Bilder på DSX-A210UI | Digital mediereceiver
Bilder på DSX-A210UI | Digital mediereceiver

Funktioner

EXTRA BASS™ höjer trycket i basgångarna

Tryck på EXTRA BASS-knappen för att få seriöst gung i musiken. Det förstärker basgångarna och ger riktigt tung bas. Det är bara att trycka på knappen för att aktivera läget och få dynamiskt ljud.

Anpassa ljudet med 10-bands equalizern 

Anpassa ljuduppspelningen så att den blir som du vill ha den med hjälp av den grafiska 10-bands equalizern. Skapa din egen ljudbild genom att dra i reglagen eller välja bland tio förinställningar. I det nya karaokeläget sänks ljudet på röster så att du kan njuta av egna sångsessioner under bilfärden.

Anslut din handhållna enhet via USB 

Anslut en mp3-spelare via den främre USB-porten och få tillgång till hela musikbiblioteket.

Vertical Alignment LCD-skärm för tydlig visning

Vertical Alignment-skärmen har bredare bildvinkel och fem gånger högre kontrast än vanliga skärmar och är därför alltid lätt att läsa av.

Para ihop med högtalare från Sony för ännu bättre ljud

Vill du bygga ut systemet? Bästa möjliga matchning får du med FB-seriens högtalare med fullständigt frekvensomfång från Sony. De kompletterar EXTRA BASS-kretsen så att du får fylligt och kraftfullt ljud.

Lyssna på högkvalitativa FLAC-filer

FLAC är ett filformat som till skillnad från mp3 komprimerar ljudsignalen utan förlust i ljudkvalitet. Koppla in via den främre USB-porten och spela upp FLAC-filerna i all sin glans.

Ljudsynkroniserad belysning förhöjer uppspelningen

Se musikens rörelser med ljus som förändras och pulserar med låtens svängningar.

Konfigurerbar fjärrkontroll via ratten 

Vill du använda rattkontroller istället för att trycka på knappar på receivern? Tack vare den konfigurerbara fjärrkontrollen via ratten är installationen enkel i kompatibla fordon.

4 x 55 W förstärkning för rent och kraftfullt ljud

Den inbyggda förstärkaren levererar 4 x 55 W (högst vid 4 ohm)/20 W x 4 (RMS vid 4 ohm). Det ger dig all den volym du kan tänkas vilja ha.

USB-porten gör att du kan spela musik från din iPhone eller iPod 

Tack vare den smidiga USB-porten kan du enkelt spela musik från din iOS-enhet. Anslut med en USB-kabel (ingår inte) så kan du kontrollera de grundläggande uppspelningsfunktionerna samtidigt som du ser låtinformation på displayen.

Specifikationer

Njut av kraftfullt ljud under bilfärden. EXTRA BASS förstärker låtarnas basgång medan förstärkningen på 4 x 55 W ger dig all den volym du kan tänkas vilja ha. Strömma musik enkelt från din iPhone och Android-mobil med den AOA 2.0-kompatibla främre USB-porten och anpassa ljudet med 10-bands equalizern.
  • 4 x 55 W

  • Aktivera EXTRA BASS och få dynamisk basförstärkning

  • Justerbar 10-bands equalizer med karaokeläge

  • Via den främre USB-porten kan du ansluta musikbiblioteket på din smartphone eller mp3-spelare

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger