INZONE H9

Upptäck. Reagera. Segra.

Skärp sinnena och bered dig på strid. Med vårt spelheadset INZONE H9 kan du uppslukas av spelet med rumsligt ljud och brusreducering för maxat ljud och supersnabba reflexer. Prestera bättre än någonsin tidigare och upptäck motståndarna innan de kan se dig.

SPELHEADSET

INZONE H9 Trådlöst brusreducerande spelheadset

INZONE H9
Bild på INZONE H9 Trådlöst brusreducerande spelheadset

whiteblack

Rek. Ca-pris

3 500,00 kr

(VAT)
Prisbelönt
Skapa övertag över konkurrenterna med brusreducering

Maxa ljudet och förbättra din prestation med det trådlösa spelheadsetet INZONE H9. Med 360 Spatial Sound för spelande och brusreducering på nästa nivå ligger du alltid steget före, och en mer praktisk design innebär att du kan spela längre. 

• Utmärkt ljudkvalitet

• Spela bekvämt i flera timmar

• Anpassat 360 Spatial Sound för spel

• Uppfällningsbar mikrofonbom med funktion för att stänga av ljudupptagning

• Perfekt för PlayStation®5

• Brusreducering

• Anpassningsbara INZONE Hub-inställningar

Bild på vita och svarta INZONE H5-hörlurar från olika vinklar.
Gör ditt val

Vilken av de två färgerna passar dig bäst – vitt eller svart? Oavsett färg så får du samma suveräna ljudkvalitet och fantastiska funktioner när du spelar med en färg som passar din personlighet.

Ta en titt på headsetet INZONE H9
Maxad hörsel, en banbrytare

Se hur vårt brusreducerande trådlösa spelheadset INZONE H9 med 360 Spatial Sound för spel hjälper dig att höra minsta lilla ljud och var första med att reagera i stridens hetta.

Var den första att reagera med exakt måldetektering

Hör dem innan de ser dig. Med 360 Spatial Sound för spel och vår beprövade maskinvaruteknik kan du upptäcka motståndarnas position och avståndet till dem. Inte ens spelare som gömmer sig i skuggorna eller står bakom väggar kan hålla sig gömda särskilt länge.

Upptäck 360 Spatial Sound för spel

Vår 360 Spatial Sound för spel aktiveras via datorprogrammet INZONE Hub och har en nyutvecklad virtualiseringsanordning för spel som återger rumsligt ljud från flerkanaliga ljudsignaler, precis så som spelskaparna tänkt sig. Med smartphoneappen 360 Spatial Sound Personalizer får du dessutom rumsligt ljud som är optimerat för örat, för en äkta skräddarsydd spelupplevelse.

Upplev 360 Spatial Sound för spel

Vill du prova rumsligt ljud på någon av dina favoritenheter? Sätt på dig hörlurarna och låt dig uppslukas. Känner av din motståndares position, rörelser och mer.

Avancerad teknik som optimerar akustiken

Vi har utformat headsetet INZONE H9 för att väcka spelets soundtrack till liv. En symmetrisk akustisk struktur, som är tillräckligt flexibel för att bekvämt passa en mängd olika huvudformer och -storlekar, förbättrar ljudkvaliteten och precisionen för den rumsliga akustiken.

Alla ljud i spelet återges autentiskt

Membranet i INZONE H9 har utvecklats baserat på vår expertis på musikhörlurar och det har en unik form som gör att det kan återge extremt höga frekvensljud med hög följsamhet samt autentiska låga frekvenser, för en uppslukande spelupplevelse.

Kraftfulla basfrekvenser 

Kanaler på INZONE H9-kontrollens hölje och optimerad ljudåtergivning av låga frekvenser för kraftfullt basljud gör djupa ljud explosiva och ger otroligt verklighetstrogna motorljud. Upplev spelets dramatik och intensitet runt omkring dig.

Spela bekvämt i flera timmar

Vi har utformat INZONE H9 för att vara extremt bekvämt, så att du kan fortsätta spela under långa sessioner. Detta headset är framtaget för att vara säkert och stabilt med minimalt tryck på sidorna och för användning under många timmar.

Passar perfekt på ditt huvud

Den breda, mjuka huvudbandsvadderingen fördelar vikten jämt över hela huvudet, för bekväm användning under lång tid.

Sitter tätt runt öronen

Mjuka örondynor av läder är formade för att minimera trycket mot öronen genom att optimera kontakten med huvudets sidor. Det mycket töjbara materialet på örondynorna är utformat för att ge bekvämlighet, stabilitet och ljudisolering.

Bara ljud från spelet

INZONE H9 har flera brusreduceringsmikrofoner som stänger ute ljud som stör ditt spelande, från värmeelement och datorfläktar till byggarbete. Vi använder samma teknik med dubbla brussensorer som i vår branschledande 1000X-serie med hörlurar för att ge dig oöverträffat spelande.

Låt dig uppslukas och var på alerten 

Missa aldrig viktiga omgivningsljud när du spelar, som ett telefonsamtal, ringklockan eller när din partner pratar. Med läget för omgivningsljud på våra musikhörlurar kan du enkelt växla mellan brusreducering och omgivningsljud med en knapptryckning på ditt headset. 

En man med headsetet INZONE H9 som sitter vid ett skrivbord med ett spel på skärmen medan han pratar med sin partner intill
Led ditt team till vinst med tydlig kommunikation

Koordinera uppdragen på ett tydligt och beslutsamt sätt. Med en flexibel uppfällningsbar mikrofonbom med ljudavstängningsfunktion kan du enkelt kommunicera med teammedlemmar i spelet.

Mikrofonbom, röstfokuserad

Den högkvalitativa mikrofonbomen är formad så att den kan komma närmare munnen, vilket säkerställer att du alltid hörs tydligt. Eftersom mikrofonen fungerar i två riktningar hörs din röst tydligt, även under spelets mest intensiva stunder.

Närbild av INZONE H9 som visar öronkåpor och mikrofonbomen utfälld till vänster
Logotyp för Discord-certifiering
Discord-certifierad

Känn dig trygg med att headsetet fungerar med Discord-tjänsten för röst-, video- och textkommunikation, för smidig röstchatt med vänner medan du spelar online.

Spela fritt – inga kablar, med låg fördröjning

Vårt trådlösa spelheadset INZONE H9 ger dig friheten att spela utan stressen över kablar som hamnar i vägen. Och tack vare en kort fördröjning missar du aldrig en sekund med snabb ljud- och bildsynkronisering. 

Utför uppdrag hela dagen

Spela hela dagen och även på natten med upp till 32 timmars sammanhängande spelande på en enda laddning.

Enkel oval design för smidig användning

Vårt INZONE H9 har ergonomiskt utformade kontrollknappar och -rattar med vilka du enkelt kan ändra funktioner och justera inställningar under spelets gång. 

Kontroller på vänster sida

På vänster öronkåpa finns huvudkontrollerna, som volymratt, knappen för brusreducering/läget för omgivningsljud och mikrofonens ljudavstängningsknapp. Där finns även en mikrofonbom och USB-port med laddningslampa.

Vänster öronkåpa med volymratt, knapp för brusreducering/omgivningsljud, mikrofonens ljudavstängning, mikrofonbom och USB-port
Höger öronkåpa med knappen för ljudbalans mellan spel/chatt, strömknappen samt Bluetooth-knappen
Kontroller på höger sida

På höger öronkåpa finns knappen för ljudbalans mellan spel/chatt samt strömknappen och Bluetooth-knappen.

Anpassa ditt spelande

Datorprogrammet INZONE Hub gör att du sätta en personlig prägel på din INZONE H9-upplevelse genom att anpassa en mängd olika funktioner, till exempel många olika ljud- och maskinvaruinställningar. Finjustera ljudfrekvenser beroende på vilket spel du spelar för att få bättre skärpa och känsla med hjälp av EQ-funktionen.

Perfekt för PlayStation®5

Med INZONE H9 får du det uppslukande ljudet från PlayStation® 5:s Tempest 3D AudioTech för spelande med bättre spatial förmåga. Fungerar smidigt med PlayStation®5-konsoler och särskilda PS5™-funktioner för förbättrad prestanda.

Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara snygga, utan är även gjorda med miljön i åtanke. Förpackningen till INZONE H9 innehåller ingen plast utan endast återvunnet material samt fibercellulosa, vilket återspeglar åtagandet på Sony att minska miljöpåverkan från våra produkter och tjänster.

Tre tallrikar med ett urval av hållbara material
Gruppbild av headset, USB-transceiver och laddningskabel
Vad innehåller förpackningen

I förpackningen till headsetet INZONE H9 medföljer en USB-C-laddningskabel (1,5 m) och en USB-transceiver.

Förstärk sinnena med INZONE-spelskärmar

INZONE-skärmarna förhöjer din spelupplevelse och hjälper dig att prestera på topp.Specifikationer och funktioner

Gör dig redo för vinst med det förstklassiga spelheadsetet INZONE H9 från Sony. Med 360 Spatial Sound för spel förstärks ljudet för ditt uppdrag.
  • Hör var motståndarna är med precision tack vare 360 Spatial Sound för spel

  • Mjuk huvudbandsdyna och örondynor i syntetiskt läder för bekväm användning

  • Dual Noise Sensor-tekniken stänger ute omgivningens ljud

  • Med läget Omgivningsljud hör du alla viktiga ljud

  • Mikrofonbom för smidig gruppkommunikation

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger