RÖSTINSPELARE

UX570 Digitalt fickminne i UX-serien

ICD-UX570 SERIES
Bild på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien

goldsilverblack

4 GB 

ICD-UX570

Rek. Ca-pris

1 600,00 kr

(VAT)
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien
Bilder på UX570 Digitalt fickminne i UX-serien

Funktioner

Minska bakgrundsljudet med Auto Voice Recording (automatisk röstinspelning) 

Spelar du in någon som pratar? Aktivera Auto Voice Recording (automatisk röstinspelning) för att optimera ljudupptagningsinställningarna för röstfrekvenser. Resultatet är en skarpare inspelning med mindre bakgrundsljud och minskad risk för ljudbortfall på grund av felaktiga mikrofoninställningar.

Få bättre ljud med Auto Music Recording (automatisk musikinspelning) 

Auto Music Recording (automatisk musikinspelning) optimerar ljudupptagningsinställningarna för musikfrekvenser. Det minskar påverkan av inspelningsmisstag som orsakas av fel känslighetsinställlningar på mikrofonen och ger klart ljud av hög kvalitet. 

Spela in avlägsna eller tysta ljud med stereomikrofon

Nu kan du spela in tysta ljudkällor utan att få med alltför mycket bakgrundsbrus, tack vare den känsliga studiomikrofonen. Till och med avlägset fågelkvitter kan spelas in med ett naturligt och tydligt ljud.

Större och ljusare LED-skärm

Med UX570-serien behöver du inte oroa dig för om du spelar in eller inte. Den bredare och ljusare LED-skärmen gör det lätt att se om du spelar in.

Hitta det du letar efter med Time Jump (tidshopp)

Det är lätt att hoppa över större sektioner också. Du kan enkelt hitta de viktigaste delarna av mötet, seminariet eller föreläsningen genom att använda Time Jump (tidshopp) för att hoppa över 10 procent av en inspelnings totala uppspelningstid.

Hitta det du behöver utan krångel

UX570 gör det enkelt att hitta partier av uppspelningen du letar efter. Det är lätt att hoppa över korta avsnitt med Easy Search (enkel sökning), som gör att du kan hoppa tillbaka tre sekunder eller hoppa framåt tio sekunder genom en knapptryckning.

Skapa partystämning med Playback Normalisation (uppspelningsnormalisering)

Tack vare Playback Normalisation (uppspelningsnormalisering) kan du höra inspelningen tydligt även när du omedvetet spelar in ljud på låg nivå. Det ökar inspelningsamplituden till högsta nivån utan att ljudkvaliteten försämras. 

Den stora OLED-skärmen gör att du ser bättre

Den stora skärmen gör det ännu enklare att påbörja, granska eller hantera inspelningarna.

Direkt USB-anslutning för snabb filöverföring

Det går snabbt och är enkelt att föra över filer till och från datorn. Anslut bara UX570 till en ledig USB-port för att ansluta direkt – det behövs ingen USB-kabel.

Slimmad, lätt och enkel att bära  

UX570 är bara 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm stor och väger 48 g. Den är både lätt och tunn, så att du enkelt kan lägga den i fickan och ta med vart du än ska.

Lägg till extra minne med microSD-kortplats

Med 4 GB inbyggt förvaringsutrymme kan UX570 spela in upp till 59 timmars MP3 128 kbit/s (STEREO). Du kan också förstora förvaringsutrymmet med kompatibla minneskort. MicroSDHC-kortet ger dig upp till 32 GB förvaringsutrymme. Ett microSDXC-kort ger dig hela 64 GB eller mer.

Specifikationer

Med en högkänslig mikrofon, enkel uppspelning och över 159 timmars förvaringsutrymme är UX570-serien ett bärbart och mångsidigt digitalt fickminne som låter dig spela in föreläsningar, möten och musik i enastående kvalitet.
  • Spela in i mp3/LPCM med en stereomikrofon med hög känslighet

  • Upp till 4 GB inbyggt lagringsutrymme, kan utökas med microSD-kort (SDHC/SDXC)

  • Den automatiska röstinspelningen minskar bakgrundsbruset

  • Direkt USB inbyggt för enkel datoranslutning

  • Inbyggt litiumbatteri med tre minuters snabbladdning för en timmes inspelning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger