STEREOANLÄGGNINGAR

V13 – kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V13
MHC-V13

Rek. Ca-pris

3 700,00 kr

(VAT)
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Ljus
Belysning
Roliga funktioner
Roliga funktioner
Fiestable
Fiestable
Hållbarhet
Hållbarhet
Ha bättre fester än någonsin

Lyssna på dina favoritlåtar, även från långt håll, med detta kraftfulla ljudsystem i en enda låda eller dansa till högtalarbelysning
som pulserar i takt med musiken från MHC-V13, samtidigt som den styr uppspelningen via din smartphone. 

Fyll lokalen med ljud 

Höj ribban för festerna och ordna födelsedagsfester, speciella tillfällen och spontana tillställningar med en riktig festivalkänsla.
Med effektiva tweetrar och basljud som hörs på långt håll tack vare JET BASS BOOSTER får festdeltagarna en kraftfull musikupplevelse
som hörs i hela festlokalen. 

MHC-V13
Sprid suveränt ljud genom hela lokalen

Den lilla, kompakta MHC-V13 ger ett imponerande ljud. Två effektiva tweetrar och JET BASS BOOSTER sprider musiken genom lokalen och gör att ljudet når längre och högre upp från anläggningens framsida, så att alla gäster kan höra ett fylligt och rent ljud.

Två effektiva tweetrar fyller hela lokalen med ljud

De två uppåtriktade effektiva tweetrarna högst upp på enhetens framsida utvidgar ljudbilden och ökar ljudtrycket uppåt. Det gör att ljudet färdas längre, bredare och en liten aning högre så att det når ut till varje del av lokalen. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Med JET BASS BOOSTER känner du basen på långt håll

En avsmalnande basreflexkanalstruktur koncentrerar basljudets luftflöde så att basen hörs tydligt och känns i hela kroppen, oavsett var du är i mängden och även på långt håll. 

Högtalarbelysning som höjer energinivån

Högtalarbelysningen skickar ut vågor med flerfärgat ljus som skapar äkta nattklubbs- eller festivalstämning.

ring
Släpp fram popstjärnan inom dig

Sjung med i favoritlåtarna. MHC-V13 har en mikrofoningång som gör den perfekt för karaokefesten. Du kan dessutom ansluta en gitarr till mikrofoningången och använda systemet som gitarrförstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr. 

Låt festen börja med Fiestable

Med den roliga och lättanvända Fiestable-appen kan du styra funktionerna med total kontroll över MHC-V13. Innan du kan använda Fiestable-appen måste du ladda ned appen Sony | Music Center. Sedan kan du styra över musik, belysning och annat genom att bara trycka på mobilen eller använda röstkommandon.

party-playlist-fiestable
Låt dina vänner skapa festspellistan via Fiestable

Alla kan lägga till sina favoritlåtar i din spellista med Fiestable-appen. Med en Wi-Fi®-anslutning kan dina gäster dessutom lägga till låtar som finns sparade på deras smartphones så att festen aldrig behöver ta slut.

karaoke-ranking-fiestable
Känn dig som en superstjärna med karaoke-rankningen i Fiestable 

Tävla om att bli kungen eller drottningen av karaoke med karaoke-rankningen. Om någon hamnar bland de tio bästa sparas deras namn och låttitel på
topplistan.

Partykungen
Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du ändra ljusets färger och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva rörelsekontrollen kan du göra ändringar med en enkel handrörelse.

music-center-logotyp
googleplaystore
Sony | Music Center för Android
appstore
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Öka partystämningen med trådlös anslutning  

Få ett kraftfullt, fylligt ljud och synkroniserad belysning. Med funktionen Wireless Party Chain kan du ansluta MHC-V13 till någon av de 50 kompatibla, kraftiga ljudanläggningarna via Bluetooth®,

Bluetooth®
Smidig streaming med Bluetooth®

Tack vare Bluetooth®-tekniken slipper du trådlös anslutning och krångliga inställningar. Det är bara att ansluta via Bluetooth®.

Trådlöst Party
Synkronisera ljudet med trådlösa Party Chain

Anslut upp till 50 kompatibla kraftfulla ljudanläggningar via Bluetooth®-anslutning, för en kraftfull ljudupplevelse och se på när belysningen synkas med högtalarna. 

Flera enheter
Med flera enhetsanslutningar kan fler påverka
musikvalet

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones till MHC-V13 samtidigt via Bluetooth®-teknik, för att spela upp låtar från alla era musikbibliotek, vilket ger större valmöjlighet. 

dab-logotyp
Lyssna på mer med DAB+ 

Med den helt DAB+-kompatibla mottagaren kan du ta med dig dina favoritradiokanaler
vart du vill. 

Utformad för att klara partystämningen 

MHC-V13 är slitstark och byggd för att användas, så du behöver inte oroa dig för om den ska klara partystämningen.

Ta med dig festen vart du vill

Tack vare MHC-V13-högtalarens inbyggda handtag kan du ta med den hem till en kompis eller enkelt flytta festen till ett annat rum. 

luta-rulla-flytta
Hållbarhet
Gjord för feta fester

Det hårda plasthöljet som täcker enhetens alla sidor och de tåliga hörnskydden gör att MHC-V13 håller länge och är enkel att ta med sig till alla fester.

Specifikationer och funktioner

Ta festen till nästa nivå med den här kraftfulla och kompakta musikanläggningen. Känn pulsen i favoritlåtarna med effektiva tweetrar och JET BASS BOOSTER. Njut av flerfärgad högtalarbelysning och anpassa festen med Fiestable-appens partyspellistor och karaoke-rankning. Handtagen gör den lätt att transportera.
  • Sprid ljudet med effektiva tweetrar

  • Högtalarljus

  • Party Playlist och Karaoke Ranking i Fiestable

  • Med handtaget transporterar du den säkert och enkelt

  • Hörnskydd ger extra hållbarhet

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger