WH-1000XM4 

ONLY MUSIC.
NOTHING ELSE.

Det är bara du och musiken när du använder hörlurarna WH-1000XM4. Testa den enkla vägen till mindre brus och renare ljud, där smart teknik automatiskt gör upplevelsen mer personlig.

HUVUDBAND

WH-1000XM4 Trådlösa brusreducerande hörlurar

WH-1000XM4
Bild på WH-1000XM4 Trådlösa brusreducerande hörlurar

bluewhiteplatinumsilverblack

Börjar på

Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)
Bli ett med musiken

Upptäck hur hörlurarna WH-1000XM4 kombinerar vår mest avancerade brusreducering med utmärkt ljudkvalitet i en mängd smarta funktioner för en oöverträffad lyssnarupplevelse.

Ta en titt på WH-1000XM4-hörlurarna
Toppfunktioner
Brusreducerande hörlurar på ett tåg
Avancerad brusreducering
Förstklassigt ljud på en perrong
Försklassigt ljud
hörlurar med intelligent teknik på en restaurang
Smart lyssningsteknik
Avancerad brusreducering

Oavsett om du sitter på en långflygning eller kopplar av på ett café får du med WH-1000XM4-hörlurar vår avancerade brusreducering som stänger ute ännu mer av ljud med hög och mellanhög frekvens.

Teknik som gör det den ska

Teknik med dubbla brussensorer med två mikrofoner i varje öronkåpa registrerar omgivningsljud och skickar informationen vidare till HD-brusreduceringsprocessorn QN1 som med hjälp av en ny algoritm lägger på brusreducering i realtid i en rad olika ljudmiljöer. Tillsammans med ett nytt Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) känner den av och anpassar sig till musik- och brussignaler samt akustiska egenskaper mellan element och öron över 700 gånger per sekund.

Chip för HD-brusreduceringsprocessorn QN1
Optimerar brusreducering

WH-1000XM4-hörlurarna har två integrerade tekniker för att optimera brusreduceringen: personlig brusreduceringsoptimering som är anpassad exakt efter dig och lufttrycksoptimering som är särskilt utvecklad för flygresor.

Ambient Sound Control

Genom att anpassa omgivningsljudet med appen Sony | Headphones Connect kan du stänga ute brus samtidigt som du hör det som faktiskt är viktigt, till exempel meddelanden i kollektivtrafiken.

Närbild på vänster öronkåpa på WH-1000XM4-hörlurarna
Trådlös frihet, förstklassigt ljud

LDAC skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet på 990 kbit/s) än vanligt BLUETOOTH®-ljud. Det betyder att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med en oslagbar ljudkvalitet som är så nära trådbunden lyssning det bara går.

Sprängskiss av delar inuti WH-1000XM4-hörlurarna
Verklighetstroget ljud

En analog förstärkare som byggts in i HD-brusreduceringsprocessorn QN1 ger ett oöverträffat signalbrusförhållande för låg distorsion och fantastisk ljudkvalitet för bärbara enheter. Kraftfulla 40 mm-element med LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) gör hörlurarna perfekta för tunga beats. De återger ett fullständigt frekvensomfång upp till 40 kHz.

Realtidsåterställning av alla dina komprimerade filer

Med Edge-AI (Artificial Intelligence) skalar DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) upp komprimerade digitala musikfiler i realtid och identifierar dynamiskt instrument, genrer och enskilda element i varje låt, som röster eller mellanspel. Höga toner som går förlorade vid kompressionen kan återställas för en djupare och mer fullständig lyssnarupplevelse.

Logotyp för DSEE Extreme
Smart lyssningsteknik för en bättre upplevelse

WH-1000XM4-hörlurarna har en rad smarta tekniker som ger en smidig lyssningsupplevelse, helt handsfree. Med Speak-to-Chat behöver du bara börja prata för att pausa musiken. Uppspelningen kan även anpassas tack vare en närhetssensor och två accelerationssensorer som känner av om du har hörlurarna på dig eller inte.

Speak-to-Chat – för en smidigare tillvaro

När du börjar prata stänger Speak-to-Chat av musiken automatiskt och släpper in omgivningsljudet så att du enkelt kan delta i samtalet – smidigt om du inte vill ta av dig hörlurarna eller om du har händerna fulla. Den här smarta funktionen är baserad på teknik för exakt röstupptagning och använder fem mikrofoner som är inbyggda i hörlurarna samt avancerad bearbetning av ljudsignaler som känner igen och reagerar på din röst. När samtalet är över återupptas musiken.

Den anpassningsbara ljudkontrollen regleras automatiskt enligt vad du gör

Adaptive Sound Control är en smart funktion som känner av var du är och vad du gör och utefter det justerar ljudet i förhållande till din omgivning för en ideal lyssningsupplevelse.

WH-1000XM4-hörlurar under färd på buss
Resor

Luta dig tillbaka och njut av resan, utan bakgrundsbrus som stör lyssningsupplevelsen.

WH-1000XM4-hörlurar under färd på gatan
Till fots

Håll koll på allt omkring dig, från gatan till kontoret, samtidigt som du njuter av musiken.

WH-1000XM4-hörlurar under väntan på perrong
Vänta

Du missar inga viktiga meddelanden medan du väntar, men du slipper höra bakgrundsljuden.

Lär sig dina favoritplatser

Den anpassningsbara ljudregleringen lär sig efter hand att känna igen platser som du besöker ofta – till exempel din arbetsplats, gymmet eller ditt favoritkafé – och skräddarsyr ljudet så att det passar den aktuella situationen.

Karta
Hörlurar som anpassar sig efter dig

Närhetssensor och två accelerationssensorer i hörlurarna känner av om du har dem på dig eller inte och anpassar sedan uppspelningen därefter för att spara på batteriet.

WH-1000XM4-hörlurar runt halsen på ett kafé
Pausa musiken

Ta av hörlurarna så pausas musiken automatiskt.

WH-1000XM4-hörlurar på öronen på ett kafé
Fortsätt spela upp

Musikuppspelningen återupptas när du sätter på dig hörlurarna igen.

Snabbkoll på ett kafé
Snabbkoll

Om du snabbt behöver kunna höra ljud eller vad någon säger lägger du bara handen över höljet. Då sänks volymen omedelbart och du kan höra omgivningsljudet.

Så sköna att du kan bära dem hela dagen

WH-1000XM4-hörlurarna kombinerar elegant design och komfort på hög nivå. Supermjuka, tryckavlastande kuddar i uretanskum ger jämnt tryck och ökad kontakt med öronen för god passform. Den lägre vikten gör att du knappt kommer känna att du har dem på dig.

Ström hela dagen och snabb laddning

Med hela 30 timmars batteritid har du tillräckligt med laddning även för långa resor. Har du bråttom att ladda kan du få 5 timmars laddning på bara 10 minuter med nätadaptern (tillval).

Enkel hantering

Med WH-1000XM4 är det mesta enkelt – från att styra musiken till att komma åt röstassistenter och ringa handsfreesamtal.

WH-1000XM4 med röstassistent
Var smartare med röstassistenten

Få handsfreehjälp. Säg helt enkelt ”Ok Google” eller ”Alexa” för att aktivera den assistent du föredrar. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser och annat Du kan till och med styra hörlursfunktioner som brusreducering med rösten.

WH-1000XM4 med handsfreesamtal
Tydligare handsfreesamtal 

Samtalen flyter på med enkel handsfreefunktion. Lämna telefonen där den ligger och tryck två gånger för att prata. Tack vare teknik för exakt röstupptagning som kombinerar fem inbyggda mikrofoner med avancerad bearbetning av ljudsignaler ger WH-1000XM4 klarare röståtergivning för den du talar med. 

WH-1000XM4 styrs med fingertoppen
Lättåtkomlig kontroll

Byt låt, sänk eller höj volymen och ta emot eller ring samtal genom att trycka eller dra på skärmen.

Sony | Headphones Connect-app

Med appen Sony | Headphones Connect kan du med Ambient Sound Control justera bakgrundsljudets volym och har möjlighet att tillåta att endast röster hörs. Dessutom kan du anpassa ljudnivåerna med equalizern så att det passar din musik.

Headphones Connect-logotyp
Flerpunktsanslutning

WH-1000XM4-hörlurarna kan parkopplas med två Bluetooth-enheter samtidigt. När ett samtal kommer in känner hörlurarna av vilken enhet som ringer och ansluter till den automatiskt. Du växlar snabbt och smidigt mellan enheterna genom att trycka på en knapp.

WH-1000XM4 på en man på en restaurang
Logotyp Fast Pair

WH-1000XM4 har stöd för Googles nya praktiska Fast Pair-funktion som hjälper dig lätt hitta hörlurarna där du lämnade dem via en ljudsignal. Du kan även kolla upp senast kända plats via Googles app Find My Device på din smartphone.

WH-1000XM4 vikta inåt
Kan vridas och vikas

Öronkåporna kan vridas inåt och får plats i ett kompakt fodral.

WH-1000XM4 i fodral med kabel
Fodral med kabel

Det medföljande fodralet är tåligt och innehåller en sladd för trådbunden lyssning.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

En personlig hemmabioupplevelse

Med BRAVIA XR™ och en trådlös WLA-NS7-sändare

Njut av en nervkittlande Dolby Atmos®-upplevelse och 360 Spatial Sound som anpassar sig efter just dina öron med BRAVIA XR och de här hörlurarna med en trådlös WLA-NS7-sändare.  

Artist_connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

WH-1000XM4-hörlurarna är smarta och intuitiva och har vår förbättrade avancerade brusreducering, utmärkt ljudkvalitet och smarta lyssnarfunktioner som anpassar upplevelsen efter var du är och vad du gör.
  • HD-brusreduceringsprocessorn QN1, en Bluetooth-ljudkrets och två ljudsensorer innebär att du kan lyssna utan att bli störd

  • Anpassad brusreducerings- och lufttrycksoptimering

  • Högkvalitativt ljud med DSEE Extreme™ och LDAC

  • Med anpassningsbar ljudreglering justeras inställningarna för omgivningsljud automatiskt beroende på var du är och vad du gör

  • Trådlös frihet med Bluetooth®-teknik

ELEMENT
40 mm, dome-typ (CCAW-talspole)
DSEE Extreme
Ja
FREKVENSÅTERGIVNING
4–40 000 Hz
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000Hz (44,1 kHz sampling)/20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbit/s).
FREKVENSÅTERGIVNING (AKTIV ANVÄNDNING)
4–40 000 Hz
PASSIV ANVÄNDNING
Ja
NFC
Ja
SLADDLÄNGD
Hörlurskabel (ca 1,2 m, OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger