STEREOANLÄGGNINGAR

V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V42D
Bild på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

5 200,00 kr

(VAT)
Bilder på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Gör det till en natt att minnas

Med den kraftfulla MHC-V42D, med basljud som hörs på långt håll, kan alla på festen känna rytmen. Färgglad partybelysning synkroniseras med musiken och ni kan turas om att välja musik med hjälp av rörelsekontrollen eller era smartphones.

Ljud till alla på festen

Förhöj födelsedagsfester, speciella tillfällen och spontana tillställningar med ljud som ger verklig festivalkänsla. Basljudet, som hörs på långt håll tack vare JET BASS BOOSTER, ger en mer kraftfull musikupplevelse för alla i festlokalen.

MHC-V42D med vinklade tweeter-enheter
Vinklade tweeters

De vinklade tweeter-enheterna sprider ut ljudet och fyller hela festlokalen med stort festivalliknande ljud.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll.

LIVELJUD-logotyp
Hör hur den låter live

DSP-tekniken ger en realistisk festivalstämning med samma typ av ljud som på musikfestivaler och livekonserter.

DSEE-logotyp
Återskapar detaljerna i den digitala musiken

Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas detaljer till komprimerade musikfiler och ger dig ljud med hög kvalitet som ligger mycket närmare originalljudet än cd-inspelningen.

Partybelysning och högtalarbelysning

Skapa äkta nattklubbs- eller festivalkänsla genom att lysa upp vartenda hörn på festen, även i stora lokaler, med partybelysning och högtalarbelysning.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Alternativt så kan du skapa rock’n’roll-känsla genom att ansluta en gitarr till en av ingångarna och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr.

Var en DJ med rörelsekontroll

Hoppa över låtar, växla mellan flanger och WAH, höj karaokemikrofonens volym, styr mikrofonens och musikens tonhöjd eller vrid upp volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontroll styr du MHC-V42D-enhetens funktioner snabbt och enkelt – utan att missa en sekund av festen.

MHC-V42D rörelsekontroll
Gäst som använder röststyrning via Fiestable-appen på sin smartphone
Röststyrning via Fiestable

Byt låt, slå på belysningen och få alla färger att blinka bara genom att prata. Välj röststyrning via Fiestable-appen och säg vad du vill göra. Det finns upp till 39 olika kommandon inklusive musikuppspelning, belysning och ett karaokeläge.

Gäster som använder Partybelysning via Fiestable-appen på sina smartphones
Partybelysning via Fiestable

Aktivera partybelysningen i Fiestable-appen på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken. 

Party King-ikon
Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Gäst som använder appen Sony | Music Center på sin smartphone
Styr allt från dansgolvet

Med appen Sony | Music Center kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen. Med Fiestable-appen kan du dessutom kontrollera ljuset och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse. 

Google Play™-logotyp
Sony | Music Center för Android
App Store-logotyp
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Filmer och tv, nu med extra dramatik

Anslut MHC-V42D till din tv och upplev dina favoritfilmer, tv-program och sport på ett helt nytt sätt.

HDMI-logotyp
HDMI®-utgång 

Du kan enkelt ansluta systemet till tv:n via HDMI-utgången (ARC). Titta på tv och dvd:er på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V42D-högtalarna.

Dvd-logotyp
Inbyggd dvd-spelare

Upplev dramat i varje scen med kraftfull volym och ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla vardagsrummet till en biograf och ha episka filmkvällar.

Höj stämningen med extra högtalare

Få kraftfullt ljud genom att ansluta flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth®. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen.

Ikoner för NFC och Bluetooth®
Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Upprätta en Bluetooth®-anslutning med hjälp av NFC One touch och börja strömma direkt.

Ikon för LDAC™
Bluetooth®-strömning av hög kvalitet med LDAC™

LDAC™ skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket ger dig en oslagbar trådlös lyssnarupplevelse. 

Bild av anslutning av flera enheter till MHC-V42D
Anslut flera enheter

Med hjälp av Bluetooth®-teknik kan du och dina vänner parkoppla upp till tre smartphones samtidigt med MHC-V42D. På så sätt kan ni lyssna på låtar från alla era musikbibliotek.

MHC-V42D som bärs i de inbyggda handtagen
Ta med dig festen vart du vill

Tack vare MHC-V42D-högtalarens inbyggda handtag kan du ta med den hem till en kompis eller enkelt flytta festen till ett annat rum.

Specifikationer och funktioner

Med kraftfulla MHC-V42D blir hemmafesterna alltid episka. Eftersom ljudet sprids över ett stort område och hörs på långt håll låter musiken lika bra i hela festlokalen. Färgglad partybelysning och högtalarbelysning synkroniseras i takt med musiken, och ni kan turas om att vara DJ med vertikal och horisontell rörelsekontroll eller smartphone-styrning.
  • Basljud som hörs på långt håll med JET BASS BOOSTER

  • Partybelysning och högtalarbelysning

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

  • Röststyrning via Fiestable/partybelysning via Fiestable

  • Integrerad dvd-spelare med HDMI ARC

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger