STEREOANLÄGGNINGAR

V43D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V43D
Bild på V43D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

5 500,00 kr

(VAT)
Bilder på V43D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V43D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V43D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V43D – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Ljus
Belysning
Roliga funktioner
Roliga funktioner
Fiestable
Fiestable
Anslutningar
Anslutningar
Hållbarhet
Hållbarhet
Ha bättre fester än någonsin

Låt den kraftfulla MHC-V43D göra kvällen extra minnesvärd. Med ett basljud som hörs på långt håll och färgsprakande partybelysning som
synkroniseras med musiken kommer dina gäster inte att vilja lämna dansgolvet. 

Väck dansgolvet till liv med episkt ljud

Effektiva tweetrar och mellanregisterhögtalare sprider ljudet och gör att musiken når längre och högre
upp från anläggningens framsida, så att alla dina gäster får ta del av ett fylligt och rent ljud. 

Två effektiva tweetrar
Två effektiva tweetrar fyller hela lokalen med ljud

De två effektiva tweetrarna som använder hornelement utvidgar ljudbilden och trycker ljudet uppåt så att det sprids över vilken lokal du än väljer.

Effektivt mellanregister för bättre sångåtergivning

Det effektiva mellanregistret som har horndiskanter på enhetens framsida spelar nu upp ännu klarare ljud med bättre ljudtryck för de viktiga mellanfrekvenserna. Det ger renare uppspelning av sången när du dansar eller sjunger med till dina favoritlåtar.

Effektivt mellanregister
JET BASS BOOSTER
Med JET BASS BOOSTER känner du basen på långt håll

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll. 

Liveljud
Hör hur den låter live 

DSP-tekniken ger en realistisk festivalstämning
med samma typ av ljud
som på musikfestivaler och livekonserter.

DSEE
Återskapar detaljerna i den digitala musiken

Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas detaljer till komprimerade musikfiler och ger dig ljud med hög kvalitet som ligger mycket närmare cd-inspelningens originalljud. 

Lys upp natten

Lys upp festen från golv till tak med party- och högtalarbelysning. Skicka ut djupblå och himmelsblå vågor med klara röda strimmor som skapar äkta nattklubbskänsla eller festivalstämning.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Du kan också skapa rock'n'roll-känsla genom att ansluta en gitarr till en av ingångarna och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr. När ni har sjungit klart kan mikrofonerna förvaras säkert i mikrofonhållarna. 

rorelsekontroll
Vertikal och horisontell rörelsekontroll

Hoppa över ett spår, växla från flanger till WAH, sätt på karaokemikrofonen, justera tonhöjden på mikrofonen och musiken eller höj volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontrollerna kan du styra funktionerna i MHC-V43D på ett snabbt och enkelt sätt så att du kan fokusera på festen. 

Låt festen börja med Fiestable

Med den roliga och lättanvända Fiestable-appen kan du styra funktionerna med total kontroll över MHC-V43D. Innan du kan använda Fiestable-appen måste du ladda ned appen Sony | Music Center. Sedan kan du styra över musik, belysning och annat genom att bara trycka på mobilen eller använda röstkommandon.

party-playlist-fiestable
Låt dina vänner skapa festspellistan via Fiestable

Alla kan lägga till sina favoritlåtar i din spellista med Fiestable-appen. Med Wi-Fi®-anslutning kan dina gäster dessutom lägga till låtar sparade på sina smartphones så att festen aldrig behöver ta slut.

karaoke-ranking-fiestable
Känn dig som en superstjärna med karaoke-rankningen i Fiestable 

Tävla om att bli kungen eller drottningen av karaoke med Karaoke Ranking. Om någon hamnar bland de tio bästa sparas deras namn och låttitel i listan över vinnare.

Party King
Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du ändra ljusets färger och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva rörelsekontrollen kan du göra ändringar med en enkel handrörelse. 

music-center-logotyp
google Play
Sony Music Center för Android
App Store
Sony Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Filmer och tv, nu med extra dramatik 

Anslut MHC-V43D till din tv och upplev dina favoritfilmer, tv-program och sport på ett helt nytt sätt. 

hdmi-logotyp
HDMI™-utgång för enkel anslutning

Med HDMI™-utgången (ARC) är det enkelt att ansluta systemet till en tv. Se på tv och film på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V43D-högtalarna.

dvd-logotyp
Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Lev dig in i handlingen med kraftfullt ljud och ett ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla vardagsrummet till en biosalong och få oförglömliga filmkvällar.

Öka partystämningen med trådlös anslutning

Få ett kraftfullt, fylligt ljud och synkroniserad belysning. Med funktionen Wireless Party Chain kan du ansluta MHC-V43D till någon av de 50 kompatibla, kraftiga ljudanläggningarna via Bluetooth®,.  

Bluetooth®
Smidig streaming med Bluetooth®

Tack vare Bluetooth-tekniken slipper du trådlös anslutning och krångliga inställningar. Det är bara att ansluta via Bluetooth®.

Trådlös Party Chain
Synkronisera ljudet med trådlösa Party Chain

Anslut upp till 50 kompatibla kraftfulla ljudanläggningar via Bluetooth®-anslutning, för en kraftfull ljudupplevelse och se på när belysningen synkas med högtalarna. 

Bluetooth®
Anslut flera enheter

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones till MHC-V43D samtidigt via Bluetooth®, för att spela upp låtar från alla era musikbibliotek, vilket ger större valmöjlighet

DAB+
Lyssna på mer med DAB+ 

Med den helt DAB+-kompatibla mottagaren kan du ta med dig dina favoritradiokanaler
vart du vill. 

Utformad för att klara partystämningen 

MHC-V43D är slitstark och byggd för att användas, så du behöver inte oroa dig för om den ska klara partystämningen

festa-loss
Gjord för feta fester

Det hårda plasthöljet som täcker enhetens alla sidor och de tåliga hörnskydden gör att MHC-V43D håller länge och är enkel att ta med sig till alla fester.

Du transporterar enkelt enheten genom att luta och rulla den 

När du vill flytta på MHC-V43D tar du bara tag i det praktiska handtaget och lutar den bakåt. De robusta hjulen gör att du kan rulla högtalaren hela vägen till festen.

luta-rulla-flytta

Specifikationer och funktioner

Fyll hela lokalen med musik med ett ljud som sprids med hjälp av effektiva tweetrar och ett effektivt mellanregister. Slå sedan på den färgsprakande party- och högtalarbelysningen och höj feststämningen med partyspellistor och karaoke-rankning med Fiestable-appen. Skydden gör att systemet håller länge och hjulen gör den lätt att transportera.
  • Sprid ljudet med effektiva tweetrar och ett effektivt mellanregister

  • Partybelysning och högtalarbelysning

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

  • Party Playlist och Karaoke Ranking i Fiestable

  • Inbyggd dvd-spelare med HDMI™ ARC

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger