HT-S400

Få rikt surroundljud med tydlig dialog

Denna soundbar, med total uteffekt på 330 W och en kraftfull, trådlös subwoofer, fyller ditt vardagsrum med bioliknande surroundljud. Film- och tv-tittandet blir mer uppslukande, med djupare bas och tydligare dialoger, medan musikupplevelsen förvandlas en mäktigare och mer engagerande upplevelse.

SOUNDBARER

2.1-kanalig soundbar med kraftfull trådlös subwoofer | HT-S400 / HT-SD40

HT-S400
Bild framifrån på soundbaren HT-S400 och trådlös subwoofer

HT-S400

HT-S400

Rek. Ca-pris

4 600,00 kr

(VAT)

HT-SD40

HT-SD40

Rek. Ca-pris

4 600,00 kr

(VAT)
Hör ljud från alla håll och kanter

Soundbaren kombinerar högkvalitativ Dolby® Digital-teknik med surroundtekniken S-Force PRO Front, vår teknik för virtuellt surroundljud. Den placerar dig mitt i filmen genom att efterlikna surroundljudet du får på bio.

Diagram som visar hur surroundtekniken S-Force PRO Front ger virtuellt surroundljud endast genom att använda fronthögtalarna
Surroundljud utan krångel

Med vår unika teknik för digital bearbetning av ljudfält reproduceras surroundljudfältet virtuellt så att ljudet från fronthögtalarna spelas upp från båda sidor. Lyssna på fylligt, bioliknande surroundljud.

Hör tydliga dialoger och ett mäktigt ljud

De kraftfulla högtalarna ger tillsammans bred ljudåtergivning i hela rummet, med teknik som X-Balanced Speaker Unit och separerad Notch Edge som bidrar till att stärka klarheten i både röster och tal. Så oavsett om du tittar på film eller tv kommer du inte missa ett ord som sägs.

Jämförelse mellan den unika rektangulära formen på X-Balanced Speaker Unit och en konventionell högtalare
X-Balanced Speaker Unit

Fronthögtalarna är utrustade med X-Balanced Speaker Unit. Dessa högtalares unika rektangulära form maximerar membranet. Det minskar elementets rörelser samtidigt som ljudtrycket bibehålls, vilket ger mindre distorsion och tydligare tal.

Separarerad Notch Edge

X-Balanced Speaker Unit har separerad Notch Edge, vilket förbättrar den vertikala amplitudsymmetrin vilket är otroligt viktigt för att uppnå klart ljud. Detta uppnås genom strategiskt placerade "räfflor" längs kanten som hjälper till att kontrollera trycket på in- och utsidan av membranets kant.

Närbild av separerad Notch Edge på X-Balanced Speaker Unit
Trekvartsvy av trådlös subwoofer
Djupare, fylligare basljud

En kraftfull trådlös subwoofer med en stor högtalarenhet på 160 mm ger ett djupare och fylligare basljud.

Ett nöje att använda

Från intuitiva kontroller till trådlös anslutning, den här soundbaren har designats för en stressfri användarupplevelse.

Bekväm kontroll

Den lättanvända fjärrkontrollen har en stilren utformning som ligger skönt i handen och är intuitiv att använda. Bland de praktiska funktionerna finns avsedda knappar för att justera volym och ljudinställningar.

Bild av en hand som styr fjärrkontrollen
Fjärrkontroll till HT-S400-soundbaren och den trådlösa subwoofern
Ställ enkelt in dina ljudinställningar

Soundbaren har flera ljudinställningar som kan anpassas efter just det du tittar eller lyssnar på. Det finns ett röstläge för tydligare tal och dialoger, ett nattläge när du vill titta på tv sent utan att väcka någon och ljudfält som konverterar vanliga ljudspår, som stereo, till surroundljud.

Lättskött trådlös anslutning.

Undvik trassel från alla sladdar genom att sända ljud trådlöst till din soundbar från en Sony BRAVIA-tv som stöder trådlös anslutning. Med den trådlösa anslutningen kan du även sätta på och stänga av tv:n och soundbaren samtidigt via BRAVIA-strömknappen. Då frigör du en Bluetooth®-ingång för en annan källa, till exempel en smartphone eller en surfplatta.

Bild som visar en tv, soundbar och subwoofer anslutna trådlöst
Närbild på soundbarens OLED-skärm som visar tv:n som ingångskälla
Praktisk OLED-skärm

OLED-skärmen på soundbaren visar direkt status om fjärrkontrollsfunktioner som ljudkälla, volym och ljudinställningar, t.ex. ljudfält, röstläge och nattläge.

Enkel styrning med BRAVIA-tv

Via ett inbyggt användargränssnitt visas soundbarens inställningar automatiskt på BRAVIA-tv:ns snabbmeny så att du enkelt kan styra ljudinställningar och volym.

Skärmbild som visar soundbarinställningar på BRAVIA-tv:ns snabbinställningsmenyn

Simulerat gränssnitt. Bilden varierar beroende på region och produkter.

Väggmonterad tv och soundbar i ett vardagsrum ur tittarens perspektiv
Snygg, väggmonterad utformning

Den väggmonterade soundbaren är utformad så att den smälter in i ditt vardagsrum, och med den platta baksidan ligger den an perfekt mot väggen.

Bluetooth®-logotyp
Spela din favoritmusik

Allt handlar inte bara om film och tv – du kan även enkelt spela upp all din favoritmusik via soundbaren. Använd Bluetooth®-anslutningen för att trådlöst streama dina favoritlåtar från en smartphone, surfplatta eller bärbar dator.


Installera på några sekunder

Med fritt val mellan HDMI ARC och optisk ingång är det enkelt att ansluta soundbaren till en mängd olika TV-apparater, så att du snabbt kan avnjuta en film, lyssna på musik och mycket mer.

Tre tallrikar som visar upp olika material
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara utformade för bra ljud, utan även med hänsyn till miljön.
Den egenutvecklade återvunna plasten från Sony används i bakpanelen på subwoofern i HT-S400, vilket återspeglar hur Sony arbetar för att minska sina produkters miljöpåverkan.

Specifikationer och funktioner

Den här soundbaren har surroundtekniken S-Force PRO Front som ger bioliknande ljud, X-Balanced Speaker Unit för tydliga dialoger och en kraftfull trådlös subwoofer för djup bas.
  • Surroundtekniken S-Force PRO Front skapar bioljud

  • Trådlös subwoofer ger djupare och rikare ljud

  • X-Balanced Speaker Unit för tydligt tal

  • Anslut till tv:n via en enda kabel med HDMI ARC

  • Bluetooth®-anslutning för trådlös streaming av ljud

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger