VERTIKALA GREPP OCH TILLBEHÖR

Fotograferingshandtag med trådlös fjärrkontroll

GP-VPT2BT
Bild på Fotograferingshandtag med trådlös fjärrkontroll

Rek. Ca-pris

2 300,00 kr

(VAT)
Bilder på Fotograferingshandtag med trådlös fjärrkontroll
Bilder på Fotograferingshandtag med trådlös fjärrkontroll

Funktioner

Översikt

 

Gå till video

Trådlös fjärrkontroll med BLUETOOTH®

Med en kompatibel kamera ansluten kan fjärrkontroll för stillbildsfotografering och videoinspelning användas när du håller i handtaget som vanligt och behöver inte röra kameran. Alla funktioner som kopplas till kamerans C1-knapp kan användas via fjärrkontrollsknappen C1 på handtaget.

Inga kablar krävs

Trådlös Bluetooth®-kommunikation innebär att inga anslutningskablar behövs för att överföra kontrollsignaler från handtaget till kameran. Sikta och fotografera utan några kablar i vägen.

Damm- och fukttålig

Förutom en utformning som är damm- och fukttålig, innebär frånvaron av kablar att skydden på kamerakontakterna kan förbli stängda för att ge systemet maximalt skydd mot damm och fukt.

Rundat för bekvämlighet

Handtaget är konstruerat för optimal stabilitet och komfort, oavsett om det fästs vid en kompaktkamera eller en spegellös kamera med utbytbart objektiv. När du håller i handtaget är fjärrkontrollknapparna lättillgängliga för smart, intuitiv användning.

Snabba och enkla riktningsändringar

Snabb och enkel positionering av kameran för motiv, selfies eller videor. Öka chansen att få en bra bild, även när du tar stillbilder eller spelar in videor utan hjälp. I kombination med handtagets enkla vinklingsfunktion gör låst läge på 90° det möjligt att fotografera vertikalt med optimal stabilitet.

Flexibel lutningsfunktion

En snabb lutningsfunktion gör det enkelt att ställa in perfekt kameravinkel för ett stort antal motiv och vinklar. Oavsett om du tar selfies eller fotograferar motiv gör lutningsfunktionen att du kan ta bilden utan att behöva stå i en obekväm ställning.

Det är också ett stativ

När du fäller ut handtagets smarta integrerade ben så blir det ett praktiskt, stabilt stativ och du får båda händerna fria för vloggning och annat.

Specifikationer

  • Mått (B x H x D): [handtag] ca 49,5 × 173 × 42 mm (2 × 6 7/8 × 1 11/16 tum)

  • Mått (B x H x D): [stativ] ca 146,5 × 133,5 × 163 mm (5 7/8 × 5 3/8 × 6 1/2 tum)

  • Vikt: [Svart] 215 g, [Vit] 186 g

  • Maxbelastning: 1,5 kg

  • Lutningsvinkel: [grepp] upp: 80 grader, ned: 90 grader, [stativ] upp: 40 grader, ned: 90 grader

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger