Vrid upp basen med EXTRA BASS-teknik från Sony

Mer om EXTRA BASS-ljudet från Sony

Om du har hållit koll på musikscenen på sistone vet du att många av topplistelåtarna just nu har en sak gemensamt: de handlar helt och hållet om bas. Alla ni som älskar EDM (och Meghan Trainor) vet redan det här. Enligt en rapport som publicerades av 2016 International Music Summit i Ibiza uppgår marknaden för elektronisk musik nu till 7,1 miljarder dollar, vilket är 60 procent mer än för bara tre år sedan.

Om du har låtar som ”Don’t Let Me Down” av The Chainsmokers, ”This Is What You Came For” av Calvin Harris och ”Never Be Like You” av Flume på dina favoritspellistor kommer du att älska EXTRA BASS-högtalarna och -hörlurarna från Sony. Med EXTRA BASS-tekniken kan du vrida upp basen när du lyssnar vid poolkanten, vid improviserade lägenhetsfester och när du lyssnar på egen hand. Om du läser vidare får du veta mer om det som driver EXTRA BASS-tekniken från Sony och vilka EXTRA BASS-högtalare och -hörlurar som passar din livsstil. 

Kraften bakom EXTRA BASS från Sony

I EXTRA BASS-hörlurarna och -högtalarna från Sony används tekniken Electro Bass Booster till att framhäva basgångarna och få dig och kompisarna upp på dansgolvet. Electro Bass Booster-knappen är skapad speciellt för alla som älskar att dansa och bokstavligen känna musiken. Den här batteridrivna basförstärkaren ökar de låga frekvenserna i musiken digitalt och maximerar det riktigt djupa ljudet och den rytmiska känslan basälskarna vill åt. Knappen kan aktiveras och avaktiveras beroende på lyssnarens humör. 

Alla högtalare och hörlurar är konstruerade utifrån EXTRA BASS-funktionen, och utformade så att du kan få en uppspelning med precis så mycket bas du vill. Oavsett om du vrider upp basen tillsammans med vänner eller för dig själv hemma eller ute så finns det en EXTRA BASS-ljudprodukt från Sony som passar dig. 

EXTRA BASS-högtalaren GTK-XB7 från Sony

Ta med dig klubben dit du går

Om du är ett partylejon eller en aspirerande DJ är EXTRA BASS-högtalaren GTK-XB7 från Sony det du behöver. Det här färgstarka Bluetooth®-högtalarsystemet med lysdioder är ett bärbart party med handtag och slimmad kompakt design. Med den här högtalaren kan du starta dansfesten var och när du känner för det. En inbyggd sensor aktiverar rätt tweetrar. Det gör att du kan spela upp musiken oavsett om systemet står upprätt eller liggande. Strömma festlistan direkt när du ansluter högtalaren med One-touch-anslutning via NFC eller Bluetooth®. 

Du kan höja festkänslan genom att dämpa belysningen, synkronisera högtalarlamporna med takten och använda stroboskopeffekten. Med appen Sony | Music Center kan du dessutom lägga till lite DJ-ljudeffekter till det hela. Med Sony | Music Center-appen kan du mixa och mingla samtidigt utan att sitta fast i DJ-båset. Du kan ändra belysningsmönster, lägga till roliga effekter och välja nästa låt via smarttelefonen. Kolla in hur det funkar i videon här nedanför.

Om du tar ljud på allvar kan du lägga till fler högtalare genom att använda Party Chain. Du aktiverar EXTRA BASS-högtalaren GTK-XB7 från Sony som "festvärd" och synkroniserar musiken med de andra högtalare du vill ha med i kedjan. 

Den bärbara EXTRA BASS-högtalaren SRS®-XB3 från Sony

Dyk i 

Om du ständigt är i rörelse och behöver en högtalare som är extra bärbar ska du testa den kompakta EXTRA BASS-högtalaren SRS®-XB3 med Bluetooth® från Sony. Denna lilla men kraftfulla högtalare har konstruerats för bas. Den har en ny 1,89-tums högtalarenhet med fullständigt frekvensomfång som har en kraftfull inbyggd magnet och lång slaglängd för att återge de djupaste basfrekvenserna. Riktigt mullrande bas återskapas med hjälp av det lätta membranet som ger ett högt ljudtryck. Det gör att alla mellanhöga och höga frekvenser spelas upp i sin fulla rätt. 

Den här EXTRA BASS-högtalaren från Sony är perfekt för fester vid vattenbrynet. Den har vattentålig teknik så att du verkligen kan koppla av när du lyssnar på musik vid poolen, på stranden eller vid sjön. Skulle dagen fortsätta till långt efter solnedgången har den här trådlösa högtalaren också batteriet som krävs. Tack vare den omfattande batteritiden på 24 timmar kan du låta festen vara från tidig morgon till sent in på natten.

EXTRA BASS-hörlurarna MDR-XB650BT från Sony 

Håll en privat dansfest  

Om du föredrar att avnjuta bastunga låtar på egen hand ska du testa EXTRA BASS-hörlurarna MDR-XB650BT från Sony. De här hörlurarna är skapade med basoptimering i åtanke och har mjuka örondynor som fungerar som en närapå lufttät försegling för direkt basöverföring. Det justerbara huvudbandet är också utformat att ge en stabil passform som minimerar de vibrationer som orsakas av riktigt låga basljud. MDR-XB650BT-hörlurarna är också ett utmärkt val för dig som reser mycket. Öronkåporna kan enkelt fällas ihop så att får ned dem i res- eller handväskan. Du har full frihet att ta festen med dig oavsett om du reser med bil, flyg eller buss. 

Du behöver aldrig oroa dig för förvrängt ljud när du höjer volymen. De här trådlösa EXTRA BASS-hörlurarna från Sony har ett lätt 1,18 tum stort dynamiskt neodymiumelement och ett mycket känsligt membran som gör att du kan höja volymen för rytmen så högt du vill och fortfarande få kristallklart och exakt ljud. 

Få igång festen 

Oavsett vilken högtalare eller vilka hörlurar ur EXTRA BASS-utbudet från Sony som passar dig bäst får du den mullrande djupa och rytmiska bas du vill ha. Alla EXTRA BASS-ljudprodukter är bärbara så att du kan ta festen med dig. Nu är det bara att vänta in de riktigt tunga basgångarna. 

Musik och liv: Trender och nyheter för musik- och ljudälskare.