Bilder på Fjärrkontroll
Bilder på Fjärrkontroll
Bilder på Fjärrkontroll
Bilder på Fjärrkontroll

Funktioner

Trådlös BLUETOOTH-teknik

Bluetooth-tekniken gör att fjärrkontrollen även fungerar i starkt solljus och när någonting skymmer siktlinjen mellan fjärrkontrollen och kameran. Den dubbelriktade tekniken gör att fler funktioner – som statusindikatorn på fjärrkontrollen – finns tillgängliga än på enheter som endast kan sända information.

Uppfyller professionella krav

RMT-P1BT-fjärrkontrollens stabila Bluetooth-anslutning och responsiva knappar gör att den är perfekt för arbetsmiljöer. Eftersom fjärrkontrollen fungerar med trådlös teknik i stället för optisk teknik går den att använda även då siktlinjen är skymd.

Tydlig återkoppling

En väl synlig LED-lampa blinkar eller lyser med jämna mellanrum för att visa slutar-, filminspelnings- och AF-status. På så sätt kan användaren ha uppsikt över kameran utan att ha direktåtkomst till den.

Bra i utmanande miljöer

RMT-P1BT-fjärrkontrollen fungerar med kamerans inbyggda Bluetooth-mottagare. Det gör att den kan användas utan att anslutas och utan en tillbehörsmottagare. Skydden för kamerakontakterna kan hållas stängda vilket förhindrar att damm och fukt tar sig in och säkerställer systemets tillförlitlighet.

Enkel styrning för smidiga inspelningar

Smidiga knappar med taktil återkoppling i kombination med en elegant och ergonomisk utformning gör fjärrkontrollen säker och responsiv. Den är enkel att hålla i och att använda på ett smidigt och felfritt sätt.

Omfattande kontroll

Innehåller viktiga kamerafunktioner: Fokusknappar för bättre kontroll av små fokusändringar, en låsknapp som förhindrar att den används oavsiktligt vid transport, en start- och stoppknapp för att spela in filmer samt en kraftfull och digital zoom. Den har även två anpassade knappar som speglar C1- och AF-ON-knapparnas funktioner på kamerahuset. 

Kompatibilitetsinformation

 

Gå till supportsidan

Specifikationer

  • Mått (B × H × D): Ca 33 x 116,5 x 15,1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 tum)

  • Vikt: Ca 35 g utan batteriet

  • Kommunikation: Bluetooth standardversion 4.2 (2,4 GHz-band)

  • Täckning: 360°, räckvidd: 5 m

  • Damm- och fukttålig

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger