High-Resolution Audio-hämtningar

Spela upp musiken som artisten tänkte sig att den skulle låta. Du köper enkelt högupplösta ljudfiler från musiktjänsterna nedan.

Musik som du aldrig hört den förr

På samma sätt som High Definition satte en ny standard för filmvisning sätter High-Resolution Audio en ny standard för musikuppspelning.

anläggning för High-Resolution Audio

Köp. Hämta. Lyssna.

Det är hur lätt som helst att lyssna på musik med hög upplösning.

Välj en High-Resolution Audio-fil i de omfattande bibliotek som musiktjänstleverantörer tillhandahåller. Efter köpet hämtar du filen till datorn och spelar upp den på ett bärbart system eller ett hemsystem med funktioner för högupplöst musik.

Köp filer från de här populära musiktjänstleverantörerna:

En del titlar kanske inte är tillgänliga i ditt land.

HIGHRESAUDIO

HIGHRESAUDIO är en tjänst för hämtning av högupplöst musik. Här finns olika sorters musik i 24 bitars-Studio Masters i FLAC-, ALAC- och DSD-format.
HIGHRESAUDIO är perfekt för ljudfantaster och musikälskare och passar digitala ljudsystem och överallt där ljudkvaliteten är viktig.

Berlinfilharmonikerna

I över 100 år har Berlinfilharmonikerna spelat in musik så att musikälskare över hela världen kan njuta av den. När vi nu har etablerat ett eget skivbolag inleder vi ett helt nytt kapitel i orkesterns historia. Våra lanseringar avser att ge en omfattande musikupplevelse som uppfyller de högsta tekniska och redaktionella standarderna och framhäver vår musik ur olika perspektiv. På vår webbplats finns hämtningsbara filer i 24 bitar och upp till 192 kHz, i både stereo och surround. Användaren kan välja mellan filformaten WAV och FLAC.

primephonic

primephonic är en banbrytande plattform som erbjuder den bästa klassiska musiken tillsammans med mängder av unikt innehåll och en interaktiv community. Hämtningsbara ljudfiler från olika skivbolag finns i WAV-, FLAC- och DSD-format.

HDMusicStore

Webbplatsen är den första italienska plattformen för Hi-Res Audio, och erbjuder hämtningsbara spår för musikälskare som vill ha förstklassig ljudkvalitet.

Bleep

På Bleep hittar du musik av alla sorter. Vi vill ge dig tillgång till vad vi anser är den allra bästa musiken, oavsett genre, i högsta möjliga kvalitet, samt en ständigt växande samling av 24-bitarsmastrar.

Cybele

Ett innovativt skivbolag med klassisk och modern musik som erbjuder sina produktioner både som fysiska datamedia och som högupplöst, förlustfritt hämtmaterial i FLAC- eller DSD-format.

Gimell

Hämta och lyssna på Tallis Scholars klassiska röster, inspelat av deras skivbolag Gimell i skarpt, High-Resolution Audio-ljud.

hd-klassik

Upptäck den mångsidiga världen av ljudälskande klassiska skivbolag och njut av tidlös musik i High-Resolution Audio som FLAC- och DSD-hämtningar, golden USB-minnen, sacd, cd och mycket mer.

Linn Records

Linn Records var först med att erbjuda Studio Master-hämtningar utan DRM. Tusentals kunder har hämtat Studio Master från Linn Records, vilket speglar efterfrågan på kvalitetsljud hemma. Gramophone utsåg Linn Records till "Label of the Year" 2010.

Naim Label

Om du vill lyssna på världens största musiktalanger och få bästa möjliga ljudkvalitet kan du få tillgång till mängder av artister och genrer i upp till 24-bitar/192 kHz Naim Hi Definition i WAV, FLAC eller ALAC.

2L

2L har norska kompositörer och artister samt ett internationellt utbud med nordisk känsla. Lindberg Lyds surroundljudsinspelningar transformerar inte bara lyssnarupplevelsen totalt, utan utmanar även några av de grundläggande idéerna om hur musik spelas och komponeras. 2L har nominerats till inte mindre än 20 amerikanska GRAMMY-priser sedan 2006. Tretton av nomineringarna var i kategorierna "Best Engineered Album", "Best Surround Sound Album" och "Producer of the Year"

7Digital

Välj bland låtar från en av världens största samling högkvalitativa ljudspår. När du har köpt dina låtar sparas de i ett molnbaserat "skåp" som är tillgängligt via webben eller mobilappar.

Finjusterat digitalt ljud

Med High-Resolution Audio spelas musiken upp som artisten tänkte sig.

Se våra produkter för High-Resolution Audio

Oavsett om du vill ha en bärbar enhet eller ett hemmasystem spelas musiken upp i originalkvalitet på High-Resolution Audio-produkterna från Sony.