ÖRONSNÄCKOR

WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor

WI-C100
Bild på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor

bluecreamwhiteblack

Rek. Ca-pris

500,00 kr

(VAT)
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Bilder på WI-C100 Trådlösa hörlurar med öronsnäckor
Överträffa dina förväntningar

WI-C100 omdefinierar trådlösa öronsnäckor för nybörjare. Med vårt enastående ljud får du en mäktig lyssnarupplevelse tillsammans med en lång batteritid på 25 timmar och stänktålig design så att du kan känna dig lugn när du är ute och far. Hörlurarna är även kompatibla med Sony | Headphones Connect-appen så att du kan justera ljudet efter egen smak.

Ikoner för 25 timmars batteritid och 10 minuters snabbladdning för 60 minuters uppspelning
Lång batteritid på upp till 25 timmar

Lyssna i upp till 25 timmar i sträck. Och om hörlurarna börjar få slut på batteri ger en snabbladdning i 10 minuter upp till 60 minuters uppspelning.

Gör musiken mer naturtrogen

När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den de höga frekvenser som gör musiken detaljrik och fyllig. Vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapar dem så att du får högkvalitativt ljud som ligger mycket närmare originalinspelningen. 

Logotypen för DSEE

Bild som visar equalizerfunktionens UI i Sony | Headphones Connect-appen.
Ljud precis som du vill ha det

Skräddarsy ljudet precis som du vill ha det. Välj bland flera olika förinställningar som matchar genren du lyssnar på eller skapa och spara dina egna inställningar med equalizerfunktionen i Sony | Headphones Connect-appen.

Balanserad justering

Ljudjusteringsmekaniken har avsiktligen designats för att vara välbalanserad från låga till höga frekvenser med naturliga och tydliga sångröster. Det gör att WI-C100-hörlurarna passar för alla musikgenrer.

Bild som visar öronsnäckorna till de trådlösa WI-C100-hörlurarna i svart
Ikon för IPX4
Stänk och svett är inga problem

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett vinner över de här hörlurarna – bara att fortsätta följa takten.

Passar enkelt in i ditt liv

WI-C100-hörlurarna är lätta och bärbara med en flexibel nackrem som gör dem enkla att ta med sig i väskan när du är på språng.

Trådlösa WI-C100-hörlurar med öronsnäckor i svart
Ligger bekvämt i handen

WI-C100-hörlurarna ligger över nacken för stabil passform, medan höljet följer örats konturer för maximal komfort.

Närbild av knapparna på de trådlösa WI-C100-hörlurarna med öronsnäckor
Enkel användning med knappar

Hörlurarna WI-C100 är enkla att använda och har knappar för att spela, pausa, hoppa över låtar, justera volymen samt ta emot samtal. Vi har gjort om knapparna och gett dem mer utpräglade former så att de är lättare att trycka på.

Bluetooth®-logotyp
Stabil trådlös anslutning

Ta farväl av trassliga sladdar – med trådlös Bluetooth®-teknik kan du ansluta till din enhet trådlöst och lyssna utan avbrott med en stabil anslutning.

Diverse föremål på ett bord, däribland WI-C100-hörlurar i svart, en Xperia-smartphone, ett par glasögon och en flaska vatten
Tydliga handsfreesamtal

Samtalen flyter på med tydliga handsfreesamtal tack vare vår högkvalitativa inbyggda mikrofon. Du behöver inte ens ta ut mobilen ur fickan.

Ikon för röstassistent
Kompatibel med röstassistenter

Tryck bara två gånger på dina WI-C100-hörlurar för att anslutna till din smartphones röstassistent så kan du få väganvisningar, spela musik, prata med dina kontakter och så mycket mer.

Logotypen för Fast Pair
Hitta hörlurarna enkelt med Fast Pair

Fast Pair gör det enkelt att parkoppla dina hörlurar med dina Android™-enheter. Med bara ett knapptryck i popup-fönstret kan du enkelt och snabbt parkoppla WI-C100-hörlurarna med Android™-enheter via Bluetooth®. Du kan även enkelt hitta var du lämnade hörlurarna senast genom att ringa dem eller kolla upp deras senast kända plats på din smartphone.

Ikon för Swift Pair
Anslut enkelt till datorn med Swift Pair

Swift Pair gör det snabbt och enkelt att parkoppla WI-C100-hörlurarna med din Windows 11- och Windows 10-dator via Bluetooth®. Ett popup-fönster visas på Windows 11- och Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

En personlig bioupplevelse med BRAVIA XR™

Med BRAVIA XR och en trådlös WLA-NS7-sändare

Njut av en nervkittlande Dolby Atmos®-upplevelse och 360 Spatial Sound som anpassar sig efter just dina öron med BRAVIA XR och WI-C100-hörlurarna med en trådlös WLA-NS7-sändare.

En man med hörlurar på sig som sitter på en soffa och njuter av 360 Spatial Sound
360 Spatial Sound Personalizer

Med appen Sony | 360 Spatial Sound Personalizer får du den optimala ljudupplevelsen för just dig. Appen fotograferar och analyserar formen på ditt öra så att WI-C100-hörlurarna kan skapa ett eget och personligt rumsligt ljudfält när de paras ihop med en BRAVIA XR-tv.

Den bärbara högtalaren SRS-NS7 på ett skåp med den trådlösa sändaren WLA-NS7 ansluten till en väggmonterad BRAVIA-tv
Dolby Atmos-upplevelse

Med den trådlösa WLA-NS7-sändaren från Sony ansluten till en BRAVIA XR-tv skapar WI-C100-hörlurarna en perfekt uppsättning fantomhögtalare runt dig för en Dolby Atmos-upplevelse. Låt dig uppslukas av handlingen och transporteras till händelsernas centrum.

Bild på tre skålar som innehåller hållbart material
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara snygga, utan är även gjorda med miljön i åtanke. Plast utgör mindre än fem procent av förpackningsmaterialet till alla WI-C100-hörlurar, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.

Specifikationer och funktioner

De trådlösa öronsnäckorna WI-C100 är bekväma och enkla att använda, och de kombinerar lång batteritid och snabbladdning med högkvalitativt, anpassningsbart ljud. IPX4-klassad vattentålighet och kompatibilitet med Sony | Headphones Connect-appen ger dig både sinnesro och användarvänlighet.
  • Upp till 25 timmars batteritid

  • Med DSEE™ återställs frekvenser som går förlorade vid komprimering så att du får högkvalitativt ljud som ligger närmre originalinspelningen

  • Finjustera ljudet med Sony | Headphones Connect-appen

  • Stänk- och svettåliga med IPX4-klassning

  • Smidiga handsfreesamtal och röstassistent

ELEMENT
9 mm
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (samplingsfrekvens 44,1 kHz)
NFC
Nej
DSEE
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger