Vad är skillnaden mellan ”Music Center for PC” och ”Music Center” för Android/iOS?

Music Center for PC” är ett program för Windows-datorer. ”Music Center for PC” gör att du kan spela upp och hantera låtar, överföra låtar till bärbara ljudenheter, t.ex. en WALKMAN®, och spela upp låtar med en nätverkskompatibel ljudenhet.

Music Center” är en app för smartphones och surfplattor som kör Android/iOS. Med ”Music Center” kan du fjärrstyra ljudenheter osv., men det går inte att överföra låtar till en ljudenhet med ”Music Center”.