WH-XB900N

Hör varje ton med EXTRA BASS™

Med fantastiskt basljud och avancerad brusreducering sätter WH-XB900N-hörlurarna musiken i fokus. Bjud in dig själv till fest.

HUVUDBAND

WH-XB900N Trådlösa brusreducerande hörlurar

WH-XB900N
Bild på WH-XB900N Trådlösa brusreducerande hörlurar

blueblack

Rek. Ca-pris

2 100,00 kr

(VAT)
Se XB900N i praktiken

Upptäck de trådlösa brusreducerande hörlurarna med smarta funktioner som intuitiva pekkontroller, Quick Attention för smidiga samtal och lång batteritid – allt i ett smart format som är gjort för att lyssna på djupt och kraftfullt ljud hela dagen.

EXTRA BASS™-logotyp
EXTRA BASS™ för imponerande djupt och kraftfullt ljud

De brusreducerande WH-XB900N-hörlurarna är en del av EXTRA BASS™-serien från Sony. Det innebär att alla låga frekvenser förstärks för att skapa ett fantastiskt basljud. En särskild baskanal på hörlurarnas hölje och mindre luft mellan elementen och trumhinnorna bidrar till ett precist och djupt ljud som lyfter varje låt. Trots det bibehåller hörlurarna en klarhet i rösten för att skapa en fyllig och omslutande lyssnarupplevelse.

Brusreducerande teknik

Stäng ute världen och bjud in dig själv till fest med digital brusreducering och EXTRA BASS-ljudkvalitet.

Logotyp för digital brusreducering
Diagram som visar hur digital brusreducering fungerar på WH-XB900N-hörlurarna.
Så här fungerar det

En liten mikrofon i hörlurarna fångar upp omgivningsljud (till exempel trafikljud) och brusreduceringskretsen analyserar signalernas vågform (A). Hörlurarna genererar då en inverterad vågform som är det exakta negativet av omgivningsljudet (B). Genom att överlagra det ursprungliga ljudet med det inverterade ljudet (C) neutraliserar de varandra – så det enda du hör är musiken.

Slipp sladdar med NFC och Bluetooth®-teknik

Med NFC (Near Field Communication) och trådlös Bluetooth®-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot hörlurarna så upprättas en snabb och smidig anslutning så att du kan börja streama din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut bara via Bluetooth® så kan du sätta igång.

Bluetooth®-logotyp
Trådlös strömning med en Bluetooth®-anslutning

Parkoppla din smartphone eller surfplatta och streama favoritlåtarna med trådlös Bluetooth®-teknik.

NFC™ One touch-logotyp
NFC™ One touch för omedelbar anslutning

Håll utvalda NFC™-aktiverade enheter mot N-märket så upprättas en snabb och smidig Bluetooth®-anslutning.

Ikon för 30 timmars batteritid.
Lång batteritid så att du kan lyssna hela dagen

En laddning på 4 timmar räcker hela dagen med upp till 30 timmars speltid. En snabbladdning på 10 minuter ger upp till 60 minuters lyssningstid.

Läcker design och bekväm lyssning

Oavsett vad du har för stil är de snygga, sofistikerade och brusreducerande WH-XB900N-hörlurarna med enfärgad accent på höljet den perfekta accessoaren. De mjuka örondynorna känns bekväma länge – perfekt för att lyssna på flera av dina favoritalbum efter varandra.

Bild på de vikbara WH-XB900N-hörlurarna.
Hopfällbara hörlurar i ett behändigt format

Har du lyssnat klart? Eftersom de brusreducerande WH-XB900N-hörlurarna är vikbara går det snabbt och enkelt att packa ned dem i väskan.

Produktbild av WH-XB900N-hörlurarna
Inbyggd mikrofon gör det enkelt att prata

Det är enkelt att prata även när du har på dig hörlurarna. En inbyggd mikrofon gör att du kan ta emot handsfreesamtal från utvalda smartphones. Tryck två gånger på höger sida av hörlurarna för att ta emot ett samtal, och svep upp eller ner för att justera volymen.

Lättåtkomlig kontroll

Byt låt, sänk eller höj volymen och ta emot eller ring samtal genom att trycka eller dra med fingret på hörlurarnas pekskärm. För att använda snabbkollsfunktionen trycker du på högra sidan av hörlurarna. Då sänks volymen så att du kan höra ljud i din omgivning om någon till exempel ställer en fråga till dig på ett café eller för att höra högtalarutrop på en tågstation.

Logotyp för Sony | Headphones Connect
Sony | Headphones Connect-app

Hämta appen Sony | Headphones Connect för att anpassa din lyssnarupplevelse. Bland funktionerna ingår en equalizer för att justera ljudnivåerna och anpassningsbar ljudkontroll som automatiskt justerar inställningarna för omgivningsljud.

Google Assistant- och Amazon Alexa-logotyper.
Var smartare med röstassistenten – Google Assistant och Amazon Alexa och Siri

Planera dagen genom att ansluta till din smartphones röstassistent via hörlurarnas inbyggda mikrofon. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och få meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

En personlig hemmabioupplevelse

Med BRAVIA XR™ och en trådlös WLA-NS7-sändare

Njut av en nervkittlande Dolby Atmos®-upplevelse och 360 Spatial Sound som anpassar sig efter just dina öron med BRAVIA XR och de här hörlurarna med en trådlös WLA-NS7-sändare.  

Man som sitter i en soffa i ett vardagsrum och lyssnar med hörlurar på sig via en trådlös sändare
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du den optimala ljudupplevelsen för dig. Appen fångar och analyserar formen på ditt öra så att hörlurarna kan skapa ett eget och personligt rumsligt ljudfält när de paras ihop med BRAVIA XR™-tv-apparaterna.

Den trådlösa sändaren WLA-NS7 med hörlurar på ett skåp, ansluten till en väggmonterad BRAVIA-tv
Dolby Atmos-upplevelse

Med den trådlösa WLA-NS7-sändaren från Sony ansluten till en BRAVIA XR™-tv skapar dina hörlurar en perfekt uppsättning fantomhögtalare runt dig så att du får en Dolby Atmos-upplevelse. Låt dig uppslukas av scenen och hamna mitt i händelsernas centrum.

Artist_connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

Låt dig uppslukas av musiken med EXTRA BASS™-ljud. De brusreducerande WH-XB900N-hörlurarna har batteritid som räcker hela dagen, trådlös Bluetooth®-teknik, bekväma örondynor och praktiska funktioner, så att du kan njuta av musiken precis hur du vill.
  • EXTRA BASS™-ljud och digital brusreducering

  • Lyssna hela dagen med upp till 30 timmars batteritid

  • One touch-lyssning med NFC och trådlös Bluetooth®-teknik

  • Läcker, vikbar design

  • Praktiska handsfreesamtal

ELEMENT
40 mm
S-Master HX
Nej
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000Hz (44,1 kHz sampling)/20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbit/s)
PASSIV ANVÄNDNING
Ja
NFC
Ja
SLADDLÄNGD
Ca 1,2 m (47 1/4 tum) (medföljande hörlurskabel)
DSEE
Ja
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger