α7

Total perfektion

α7 med fullformat som ryms i handen. Med en 35 mm fullformatssensor med 24,3 MP i ett kamerahus som väger hälften så mycket som andra DSLR-kameror är det här en ny milstolpe inom kompaktkameror.

Endast kamerahus

ILCE-7

Rek. Ca-pris

12 500,00 kr

(VAT)

Kamerahus + 28–70 mm zoomobjektiv

ILCE-7K

Rek. Ca-pris

14 500,00 kr

(VAT)
Ny programvara är nu tillgänglig för α7.

Uppgradera din kamera för att göra fotograferingen ännu enklare.

Fantastiska bilder väntar dig

Med sina 24,3 megapixel utmanar α7-kamerans 35 mm Exmor®-fullformatssensor motsvarigheten hos ledande DSLR-kameror. Den senaste BIONZ X-processorn från Sony och en mycket avancerad autofokus ger α7 enastående detaljer, känslighet och kvalitet. Gör dig redo för prestanda som tar ditt fotograferande till nya höjder.

Logotyp för Exmor® CMOS-sensor
24,3 MP fullformatssensor

Den här anmärkningsvärda nya sensorn innehåller alla element för bilder i världsklass: hög upplösning, hög känslighet, extremt dynamiskt omfång, oöverträffad detaljrikedom och lågt brus.

Bionz X™-logotyp
Överlägsen bildbehandling

Du kan vänta dig toppresultat med den senaste processormotorn från Sony BIONZ X™ som ger mer verklighetstrogen färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare bildserietagning.

Vacker form. Robust funktion.

Förstklassig teknik ur alla vinklar

När Sony utvecklade a7 strävade man efter att kombinera den totala kontroll som fotografer behöver med den ergonomi de efterfrågar. Resultatet är noga utformade knappar och rattar, robusta funktioner, omfattande anpassningsmöjligheter och olika inspelnings- och anslutningsalternativ – allt i ett hållbart och lätt hölje som är 25 % mindre än ledande DSLR-kameror.

Kamera visas i händer
Fullformat i ett kompakt utförande

Och med vikten på enbart 416 g med batteri väger α7 cirka hälften av andra ledande DSLR-kameror. Och eftersom den inte är lika klumpig finns det ingen anledning att offra kvalitet för bärbarhet.

Inre konstruktion
Lätt och gjord för att hålla

Eftersom α7 är byggd av magnesium, världens lättaste metall, håller kameran både idag och i framtiden.

Där hastighet möter precision

I det mest avancerade AF-systemet från Sony, α7, kombineras fasdetektionens hastighet och kontrastdetektions exakthet. Andra förbättringar är AF med låsfunktion och alternativ för inställning av AF-område.

5 bilder/s till 1 sek.
Stoppa händelserna snyggt

I en ny, snabbare och mer precis autofokus används kraftfulla förprogrammerade algoritmer och teknik för motivigenkänning för att spåra varenda rörelse snabbare och med mer precision.

Ögonautofokus

Med den här funktionen kan du ta perfekta porträttbilder. Ansikten blir skarpa även då de är delvis bortvända från kameran med kort skärpedjup, tack vare förbättrad ögondetektering som kan prioritera en enda pupill.

Autofokus med låsfunktion

Håll enkelt rörliga motiv i skärpa med den här uppdaterade tekniken. Bildrutans storlek justeras utifrån motivets egenskaper och med hjälp av ett brett autofokusområde används optimal fokuspunkt.

Autofokusalternativ

Med inställningen flexibel spot för autofokusområde kan du välja olika stora autofokusområden beroende på motiv, och se till att kameran fokuserar på önskat område. Du kan också välja inställningarna Brett och Zon.

XGA OLED TRU_FINDER™

Smartare sökare, bättre foton

Med 100 % täckning, en upplösning på 1024 x 768, hög kontrast, inställningsuppdateringar i realtid och korrekt bokeh är OLED (XGA) Tru-Finder™ inte bara ett kompositionstillbehör, utan förbättrar hela upplevelsen. Fem visningslägen och justering av färgtemperatur och ljusstyrka kompletterar de proffsiga funktionerna.

AVCHD-logotyp
Full HD-videoformat

Hitta det perfekta uttrycket för din vision med AVCHD i 60 bilder/s för en ultrajämn bild, eller filma i 24p för en klassisk biokänsla.

Hörlursuttag
Professionella soundtrack

Anslut externa mikrofoner via XLR-adaptern, mät inspelningsnivåer och övervaka ljudet med hörlursuttaget.

NYA OBJEKTIV, NYA MÖJLIGHETER

Glas för en förstklassig kamera

Sony har utformat en ny uppsättning objektiv med E-fattning. De som har förra generationens α-modeller kan även använda hela utbudet av objektiv med E- eller A-fattning.

Objektivadapter för montering
Dra full fördel av din utrustning

För att du ska kunna utnyttja alla funktioner hos objektiven med A-fattning har adaptrarna en rad funktioner, bland annat teknik med transparent spegel.

Objektiv med A-fattning
Få fler möjligheter med objektiv med A-fattning

Med adaptern för objektiv med A-fattning kan fotografer upptäcka möjligheterna med Sonys sortiment med över 30 objektiv i proffsklass.

Kameratillbehör
Professionella förbättringar

Med ett vertikalt grepp, externa mikrofoner, blixtar och mängder av andra tillbehör är du förberedd på alla möjliga idéer och situationer.

ONE TOUCH NFC- OCH WI-FI®-ANSLUTNING

Dela dina bästa bilder

I α7 finns två trådlösa delningsfunktioner. Med NFC One touch kan du överföra bilder till valfri NFC-kompatibel smartphone, surfplatta eller bärbar dator. Med Wi-Fi® kan du överföra från olika ställen.

Hämtningsbara uppgraderingar

Utforska PlayMemories Camera Apps

Bättre användbarhet med appar som Smart Remote Control (som gör att du kan använda din smartphone som en fjärrutlösare) och andra appar för redigering och effekter.

*Obs! Tjänsternas tillgänglighet varierar beroende på region.

Imaging Edge™ Remote, Viewer och Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer och Edit

Utveckla fotograferingen med Imaging Edge. Använd ”Remote” för att fjärrstyra fotograferingen, ”Viewer” för att förhandsgranska, betygsätta och välja bilder från stora bildbibliotek och ”Edit” för att göra om RAW-data till kvalitetsbilder för leverans. Få ut mesta möjliga av RAW-filer från Sony och hantera produktionerna mer effektivt.

Capture One (för Sony)
Capture One för Sony

Capture One Express (Sony) är ett kostnadsfritt, prisbelönt redigeringsprogram för RAW-bearbetning, enkel hantering och kraftfulla redigeringsverktyg. Capture One Pro (Sony) kan köpas för ytterligare redigeringsverktyg samt fotografering direkt till datorn.

iMovie
Fungerar med iMovie och Final Cut Pro X

Den här produkten är kompatibel med Final Cut Pro X och iMovie.

Specifikationer och funktioner

  • 24,3 MP ESMOR® CMOS-fullformatssensor

  • BIONZ X-processor för suveräna detaljer och brusreducering

  • System för utbytbara objektiv med E-montering

  • Högupplöst XGA OLED Tru-Finder™ med hög kontrast

  • Enkel delning och kontroll med Wi-Fi® och NFC One touch

Objektivkompatibilitet
Objektiv med E-fattning från Sony
Sensortyp
35 mm (35,8 × 23,9 mm), Exmor® CMOS-fullformatssensor
Antal bildpunkter (effektiva)
Ca 24,3 megapixel
ISO-känslighet
Filmer: ISO 200 till motsvarande 25600, AUTO (ISO 200 till motsvarande 6400), Stillbilder: ISO 100-25600 (ISO-tal över ISO 50 kan ställas in som utökat ISO-intervall), AUTO (ISO 100-6400, valbar nedre och övre gräns)
Batteritid (stillbilder)
Ca 270 bilder (sökare)/ca 340 bilder (LCD-skärm) (CIPA-standard)
Sökartyp
XGA OLED, 1,3 cm (0.5-typ) elektronisk sökare (färg)
Bildskärmstyp
På/Av

Vad innehåller förpackningen

Nätsladd, Laddningsbart batteri NP-FW50, Nätadapter AC-UB10, Axelrem, Kamerahuslock, Lock till tillbehörssko, Okularlock, Mikro-USB-kabel

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger