Artikel-ID : 00259959 / Senast ändrat : 20/04/2021

Information

Meddelande till kunder som har STR-DN850, STR-DN1050, ICF-CS20BT och XDR-DS21BT

Vänligen notera att följande Sony-ljudenheter inte kommer att vara kompatibla med framtida versioner av Music Center, med början från Version 5.2 som är planerad att släppas i början av augusti 2017.

Efter att Music Center Version 5.2 har släppts, vänligen använd reglagen på ljudenheten eller den medföljande fjärrkontrollen för att styra enheten.

[Berörda modeller]

• STR-DN850/STR-DN1050
    • ICF-CS20BT
    • XDR-DS21BT

Om du föredrar att fortsätta använda Music Center för att styra enheten, förhindra att ditt Music Center uppdateras till Version 5.2.

Om funktionen för automatisk uppdatering är satt till ”På” på din mobila enhet, var god och ändra inställningen till ”Av” innan Music Center Version 5.2 släpps.