Bilder på XLR-adaptersats
Bilder på XLR-adaptersats
Bilder på XLR-adaptersats
Bilder på XLR-adaptersats
Bilder på XLR-adaptersats

Funktioner

Bra ljud med låg brusnivå

Vid anslutning via tillbehörsskon till en kompatibel kamera med inbyggt digitalt gränssnitt överförs ljudsignalen direkt till kameran i digital form, vilket gör att ljudkvaliteten inte försämras. En enkel knapp ger också kompatibilitet med många olika kameror som har ett analogt gränssnitt.

Mångsidiga anslutningsmöjligheter

Enheten har två kombinerade XLR/TRS-uttag och ett 3,5 mm stereominiuttag. De kombinerade XLR/TRS-uttagen kan användas till både linjeingång, mikrofoningång eller mikrofoningång med 48 V fantommatning.

Flexibel utrustning

Tack vare dess flexibilitet kan den användas med professionella kamerariggar. Du kan fästa XLR-adaptersatsen var du vill på riggen med de medföljande förlängningssladdarna.

Kan anslutas utan kablar

Fäst XLR-adaptern på en kompatibel kameras tillbehörssko för direkt ström och ljudanslutning utan att behöva extra kablar eller batterier. Tillbehörsskon från Sony erbjuder intelligent anslutning och kontroll för en mängd olika tillbehör och ger maximal flexibilitet och rörlighet för α-fotografering.

Mekaniskt ljud minskas

Avancerad design som motverkar stötar och vibrationer minskar effektivt lågfrekvent ljud som kan försämra ljudkvaliteten. Möjligheten att fästa mikrofonen direkt på kameran utan extra anslutningskablar minskar ytterligare risken att ljud från sladdar förstör inspelningen.

Omfattande kontroll

Möjligheten att själv montera utrustningen vid inspelningstillfället kan underlätta efterarbetet avsevärt. Det går att kontrollera inspelningsnivå (AUTO/MANUAL), länk för inspelningsnivå (INPUT 1 – INPUT 2), ljuddämpning och lågfrekvensfilter (100/300 Hz).

Superriktad shotgun-mikrofon medföljer

En superriktad monomikrofon (ECM-XM1) med vindskydd medföljer.

Kompatibilitetsinformation

 

Gå till supportsidan

Specifikationer

  • Kompakt, lätt design som bara väger 187 g

  • Två XLR/TRS-ingångar som klarar fantommatning

  • 3,5 mm standardmikrofoningång med strömförsörjning via uttag

  • Tillbehörssko kompatibel med digitalt gränssnitt för klart ljud

  • Omfattande manuella kontroller och flexibel montering för professionell användning

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger