HUVUDBAND

WH-XB910N trådlösa hörlurar

WH-XB910N
Bild på WH-XB910N trådlösa hörlurar

blueblack

Rek. Ca-pris

2 000,00 kr

(VAT)
WH-XB910N ur vinkel
WH-XB910N framifrån
WH-XB910N från sidan
WH-XB910N bakifrån
WH-XB910N från sidan, hopvikta
WH-XB910N i fodral ned locket öppet
WH-XB910N ur vinkel
WH-XB910N framifrån
WH-XB910N från sidan
WH-XB910N bakifrån
WH-XB910N från sidan, hopvikta
WH-XB910N i fodral ned locket öppet
Låt dig omfamnas av nattklubbsliknande bas

Kom närmare musiken du älskar. Med enastående bas och förbättrad brusreducering, ger WH-XB910N-hörlurarna samma känsla som du får på de bästa festivalerna och nattklubbarna.

Ta en titt på WH-XB910N-hörlurarna
EXTRA BASS-logotyp
EXTRA BASS™ för imponerande djupt och kraftfullt ljud

De brusreducerande hörlurarna WH-XB910N förstärker alla låga frekvenser för enastående bas. En särskild baskanal på hörlurarnas hölje och mindre luft mellan elementen och trumhinnorna bidrar till ett precist och kraftfullt ljud som lyfter varje låt till nästa nivå. Trots det bibehåller de trådlösa hörlurarna klarhet i sångrösterna för att skapa en fyllig och omslutande lyssnarupplevelse.

Brusreducering för en musikalisk upplevelse

Med Dual Noise Sensor-teknik tar WH-XB910N digital brusreducering till nästa nivå. Nu kan du stänga ute omvärlden på riktigt, och njuta av din egen enmansfest med enbart musiken som sällskap.

WH-XB910N-hörlurar i svart, på ett bord bredvid en kopp kaffe och en smartphone
Kristallklart samtalsljud

Med den exakta röstupptagningstekniken, som kombinerar två inbyggda mikrofoner med avancerad ljudsignalsbearbetning, ger WH-XB910N dig superskarp samtalskvalitet.

Ge din favoritmusik en extra skjuts

När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den höga frekvenser som gör musiken detaljrik och fyllig. Med vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de så att du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalinspelningen.

Logotypen för DSEE

Bild som visar hur du anpassar ljudet med equalizerfunktionen i Sony Headphones Connect-appen
Ljud precis som du vill ha det

Skräddarsy ljudet precis som du vill ha det. Välj bland en mängd av förinställningar för att matcha ljudkvaliteten med den musikgenre du lyssnar på. Eller varför inte skapa och spara dina egna förinställningar med funktionen EQ Custom i Sony│Headphones Connect-appen.

Mer naturligt omslutande ljud

WH-XB910N har två framåt- och bakåtriktade mikrofoner som bättre fångar upp ljud omkring dig. Du får en naturlig lyssnarupplevelse men är också i kontakt med omgivningen. Du kan t.o.m. justera omgivningsljudet med Sony | Headphones Connect-appen för att stänga ute brus samtidigt som du hör det som är viktigt.

Närbild på höljet på WH-XB910N-hörlurar som visar knapparna
Närbild på ett huvudband och det högra höljet på WH-XB910N-hörlurar
Anpassar ljudet till det du gör

Adaptive Sound Control är en smart funktion som känner av var du är och vad du gör och utefter det justerar ljudet i förhållande till din omgivning för en ideal lyssningsupplevelse.

Gatukarta med platsmarkörer för hem, skola och kontor
Lär sig dina favoritplatser

Den anpassningsbara ljudregleringen lär sig efter hand att känna igen platser som du besöker ofta – till exempel din arbetsplats, gymmet eller ditt favoritkafé – och skräddarsyr ljudet så att det passar den aktuella omgivningen.

Ikon för 30 timmars batteritid och ikon för 10 min/4,5 h snabbladdning
Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Med upp till 30 timmars batteritid har du tillräckligt med kraft för flerdagsresor och långa festivalhelger. Om du snabbt behöver fylla på batterinivån så ger 10 minuters snabbladdning upp till 4,5 timmars extra speltid med AC-adaptern (tillval).

Lättåtkomlig kontroll

Byt låt, justera volymen, ta emot och ring samtal genom att klicka eller svepa med fingret på pekskärmen på sidan av hörlurarna. Behöver du snabbt kunna höra folk prata eller annat ljud omkring dig? Lägg helt enkelt handen över hörlurarnas hölje för att genast sänka volymen och släppa in omgivningsljud.

Manuella funktioner på den högra hörsnäckan på WH-XB910N-hörlurarna
OK Google- och Alexa-logotyper
Kompatibla med Google Assistent och Alexa

Njut av underhållning, samtal med dina vänner, hitta information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer. Du kan till och med starta Alexa genom att endast säga, ”Alexa”.

Ikon för Fast Pair
Hitta hörlurarna enkelt med Fast Pair

Fast Pair gör det enkelt att parkoppla dina hörlurar med dina Android™-enheter. Med bara ett knapptryck i popup-fönstret kan du enkelt och snabbt parkoppla WH-XB910N med Android™-enheter. Du kan även enkelt hitta var du lämnade hörlurarna senast genom att ringa dem eller kolla upp deras senast kända plats på din smartphone. Du får till och med ett meddelande när hörlurarnas batteri börjar ta slut så att du vet när du ska ladda dem.

Ikon för Swift Pair
Anslut enkelt till datorn med Swift Pair

Swift Pair gör det snabbt och enkelt att parkoppla WH-XB910N-hörlurar med din Windows 10-dator via Bluetooth®. Ett popup-fönster med parkopplingshjälp visas på Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs. 

En man sitter vid ett skrivbord och arbetar på en bärbar dator, med WH-XB910N-hörlurar på sig
Byt enkelt mellan enheter

Med flerpunktsanslutning kan du smidigt parkoppla WH-XB910N-hörlurarna med två Bluetooth®-enheter samtidigt. När du får ett samtal vet dina hörlurar vilken enhet det ringer i och ansluter automatiskt till rätt enhet. Du kan också snabbt och enkelt växla dina hörlurar till någon av de två enheterna genom ett enkelt knapptryck.

Så bekväma att du knappt märker att du har dem på dig
En perfekt passform som håller musiken in på bara huden

Justera reglaget för att hitta just din perfekta passform och lyssna bekvämt på musik i flera timmar. Musiken hålls inne och brus stängs ute, för en fantastisk akustisk upplevelse.

Musik och komfort hela dagen lång 

WH-XB910N har mjuka, ovala öronkuddar som gör att du aldrig behöver ta en paus från att lyssna på musik eller titta på film och andra tv-program. Bekvämt syntetiskt läder och uretan ger öronkudden optimal struktur och storlek, för fantastisk komfort.

Svarta WH-XB910N-hörlurar, hopfällda
Hopfällbara hörlurar i ett behändigt format

Öronkåporna kan vridas inåt så att hörlurarna enkelt ryms i sitt kompakta fodral.

Svarta WH-XB910N-hörlurar, i fodral med locket öppet
Praktiskt fodral för enkel transport

Det medföljande fodralet är tåligt och innehåller en sladd för trådbunden lyssning.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

Bild på tre skålar som innehåller hållbart material
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara gjorda för att vara snygga utan utformas även med miljön i åtanke. Ingen plast finns i WH-XB910N-förpackningen, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.

Specifikationer och funktioner

Låt dig absorberas av bas som på klubben för en äkta livemusikupplevelse med förbättrad brusreducering och trådlös frihet. Dessa Bluetooth®-hörlurar är bekväma att bära och låter dig njuta av musik hela dagen lång, samtidigt som du kan hålla kontakten med dina vänner tack vare flerpunktsanslutning och kristallklart samtalsljud.
  • EXTRA BASS™-ljud och digital brusreducering

  • DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) återställer ljud med hög frekvens och svagt uttonande ljud som förloras vid komprimering

  • Lyssna hela dagen med upp till 30 timmars batteritid

  • Enkla handsfreesamtal och röstassistent via kommando

  • Trådlös frihet med Bluetooth®-teknik och flerpunktsanslutning

ELEMENT
40 mm
INGÅNG(AR)
Stereominikontakt
FREKVENSÅTERGIVNING
7–25 000 Hz (JEITA)
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling) 20–40 000Hz (LDAC-sampling på 96 kHz, 990 kbit/s)
FREKVENSÅTERGIVNING (AKTIV ANVÄNDNING)
7–25 000 Hz
PASSIV ANVÄNDNING
Ja
SLADDLÄNGD
Ca 1,2 m
DSEE
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger