STEREOANLÄGGNINGAR

HiFi-system med Wi-Fi®/Bluetooth®

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Bild på HiFi-system med Wi-Fi®/Bluetooth®

FM/AM

CMT-SX7

Rek. Ca-pris

7 200,00 kr

(VAT)

DAB/FM

CMT-SX7B

Rek. Ca-pris

7 500,00 kr

(VAT)
Bilder på HiFi-system med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på HiFi-system med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på HiFi-system med Wi-Fi®/Bluetooth®
Bilder på HiFi-system med Wi-Fi®/Bluetooth®
Som artisten tänkte sig

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent från signal till högtalare så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Allt det som skapar en fullständig musikalisk upplevelse

Allt finns här – lyssna på cd-skivor, ljudfiler och musiktjänster i nära på High-Resolution Audio-kvalitet med DSEE HX. Luta dig tillbaka och lyssna på radio eller anslut trådlöst till musik som lagrats på en annan enhet med Wi-Fi®-anslutning och Bluetooth® med stöd för LDAC. Du kan till och med dela musiken i hela hemmet med funktionen för uppspelning i flera rum.

Redo att spela upp direkt

Allt du behöver finns i förpackningen. Utrustningen består av ett par högtalare med hög kvalitet så att du kan spela upp musik med suveränt ljud direkt.

Cd-spelare

Damma av din cd-samling och lyssna på gamla favoriter med klar och skarp ljudkvalitet.

DAB-digitalradio

Välj bland en mängd olika kanaler för DAB-radio för att få rent ljud eller lyssna på FM- och AM-radio.

USB-portar

Anslut en smartphone, surfplatta, ett USB-minne eller till och med en dator för High-Resolution Audio.

Ljudkvalitet som får dig att tappa hakan

Som att gå från standardupplösning till HD-video. High Resolution Audio har mycket bättre kvalitet än mp3-filer och cd-skivor. Du hör varje andetag, taktslag och ton. Den helt digitala S-Master HX™-förstärkaren minskar distorsion och säkerställer att din ljudupplevelse blir densamma som i studion.

Låt ljuv musik uppstå

Maskinvara, programvara och kärlek till ljud

Kombinationen av S-Master HX och DSEE HX ger dig uppspelning i High-Resolution Audio. Spela upp samma låt i flera rum hemma. Njut av High-Resolution Audio via Wi-Fi® och strömning i nära på högupplöst kvalitet med LDAC-strömning med Bluetooth®.

Njut av varje ton

Med vanliga förstärkare krävs flera konverteringar, vilket påverkar ljudkvaliteten. Men förstärkaren S-master från Sony är 100 % digital, ger kraft utan distorsion och är både effektivare och mindre. Den förbättrade tekniken för High-Resolution Audio i S-Master HX-förstärkaren minskar brus så att högfrekventa intervall (över 40 kHz) får rätt ljudkvalitet.

Återställ alla dina komprimerade filer

Med DSEE HX uppskalas digitala komprimerade musikfiler (mp3, ACC, ATRAC och WMA) till högre kvalitet. Genom att återskapa diskant som förlorats vid komprimering återger DSEE HX digital musik med ljud som är närmare originalet.

Optimerad uppspelning

ClearAudio+ förenar flera typer av unik ljudbearbetningsteknik från Sony. Det ger konsekvent hög ljudkvalitet vilken musik du än gillar.

Förstklassigt ljud med trådlös bekvämlighet

Högkvalitativ trådlös strömning med LDAC kombinerat med uppspelning i flera rum gör att du kan lyssna på din favoritmusik med suveränt ljud – helt utan kablar.

Trådlös strömning av kvalitetsljud

LDAC är en ny slags ljudteknik från Sony som gör att du kan spela upp trådlöst ljud med hög kvalitet via Bluetooth®. Med tre gånger så mycket överförda data ger LDAC dig en förbättrad, trådlös uppspelning av din musik.

AirPlay-ljud
AirPlay

Spela upp musik du har lagrad på dina Apple-produkter. Det är bara att para ihop dina AirPlay-aktiverade enheter via en LAN-anslutning och börja strömma dina favoritlåtar.

NFC One touch och Bluetooth®
Trådlös strömning

Strömma musiken du har lagrad på utvalda smartphones och surfplattor. Det är enkelt att komma igång: anslut bara via Wi-Fi®, NFC eller Bluetooth® och spela upp.

Wi-Fi®-anslutning
DLNA-anslutning

Anslut och strömma musik från DLNA-kompatibla enheter, som en dator, tv och bärbara servrar, till den trådlösa högtalaren via hemnätverket.

Lyssna på musik i ett annat rum

Låt favoritlåten följa dig hemma med funktionen för uppspelning i flera rum, styrd via SongPal-appen (version 3.0). Med SongPal Link grupplänkar du utvalda Soundbar-enheter och högtalare från Sony och strömmar sedan musik från olika musiktjänster, dator eller ett DLNA-nätverk i flera rum hemma.

Anslut till musiken

Smidig strömning via DLNA, AirPlay eller Chromecast inbyggt och Spotify

Anslut och strömma musik trådlöst från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator via DLNA, AirPlay eller Chromecast inbyggt och Spotify Connect. Skaffa nya låtar från musiktjänster online, eller lyssna på musik från datorn via ethernet. Para ihop med Bluetooth® på ett ögonblick tack vare NFC One touch och styr allt från din smartphone med SongPal-appen.

Works with the Google Assistant

Med inbyggd Google Assistant kan du använda röststyrning för ljudprodukter från Sony. Du kan höja volymen, hoppa till nästa låt eller stoppa musiken – allt utan att lyfta ett finger.

Media Object

Kolla in de rörliga bilderna

Enkel åtkomst till musiken

Du kommer enkelt åt massor av musik via Chromecast inbyggt (tidigare Google Cast™) och Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Streama musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Spotify
Spotify Connect

Lyssna på Spotify på ljudenheten med Spotify-appen som fjärrkontroll.

Streama med Chromecast inbyggt

Streama musik, poddar och radio från över än 100 ljudappar, däribland Youtube Music och många fler.

Samla musiken

Enkel strömningskontroll med den nya SongPal-appen

Med appen SongPal kan du enkelt och intuitivt hantera uppspelningen. Installera bara SongPal-appen på utvalda smartphonemodeller och ta kontrollen över musikuppspelning, enhetsinställningar och mycket annat – med en enda app.

Fyll rummet med musik med en enda knapptryckning

När du kommer hem för du din smartphone mot konsolen och växlar Bluetooth®-anslutningen från hörlurarna till ljudanläggningen. Då kan du spela upp musik utan avbrott och fylla rummet med kvalitetsljud.

Specifikationer

Allt finns här – lyssna på cd-skivor, ljudfiler och musiktjänster i nära High-Res Audio med DSEE HX. Luta dig tillbaka och lyssna på radio eller anslut trådlöst till musik som lagrats på en annan enhet med Wi-Fi®-anslutning och Bluetooth® med stöd för LDAC. Du kan till och med dela musiken i hela hemmet med funktionen för uppspelning i flera rum.
  • High-Resolution Audio

  • DSEE HX-uppskalning återställer kvaliteten på komprimerade filer

  • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

  • Wi-Fi®, AirPlay och Chromecast inbyggt för musikströmning

Högtalarnas storlek
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Uteffekt
100 W
Wi-Fi®
JA
AirPlay
JA
Chromecast inbyggt
JA
Spotify Connect
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger