Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp
Bilder på Vertikalt grepp

Funktioner

Samma grepp och kontroll som α9 III ger dig

Det vertikala greppet VG-C5 har designats för att ge samma säkra grepp och kontroll som kamerans egna horisontella grepp för enastående komfort och funktionalitet under långa sessioner. Greppet och slutarknappen har samma ergonomiska utformning som kamerahuset. Även kontrollerna är likartade, med en oberoende anpassningsbar knapp på framsidan (C5), en främre ratt och en bakre L- och R-ratt med en låsfunktion på R-ratten. Användningen är densamma vid inspelning i horisontellt och vertikalt läge.

Effektivt utnyttjande av två batterier för längre användning

Det vertikala greppet VG-C5 rymmer två NP-FZ100-batterier och tack vare kretsförbättringar stöds nu parallell strömförsörjning för längre drifttid än vad det vertikala greppet VG-C4EM erbjuder. Återstående tid för båda batterier visas samtidigt på kameraskärmen så att användaren kan fortsätta att spela in och fota med trygghet.

Del av ett hållbart, tillförlitligt system

Med samma damm- och fukttåliga utformning som själva kamerahuset utgör det vertikala greppet VG-C5 en del av ett tryggt system som fungerar på ett pålitligt sätt även i utmanande förhållanden. Greppet är även tillverkat med en specialutformad ram i magnesiumlegering för fantastisk hållbarhet.

Övriga funktioner

Det vertikala greppet VG-C5 har ett skjutbart batterifack med enkel åtkomst, en kontakt för stativmontering, fästpunkter för kamerarem, knapparna AF ON/AEL/C1/C2/C5, en flervalsknapp och en låsfunktion för en bakre L- och R-ratt. Stöd finns även för strömförsörjning och laddning via kamerans USB Type-C®-kontakt.

Återvinningsbart förpackningsmaterial som inte är plast

Sony övergår till att använda plastfria förpackningsmaterial som ger bra skydd mot stötar. Växtbaserat fibertyg används till produktpåsar. Allt det här bidrar till att minimera miljöpåverkan.

Kompatibilitetsinformation

 

Gå till supportsidan

Specifikationer

  • Mått (B × H × D): Ca 136,1 x 108,9 x 68,3 mm

  • Vikt: Ca 236 g

  • Batteri typ: NP-FZ100

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats