STEREOANLÄGGNINGAR

Kraftfull hemmaljudanläggning med dvd

SHAKE-X30D
Bild på Kraftfull hemmaljudanläggning med dvd

Rek. Ca-pris

8 400,00 kr

(VAT)
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med dvd
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med dvd
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med dvd
Bilder på Kraftfull hemmaljudanläggning med dvd

Funktioner

Sound Pressure Horn ger bas som känns

Låt dig svepas med av dunkande bas med Sound Pressure Horn. Modellen med ett vikt horn inuti ökar effektivt det akustiska trycket genom att leda energi via en förstärkande kanal. Resultatet är mycket mer effektivt än med vanliga förstärkare och vanlig signalbehandling som slösar energi, och du får en fräck stil och ett hölje som gör att du verkligen känner varenda basgång.

BLUETOOTH®-strömning av högre kvalitet med LDAC™

LDAC™ är en ny ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp trådlöst ljud med högsta kvalitet via Bluetooth®. Med upp till 3x mer överförda data ger LDAC en bättre trådlös lyssnarupplevelse av all musik.

LED-högtalare ger en festlig stämning

Höj stämningen med nattklubbsliknande LED-belysning för högtalare. Högtalaren med LED-lampa har olika färgmönster som går från rent vitt till regnbågsfärgat. De synkroniseras med rytmen, kraften och ljussättningens hastighet och matchar stämningen i musiken.

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna

Få alla att dansa med DJ-effekter. Fyra olika effekter skapar stämning på festen: FLANGER skapar en djup mullrande effekt WAH förvränger ljudet Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Du kan använda DJ-effekter via appen Fiestable och rörelsekontroll, så det är enklare än någonsin att låta kreativiteten flöda när du gör festspellistor.

Med karaokefunktionerna kan du sjunga med

Det är enkelt att ordna karaoketävlingar med vännerna – anslut bara SHAKE-X30D till en tv, stoppa i en karaoke-dvd och sjung med i texten på skärmen. Med två mikrofoningångar och funktioner som låtreservation, poäng och ljudeffekter kan du slå dig ihop med dina vänner för den ultimata sångduellen. En inbyggd rösteffektsfunktion sänker volymen på röstspåret på cd-skivor, så att du kan sjunga alla dina favoritlåtar.

Gitarringång

Ge egna minikonserter med gitarringången. Plugga in och tryck på gitarrknappen för att njuta av ett kraftfullt sound från din gitarr. Spela solo eller anslut en mikrofon så att du kan komplettera ditt framträdande med sång.

HDMI-ingång för enkel anslutning

Anslut enkelt till tv:n för fylligt och mäktigt ljud i alla filmer och låtar. Tack vare en HDMI-port behöver du inte göra mer än att ansluta via en enda kabel.

Njut av alla dina filmer med en inbyggd dvd-spelare

Plocka fram dina favoritfilmer på dvd och titta på dem via den inbyggda spelaren i SHAKE-X30D-enheten. Njut av varje explosion, actionsekvens och dramatisk scen i filmiskt surroundljud som sätter dig mitt i händelsernas centrum. Förvandla ditt vardagsrum till en biograf och ordna episka filmkvällar.

Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll den NFC-aktiverade enheten mot SHAKE-X30D så upprättas en snabb och smidig anslutning och du kan börja strömma din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Samla din musik med Sony | Music Center

Hämta Sony | Music Center (tidigare SongPal) till din smartphone eller surfplatta och ta kontroll över din musiksamling. Allt du behöver göra är att ansluta via Bluetooth® så får du direktåtkomst till alla dina favoritlåtar. Du kan också använda appen och anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud.

USB-port gör att du kan ansluta och spela

Kopiera spår mellan cd och USB. Anslut bara enheten till PLAY/REC-porten och sätt igång. Om du spelar in direkt till USB är det också möjligt att uppgradera bithastigheten från standarden 128 kbit/s till 256 kbit/s för en bättre ljudkvalitet.

Ljudingångar så att du kan utöka ditt ljudsystem

Få ut så mycket som möjligt av din hemmaljudanläggning. Med den dubbla RCA-ingången kan du ansluta en tv och få extra kapacitet för att se på film och använda spelkonsoler.

Inbyggd cd-spelare för skivsamlingen

Spela upp klassiska album och samlingsskivor med en inbyggd cd-spelare. På den här hemmaljudanläggningen kan du spela upp cd-, cd-r- och cd-rw-skivor. Det betyder att du kan lyssna på allt från studioinspelningar till blandskivor från kompisar och spår som du har hämtat.

FM-radio för favoritprogrammen

Vill du lyssna på dina favorit-dj:ar? Ställ bara in radion med hjälp av ratten och lyssna in vad som finns där ute.

Specifikationer

Sätt fart på hemmafesten med den kraftfulla hemmaljudanläggningen SHAKE-X30D. Känn den kraftfulla basen från Sound Pressure Horn och skapa klubbstämning med DJ-effekter och flerfärgad LED-belysning.
  • Sound Pressure Horn för mäktigare bas

  • LDAC ger hög kvalitet vid uppspelning via Bluetooth

  • DJ-effekter för ljud som på klubb

  • Med karaokefunktionerna kan du sjunga med

  • LED-ljussättning skapar partystämning

Huvudenhetens mått (B x H x D cm)(ca)
45,5 x 16,5 x 33,0
Främre högtalarens mått (B x H x D cm)(ca)
36,8 x 58,5 x 39,1
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger