Bilder på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®
Bilder på V42D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Funktioner

Fyll hela festlokalen med ljud

Förhöj födelsedagsfester, speciella tillfällen och spontana tillställningar med ljud som ger verklig festivalkänsla. Basljudet, som hörs på långt håll tack vare JET BASS BOOSTER, ger en mer kraftfull musikupplevelse för alla i festlokalen.

Vinklade tweeters

De vinklade tweeter-enheterna sprider ut ljudet och fyller hela festlokalen med stort festivalliknande ljud.

Med JET BASS BOOSTER känner du basgunget på långt håll

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll.

LIVELJUD

DSP-tekniken gör att festlokalen fylls med samma typ av ljud som på musikfestivaler och livekonserter – en realistisk festivalstämning skapas helt enkelt.

DSEE återskapar automatiskt detaljerna i den digitala musiken

Förbättra kvaliteten på komprimerad musik med DSEE-teknik. När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den högfrekventa element som gör musiken detaljrik och fyllig. Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de och du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalljudet på cd-inspelningen.

Partybelysning och högtalarbelysning

Skapa äkta nattklubbs- eller festivalkänsla genom att lysa upp vartenda hörn på festen, även i stora lokaler, med flerfärgad partybelysning och högtalarbelysning.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Du kan också skapa rock'n'roll-känsla genom att ansluta en gitarr till en av ingångarna och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr.

Vertikal och horisontell rörelsekontroll

Hoppa över låtar, växla mellan flanger och WAH, höj karaokemikrofonens volym, styr mikrofonens och musikens tonhöjd eller vrid upp volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontroll styr du MHC-V42D-enhetens funktioner snabbt och enkelt – utan att missa en sekund av festen.

Röststyrning via Fiestable

Byt låt, slå på belysningen och få alla färger att blinka bara genom att prata. Välj röststyrning i Fiestable-appen och ge kommandon som styr belysningen och ljudet.

Förhöj upplevelsen med partybelysning via Fiestable

Aktivera partybelysningen i Fiestable-appen på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken. Det finns ingen begränsning för hur många smartphones som kan delta, så det blir en unik gemensam upplevelse.

Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med appen Sony | Music Center kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen. Med Fiestable-appen kan du dessutom kontrollera ljuset och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse. 

HDMI-utgång för enkel anslutning

Du kan enkelt ansluta systemet till tv:n via HDMI-utgången (ARC). Titta på tv och dvd:er på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V42D-högtalarna.

Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Upplev dramat i varje scen med kraftfull volym och ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla vardagsrummet till en biograf och ha episka filmkvällar.

NFC One touch för omedelbar anslutning

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning så att du kan börja strömma din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Förstklassig Bluetooth®-strömning med LDAC™

LDAC™ skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket ger dig en oslagbar trådlös lyssnarupplevelse.

Handtag för enkel förflyttning

När du vill flytta MHC-V42D greppar du det praktiska handtaget, lyfter och tar den till önskad plats.

Höj stämningen med extra högtalare

Anslut flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth® och få kraftfullare ljud. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen.

Flera enhetsanslutningar innebär att fler kan påverka musikvalet

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones med MHC-V42D samtidigt via Bluetooth®. Låturvalet blir så mycket större när var och en av er kan spela upp låtar från alla sina musikbibliotek.

USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Spela sparade låtar från en USB-enhet, eller gör din egen spellista med smidig cd-till-USB-inspelning. Anslut bara enheten till PLAY/REC-porten så kan du spela alla favoritlåtarna på festen. Och via USB-porten kan du ladda din smartphone.

Specifikationer
Med kraftfulla MHC-V42D blir hemmafesterna alltid episka. Eftersom ljudet sprids över ett stort område och hörs på långt håll låter musiken lika bra i hela festlokalen. Färgglad partybelysning och högtalarbelysning synkroniseras i takt med musiken, och ni kan turas om att vara DJ med vertikal och horisontell rörelsekontroll eller smartphone-styrning.
  • Basljud som hörs på långt håll med JET BASS BOOSTER

  • Partybelysning och högtalarbelysning

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

  • Röststyrning via Fiestable/partybelysning via Fiestable

  • Integrerad dvd-spelare med HDMI ARC

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön