High-Resolution Audio-hämtningar

Spela upp musiken som artisten tänkte sig att den skulle låta. Du köper enkelt högupplösta ljudfiler från musiktjänsterna nedan.

Musik som du aldrig hört den förr

På samma sätt som High Definition satte en ny standard för filmvisning sätter High-Resolution Audio en ny standard för musikuppspelning.

anläggning för High-Resolution Audio
Köp. Hämta. Lyssna.

Det är hur lätt som helst att lyssna på musik med hög upplösning.

Välj en High-Resolution Audio-fil i de omfattande bibliotek som musiktjänstleverantörer tillhandahåller. Efter köpet hämtar du filen till datorn och spelar upp den på ett bärbart system eller ett hemsystem med funktioner för högupplöst musik.

Köp filer från de här populära musiktjänstleverantörerna:

En del titlar kanske inte är tillgänliga i ditt land.

Berlinfilharmonikerna

I över 100 år har Berlinfilharmonikerna spelat in musik så att musikälskare över hela världen kan njuta av den. När vi nu har etablerat ett eget skivbolag inleder vi ett helt nytt kapitel i orkesterns historia. Våra lanseringar avser att ge en omfattande musikupplevelse som uppfyller de högsta tekniska och redaktionella standarderna och framhäver vår musik ur olika perspektiv. På vår webbplats finns hämtningsbara filer i 24 bitar och upp till 192 kHz, i både stereo och surround. Användaren kan välja mellan filformaten WAV och FLAC.

Bleep

På Bleep hittar du musik av alla sorter. Vi vill ge dig tillgång till vad vi anser är den allra bästa musiken, oavsett genre, i högsta möjliga kvalitet, samt en ständigt växande samling av 24-bitarsmastrar.

Cybele

Ett innovativt skivbolag med klassisk och modern musik som erbjuder sina produktioner både som fysiska datamedia och som högupplöst, förlustfritt hämtmaterial i FLAC- eller DSD-format.

Gimell

Hämta och lyssna på Tallis Scholars klassiska röster, inspelat av deras skivbolag Gimell i skarpt, High-Resolution Audio-ljud.

hd-klassik

Upptäck den mångsidiga världen av ljudälskande klassiska skivbolag och njut av tidlös musik i High-Resolution Audio som FLAC- och DSD-hämtningar, golden USB-minnen, sacd, cd och mycket mer.

Linn Records

Linn Records var först med att erbjuda Studio Master-hämtningar utan DRM. Tusentals kunder har hämtat Studio Master från Linn Records, vilket speglar efterfrågan på kvalitetsljud hemma. Gramophone utsåg Linn Records till "Label of the Year" 2010.

Naim Label

Om du vill lyssna på världens största musiktalanger och få bästa möjliga ljudkvalitet kan du få tillgång till mängder av artister och genrer i upp till 24-bitar/192 kHz Naim Hi Definition i WAV, FLAC eller ALAC.

7Digital

Välj bland låtar från en av världens största samling högkvalitativa ljudspår. När du har köpt dina låtar sparas de i ett molnbaserat "skåp" som är tillgängligt via webben eller mobilappar.

Finjusterat digitalt ljud

Med High-Resolution Audio spelas musiken upp som artisten tänkte sig.

Se våra produkter för High-Resolution Audio

Oavsett om du vill ha en bärbar enhet eller ett hemmasystem spelas musiken upp i originalkvalitet på High-Resolution Audio-produkterna från Sony.