USB-DAC-utmatning Kompatibel Kompatibel Kompatibel
    Hemnätverksfunktioner Filmer stöds inte. Filmer stöds inte. Kompatibel